Şimdi Ara

Psn kardeşliği arıyorum 3D oyun alıcak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun fark etmez 3d kalitesi iyi olsun önemli olan o elimde bir tane 3d oyun olaması için k.k var fakat ilk defa alıcağım için birisinin yol göstermesi gerekebilir yazılanlar kadar bilgim var.

Önerilere açığım

• quote:

Orijinalden alıntı: tolsen

Oyun fark etmez 3d kalitesi iyi olsun önemli olan o elimde bir tane 3d oyun olaması için k.k var fakat ilk defa alıcağım için birisinin yol göstermesi gerekebilir yazılanlar kadar bilgim var.

Önerilere açığım

Gt5 |BF3 ama pahalı Grafikler süper Uncharted3 ama PSN de yok. Crysis 2 psn de Var.
  • Bf3 varda 3d özelliği yok yada benmi bulamadım ?
  • quote:

Bf3 varda 3d özelliği yok yada benmi bulamadım ?

yok 3d ozelliği bf3te
  • Saydıklarının hiçbirinde 3D özelliği yok.
  • BF3 un 3D pc ye ozel
  • Batman Arkham City ve Uncharted 3`de 3D özelliği vardır.Ama Psn`de oyunların olup olmadığını bilmiyorum.
  • God Of War Collection 1 ve Ico&Shadow Of Colosus da 3D olması lazım.
  • quote:

Oyun fark etmez 3d kalitesi iyi olsun önemli olan o elimde bir tane 3d oyun olaması için k.k var fakat ilk defa alıcağım için birisinin yol göstermesi gerekebilir yazılanlar kadar bilgim var.

Önerilere açığım

The Hustle King 3D (Bilardo oyunu) ve Motorstorm Apocalypse 3D oyunlarına tamam derseniz ben alabilirim. The Hustle king alındı zaten. Ben de 3D olduğu için almıştım. Motorstorm'u da almak istiyorum. Gün içinde hesaba havale yapabilirim diyorsanız, hemen bugün akşam alabilirim. İkisi 32 TL. tutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theheretic -- 9 Ocak 2012; 9:05:41 >
  • tamamdır bana uyar hesap bilgilerini verirsen yollarım hemen
  • Bu iki oyuna bende girebilirim varsa bir arkadaş
  • arkadaşla ben aldık umarım başka biri çıkar sende alırsın oyunlar güzel ve eğlenceli benim hoşuma gitti 3d leride iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.