Şimdi Ara

Psn Kardeşliğine Duyuru!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar psn hesabı paylaşacak olanlar.

Ps3 16 tane hesaba kadar sınırlıdır.
    Açtığınız her hesap 5 makinaya active edilebilir.
    Hesabı silerseniz o hesaptaki oyunlar deactive olur oynayamazsınız.

Ona göre psn kardeşliği yapın arkadaşlar. en iyisi 5 arkadaş olun bir hesap açın hangi oyunu isterseniz her seferinde 1 kişi alsın oyunu daha karlı olursunuz.

• Bilgilendirme için sağol ama bunu bilmeyen kaldımı
  • Nasıl yani ? Diyelim ki makinada 3 kullanıcı var, biz oyunu indirdik, diğer iki kullanıcı oynayamayacak mı oyunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerueger

Nasıl yani ? Diyelim ki makinada 3 kullanıcı var, biz oyunu indirdik, diğer iki kullanıcı oynayamayacak mı oyunu ?

Şöyle dostum, bir makinada bir hesabın aldığı oyunları vs. o makinadaki bütün kullanıcılar kullanır. Ve ayrıca bir hesap toplam 5 makinada ayrı ayrı aktif edilebilir, anlatabildim mi?
  • Tamamdır. Oyun salonunda kuracağım güzel bir Dead Nation sistemi. O yüzden sormam gerektiğini düşündüm. Teşekkürler.
  • arkadaşlar bi kaç sorum olacak lütfen bildiğinizi esirgemeyin..

1--şimdi ben psn den kendi hesabımdan bir oyun indirmek istiyorum..oyunu indirdikten sonra diyorum ki kardeşime(farklı adreslerdeyiz) benim hesabımla girerek sende indir bu oyunu..bu mümkünmüdür..2 farklı makinaya iki farklı internetten tek hesap üstünden bir kere ödeme yaparak indirmek..eger cevabınız ''evet'' ise gene soruyorum bu şekilde 2 farklı makinaya indirdiğimizde 2 kişide aynı anda oyunu online oynayabilirmi??ofline oynayabilir mi?? bi kaç yerde oynayamaz diye bişeyler duydum deneyenlere soruyorum..

2--bulunduğum bölge(izmir-karabağlar) internet altyapısı olarak oldukça zayıf bir bölge,kopma sorunu çok fazla oluyor maalesef..ben oyunu indirmeye başladım diyelim ve koptu..tekrar indirme hakkı var sanırım ve sınırlı sanırım..peki tekrar indirme hakkı oyunun tamamı indiğinde mi düşer yoksa kopma yaptı linke tekrar tıkladığımda mı düşer..yani demeye çalıştığım diyelim ki hakkım 5 ve ben 5 seferde indiremedim oyunu..parayı ödememe rağmen oyunu edinme hakkım gitmiş mi olur..

3--koptuktan sonra indirmeyi kaldığı yerden mi yapar..yoksa en baştan mı..

4--ve böylelikle böyle dertlerle uğraştırdığı için sayın ttnet ve altyapıyı sizin eve-bölgeye getiremeyiz diyen fiber optik süperonline yetkililerine saygılarımı!! sunuyorum..

lütfen cahiliyetimi bağışlayın ama forumu çok araştırmama rağmen doyurucu cevaplar bulamadım..
    cevap veren arkadaş şimdiden teşekkürler..

• yok mu bi hayır sever

kardeşimin hesabındaymışım

ama derdim aynı..

yok mu bir hayırsever waldesin sorusuna cevap verecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyfn85 -- 17 Aralık 2010; 18:30:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.