Şimdi Ara

----PSN HESAPLARI TAKAS BÖLÜMÜ(ANA KONU)---- (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.531
Cevap
27
Favori
107.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: clabnick

Emre neden msj atip tehdit ediyorsun bunu neden yapiyorsun bak yine ayni seyi yapiyorsun off offf.

Arkadaslar hesap sahibi hesabi nasil geri alir ?
    Bilgisi olna yasin lutfen.

Clabnick 3 gün önce sana yazdım. Senle aldıgımız btf 3 dlc tekrar yüklemek için şifresini istedim bana sattıgım adam şifreyi degiştirmiş dedin görüyorumki gene sorun yaşanıyor. Ben hala bekliyorum.

Burdan admin arkadaşlara sesleniyorum bu psn hesap degişim yada satış işinin suyu çıktı ben dahil çok kişi magdur oluyor. Yakında millet birbirine girecek hakaretler şimdiden başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Easy Ice

quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

Emre neden msj atip tehdit ediyorsun bunu neden yapiyorsun bak yine ayni seyi yapiyorsun off offf.

Arkadaslar hesap sahibi hesabi nasil geri alir ?
    Bilgisi olna yasin lutfen.

Clabnick 3 gün önce sana yazdım. Senle aldıgımız btf 3 dlc tekrar yüklemek için şifresini istedim bana sattıgım adam şifreyi degiştirmiş dedin görüyorumki gene sorun yaşanıyor. Ben hala bekliyorum.

Burdan admin arkadaşlara sesleniyorum bu psn hesap degişim yada satış işinin suyu çıktı ben dahil çok kişi magdur oluyor. Yakında millet birbirine girecek hakaretler şimdiden başladı.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şu emre er adında arkadaş dolandırıcı diye konu açılsa herşey tatlıya bağlansa başkalarını dolandırmasın.Vay üçkağıtçı vay
    Lütfen dikkat edelim
    Trickmaster10, josee_mourinhoo Gerçek ismi:Emre er

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif-arsen -- 18 Mayıs 2012; 0:12:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arif-arsen

Arkadaşlar şu emre er adında arkadaş dolandırıcı diye konu açılsa herşey tatlıya bağlansa başkalarını dolandırmasın.Vay üçkağıtçı vay
    Lütfen dikkat edelim

Alıntıları Göster
    Yine mi aynı çocuk. Garip bi çocuk ya. Neler yaşamışda nasıl bir eğitimi var da bu tarz tatlı su kurnazlıkları yapmaya çalışıyor anlamadım. Bide konu hakkında yorum yapanlara pm ile taciz etmesi vardır :) Barındırmamak lazım işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yexer -- 18 Mayıs 2012; 14:08:34 >
  • quote:

Birader dikkatli olun forumdada artık düzgün alışveriş yapmak çok zor.Kime güveneceğini şaşırıyor insan geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    trickmaster denilen eleman bana dead island veya ac revelations verebilirim demişti fifa street hesabı adına bende jose mourinhoo olduğunu bildiğim için ciddiye bile almadım zaten hesapları yamuk yaparak almış aman bu adamdan yada çocuktan uzak durun.

Kul hakkı bu başka günahlara benzemez 3 kuruş için kendinizi zor durumda bırakmayın insanlara iftira atmayın yazıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

trickmaster denilen eleman bana dead island veya ac revelations verebilirim demişti fifa street hesabı adına bende jose mourinhoo olduğunu bildiğim için ciddiye bile almadım zaten hesapları yamuk yaparak almış aman bu adamdan yada çocuktan uzak durun.

Kul hakkı bu başka günahlara benzemez 3 kuruş için kendinizi zor durumda bırakmayın insanlara iftira atmayın yazıktır.

Haklısın birader bir arkadaş bu emre er denilen üçkağıtçıyı dolandırıcı diye konu açsa iyi olur.Yönetici arkadaşlar engelleyin arkadaşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif-arsen -- 18 Mayıs 2012; 19:53:01 >

• Shadow of the Colossus - ico hesabım var. Her türlü takas teklifine açığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticeBooster

Shadow of the Colossus - ico hesabım var. Her türlü takas teklifine açığım.
    BF3 hesabım var satılık yada move starter paket ile takas edebilirz üste para veririm
  • bende 3 gun once ewrecoo nickli herife bf3 hesabimin sifresini verdim degistirmis sifreyi banada avucunu yala dedi.. bi arkadas saolsun hesap bilgilerini bulmus benim gibi 2 kisi daha var magdur olan hesaplarimizi vermez ise bilgileri bize verecek bizde dava acacagiz.. artik forumda psn hesaplari elden yada ewden degistirilmeli beraber gorerek bir daha kimseye guvenmem bu forumda . herif benden carptigi hesabida dun satisa cikartmis izin veren adminlere burdan saygilar 2 hafta once bukalemuns dolandirici ewrecoo diye baslik acmis kimsesi ilgilenmemis.. ilgilenseler bu duruma dusmezdik heralde .. uzun oldu biraz ama sinir ustumde naapim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Lütfen dikkat edelim

Gerekli şikayetlerde bulunuldu kardeşim. Fakat 4 gün uzaklaştırma verilmiş, şaka gibi.. :) Zaten adamın belli ki bir sürü fake hesabı var, sınırsız banlasan yenisini alıp başka bir nick ve isimle devam edicek. Önüne geçemezsin yani, belli ki sorunlu biri.. Konuşmaları, tavırları bir acaip yani, o yüzden burdan tekrar belirtelim herkes uzak dursun arkadaşlar. Özellikle PSN hesabı alışverişi yapmakla bitmiyor, sonrasında şifre değiştiği zaman malesef ki elinizde patlıyor. Araştırıp sorup soruşturup alın veya takasa girin..

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Lütfen dikkat edelim

Gerekli şikayetlerde bulunuldu kardeşim. Fakat 4 gün uzaklaştırma verilmiş, şaka gibi.. :) Zaten adamın belli ki bir sürü fake hesabı var, sınırsız banlasan yenisini alıp başka bir nick ve isimle devam edicek. Önüne geçemezsin yani, belli ki sorunlu biri.. Konuşmaları, tavırları bir acaip yani, o yüzden burdan tekrar belirtelim herkes uzak dursun arkadaşlar. Özellikle PSN hesabı alışverişi yapmakla bitmiyor, sonrasında şifre değiştiği zaman malesef ki elinizde patlıyor. Araştırıp sorup soruşturup alın veya takasa girin..

Haklısın birader

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Lütfen dikkat edelim

Haklısın birader

Alıntıları Göster
    bu ewreco nickli. bf3 hesebını 50 tl'ye sattı,ancak hesap bilgilerini göndermedi.Böyle adamlara karşı ortak hareket ederim arkadaşlar,avukat arkadaşımla konuştum,6 yıla kadar hapis cezası alabilirmiş.Yanına kar kalmasın,Beraber hareket edelim.

• quote:

Lütfen dikkat edelim

aha bu kişi benim psnede arkadaş hemen sileyim
  • quote:

Birader dikkatli olun forumdada artık düzgün alışveriş yapmak çok zor.Kime güveneceğini şaşırıyor insan geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    bu ewrecco banada msj atmis once oyunu yolla sonra parayi yollarim die
    son anda gordum pislikgitarin mesajlarini ucuz atlattim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

quote:

Lütfen dikkat edelim

Birader dikkat edin.Birde dolandırdığı yetmiyormuş gibi pmde küfür içerikli mesaj atıyormuş dolandırdığı kişilere, yönetici arkadaşlar niye böylelerini engellemiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif-arsen -- 19 Mayıs 2012; 19:45:01 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

quote:

Lütfen dikkat edelim

Birader dikkat edin.Birde dolandırdığı yetmiyormuş gibi pmde küfür içerikli mesaj atıyormuş dolandırdığı kişilere, yönetici arkadaşlar niye böylelerini engellemiyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar burada takaslık ve satılıktır yazmak yasak mı? 'PSN hesabım takaslık ve satılıktır. Satın almak isteyen pm le ulaşabilir' yazmıştım. Mesajımın silinmesi yetmemiş gibi birde uyarı aldım. Nedir bu işin mantığı arkadaşlar bilen varsa açıklasın bi zahmet.

+Fiyat da yazmamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 19 Mayıs 2012; 21:26:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cmd.KEEN

Arkadaşlar burada takaslık ve satılıktır yazmak yasak mı? 'PSN hesabım takaslık ve satılıktır. Satın almak isteyen pm le ulaşabilir' yazmıştım. Mesajımın silinmesi yetmemiş gibi birde uyarı aldım. Nedir bu işin mantığı arkadaşlar bilen varsa açıklasın bi zahmet.

+Fiyat da yazmamıştım.

Aynen banada öyle oldu bir kardeşliğimde satılık ile ilgili yazı görünce 6 uyarı mesajı verdi birde yetmiyormuş gibi engelleme ile mesaj bildirdi.Yönetici zeus adlı arkadaş 3 sayfada şu şekilde mesaj atmıştı.

2eu5

Burası bir takas bölümü ama maaşallah satışlar tavan yapmış. Elimden geldiğince mesajları sildim ve gerekli kişilere uyarıları verdim. Tekrarlanması durumunda forumdan uzaklaştırılacağınızı hatırlatırım.

@arif-arsen,

Kurallara uymamak demek, sadece küfür etmek demek değildir. Burası bir takas konusu ve burada satış yapanların mesajları siliniyor, uyarıları da veriliyor. Kişilerin arasında ne tür bir muhabbet olduğu bizi ilgilendirmez. Kurallara uyulmaması durumunda, müdahele etmek bizim görevimiz. Satış mesajları devam ettikçe, mesajların silinmesi ve uyarı/uzaklaştırmalar da devam edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif-arsen -- 19 Mayıs 2012; 22:13:32 >

• quote:

quote:

+Fiyat da yazmamıştım.

Aynen banada öyle oldu bir kardeşliğimde satılık ile ilgili yazı görünce 6 uyarı mesajı verdi birde yetmiyormuş gibi engelleme ile mesaj bildirdi.Yönetici zeus adlı arkadaş 3 sayfada şu şekilde mesaj atmıştı.

2eu5

Burası bir takas bölümü ama maaşallah satışlar tavan yapmış. Elimden geldiğince mesajları sildim ve gerekli kişilere uyarıları verdim. Tekrarlanması durumunda forumdan uzaklaştırılacağınızı hatırlatırım.

@arif-arsen,

Kurallara uymamak demek, sadece küfür etmek demek değildir. Burası bir takas konusu ve burada satış yapanların mesajları siliniyor, uyarıları da veriliyor. Kişilerin arasında ne tür bir muhabbet olduğu bizi ilgilendirmez. Kurallara uyulmaması durumunda, müdahele etmek bizim görevimiz. Satış mesajları devam ettikçe, mesajların silinmesi ve uyarı/uzaklaştırmalar da devam edecektir.

Alıntıları Göster
    @arif-arsen

Fiyat yazılması durumunda silinmesi normal belki ama takaslık-satılık ibaresi yüzünden silinmesi ve uyarı verilmesi mantıklı gelmiyor. Sonuçta satın almak isteyen pm üzerinden iletişim kurar. Fiyat yazmadığı sürece konu kirliliği olacağını düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

@arif-arsen

Fiyat yazılması durumunda silinmesi normal belki ama takaslık-satılık ibaresi yüzünden silinmesi ve uyarı verilmesi mantıklı gelmiyor. Sonuçta satın almak isteyen pm üzerinden iletişim kurar. Fiyat yazmadığı sürece konu kirliliği olacağını düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    evet elimde kalan son hesaplar

hesap1: crysis+shank
    hesap2:prototype+dead nation+ infamous + bütün mw3 dlcleri+1 yıllk elite premium +blackops first strike paketi
    hesap3:infamous festival of blood
    hesap4:hustle kings+super sturdust hd+ratchet and clank quest for booty plant vs zombies + blackops first strike

ve 3 tane battlefield 1943 redeem kod
    her türlü teklife açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay Snitzel -- 20 Mayıs 2012; 20:30:53 >

• quote:

@arif-arsen

Yanlış düşünüyorsun. Burada her türlü satış yapmak yasaktır. Satışların bölümü ayrıdır. Orada yapılmalıdır. Satış amaçlı atılan mesajlar silinir, mesajı atan kişiye uyarı verilir veya forumdan uzaklaştırılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alivegoodpeople

evet elimde kalan son hesaplar

hesap1: crysis+shank
    hesap2:prototype+dead nation+ infamous + bütün mw3 dlcleri+1 yıllk elite premium +blackops first strike paketi
    hesap3:infamous festival of blood

ve 3 tane battlefield 1943 redeem kod
    her türlü teklife açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif-arsen -- 20 Mayıs 2012; 7:58:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.