Kuzenim için FİFA 12 alacağım.Bunun için bir psn kardeşliği arıyorum.FİFA 12 oyunu isteyen varsa bana PM yoluyla ulaşabilir.Kardeş olmak isteyen kişi kart ilede alabilir hesabına para çıkarırız , isterse hesaba para çıkarır kartımla alırım sıkıntı olmaz.Güven ve referans sıkıntım yoktur.Kardeş olmak isteyen kişidede böyle problem olmasın lütfen
Oyun 130 TL
Kişi Başı Ödenecek Miktar : 65 TL
Pm attım.
quote:
Orijinalden alıntı: Gokberk26
Kuzenim için FİFA 12 alacağım.Bunun için bir psn kardeşliği arıyorum.FİFA 12 oyunu isteyen varsa bana PM yoluyla ulaşabilir.Kardeş olmak isteyen kişi kart ilede alabilir hesabına para çıkarırız , isterse hesaba para çıkarır kartımla alırım sıkıntı olmaz.Güven ve referans sıkıntım yoktur.Kardeş olmak isteyen kişidede böyle problem olmasın lütfen
Oyun 130 TL
Kişi Başı Ödenecek Miktar : 65 TL
Son durum nedir?
Alım yapılmıştır.Konu kapanabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Gokberk26
Alım yapılmıştır.Konu kapanabilir
Hayırlı olsun.
almak isteyen varsa ben psn hesabımdaki fifa12 yi satıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: serdarkocaoglu
almak isteyen varsa ben psn hesabımdaki fifa12 yi satıyorum
Arkadas satistan vazgemis, fifa 12 satmak isteyen olursa pm atabilir.
bende fifa12 almayı düşünüyorum arkadaşlar daha önce psnden oyun almadım,ortak almak isteyen pm atsın.. bi kardeşlikte biz yapalım:)
Herkese slm ben psn hesap şifresi ve adını arkadaşkarımla paylaştım şimdi hesabıma giriyorum ama hiçbir oyunu indiremiyorum hesabımı aktif yap dediğimde 5 hesabın aktif diyor ne yapmalıyım
Merhaba ;
Bende fifa 12 pc origin download seri numarası var , artık ps3 e geçtim ve playstation dan devam etmek istiyorum. Orjinal PC oyunu ile Playstation oyununu yada hesabını takas etmek isteyen var mı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme