Şimdi Ara

Psn online hesaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkdaşlar psn türkiye hesabı olanlar ve fifa 12 , gt5 ve resistance3 oyununa sahip olan arkadaşlar beni arkadaş eklesin yada ben sizi ekliyim birlikte online oyunlar oynayalım PSN ID leri yazın benim Auxilia15 umarım ilgilenen olur bu oyunlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardware111 -- 4 Şubat 2012; 0:11:02 >

• US ya da UK PSN kullananlar ekleyemez mi? Türk değiller mi? Ha?
    Türkiye Psn 2010'da açıldı. Türklerin çoğu UK veya US Psn'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

US ya da UK PSN kullananlar ekleyemez mi? Türk değiller mi? Ha?
    Türkiye Psn 2010'da açıldı. Türklerin çoğu UK veya US Psn'de.
    ya olur uk hesabınız varsada ekleyin benim ukta ismim Berserkertr123
  • GT5 atabiliriz;ekle

High_Voltage24
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodzina

GT5 atabiliriz;ekle

High_Voltage24
    Incredible Uk mu Tur mu bunuda sölersen sevinirim umarım tur dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardware111

Farketmiyor.
    İsterse adamın Psn'si Japon olsun sorunsuz ekleyip oynayabilirsin.
    Türk Psn'ye Türk Psn, UK Psn'ye Uk Psn diye birşey yok.
    İstediğin hesaba istediğin bölge arkadaşı ekleyebilirsin. n0_pRobLem
  • quote:

quote:

Farketmiyor.
    İsterse adamın Psn'si Japon olsun sorunsuz ekleyip oynayabilirsin.
    Türk Psn'ye Türk Psn, UK Psn'ye Uk Psn diye birşey yok.
    İstediğin hesaba istediğin bölge arkadaşı ekleyebilirsin. n0_pRobLem

Alıntıları Göster
    ne saçma bir konu git oyunların konularına yaz herkes konumu açıcak + mesajın dahada saçma illa Türk psn olsun diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

ne saçma bir konu git oyunların konularına yaz herkes konumu açıcak + mesajın dahada saçma illa Türk psn olsun diyor.

Arkadaş bilmiyor demek ki hemen de linç etmeye gerek yok biraz ılımlı hoşgörülü olalım bizlere de bu yakışır değil mi arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZelHaS

quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

Arkadaş bilmiyor demek ki hemen de linç etmeye gerek yok biraz ılımlı hoşgörülü olalım bizlere de bu yakışır değil mi arkadaşım

Alıntıları Göster
    ya bilmiyordum k.b
  • quote:

ya bilmiyordum k.b

Alıntıları Göster
    Resistance 3 ve Fifa 12 - PSN:BelieveMe0 ekle dostum oynarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustinCohleTD

Resistance 3 ve Fifa 12 - PSN:BelieveMe0 ekle dostum oynarız.

Alıntıları Göster
    gt5 var cizmeci2106
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChineseTranslator

gt5 var cizmeci2106

Alıntıları Göster
    tamam arkadaşlar hepinizi ekliyorum resistance ve fifa için Berserkertr123 UK hesabımı ekliyicem
  • quote:

tamam arkadaşlar hepinizi ekliyorum resistance ve fifa için Berserkertr123 UK hesabımı ekliyicem

Bence tek bir hesap kullan, tek hasapta arkadaşları ve trophyleri topla. Yoksa zor olur 2 hesabın hızına yetişmek. Ve 2 hesap kullanmak çok gereksiz.
    Herşeyin azı ve özü candır.
  • quote:

quote:

Bence tek bir hesap kullan, tek hasapta arkadaşları ve trophyleri topla. Yoksa zor olur 2 hesabın hızına yetişmek. Ve 2 hesap kullanmak çok gereksiz.
    Herşeyin azı ve özü candır.

Alıntıları Göster
    O zaman UK hesabımı seçiyim çünkü lanet olası voucher kodları onda kullandım tur hesabımda online oynayamam gerçi online oyunlarda UK hesabındada hiç sorun olmuyo lagla ilgili ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardware111 -- 8 Şubat 2012; 19:24:13 >

• quote:

O zaman UK hesabımı seçiyim çünkü lanet olası voucher kodları onda kullandım tur hesabımda online oynayamam gerçi online oyunlarda UK hesabındada hiç sorun olmuyo lagla ilgili ama :)

Ben şuan US PSN kullanıyorum, 2009'da açtığım için.
    Türkiye PSN'ye öylesine çok geçmek istiyorum ama onca arkadaşı ve trophy'yi bırakmam. Sony Psn bölge değiştirmeyi getirsin, hatta isterse parayla satsın, 90 Dolar olsun ama yeter ki gelsin.
    Oyunlarda Amerikancık bayrağını görmek koyuyor. Brde Türkiye Psn kart, Türkiye Psn'ye filmler diziler, müzik servisleri gelse mahrum kalmak istemem.
    Yerind olsam yolun başındayken hazır Türkiye Psn'yi seçerdim.

• quote:

quote:

Ben şuan US PSN kullanıyorum, 2009'da açtığım için.
    Türkiye PSN'ye öylesine çok geçmek istiyorum ama onca arkadaşı ve trophy'yi bırakmam. Sony Psn bölge değiştirmeyi getirsin, hatta isterse parayla satsın, 90 Dolar olsun ama yeter ki gelsin.
    Oyunlarda Amerikancık bayrağını görmek koyuyor. Brde Türkiye Psn kart, Türkiye Psn'ye filmler diziler, müzik servisleri gelse mahrum kalmak istemem.
    Yerind olsam yolun başındayken hazır Türkiye Psn'yi seçerdim.

Alıntıları Göster
    bilmiyorum çok kararsız kaldım UK ta daha çok online insan oluyor oyun bulma derdi yok ben ilk başta onu düşünerek fifa12 ve resistance3 kodlarını UKTa kullandım ona devam etsemmi bilmiyorum ama sanırım UKa devam edicem :(

• quote:

bilmiyorum çok kararsız kaldım UK ta daha çok online insan oluyor oyun bulma derdi yok ben ilk başta onu düşünerek fifa12 ve resistance3 kodlarını UKTa kullandım ona devam etsemmi bilmiyorum ama sanırım UKa devam edicem :(

Dostum hepsi aynı bir fark olmaz oyun bulma da vs Tek fark ps store içeriği çok farklıdır us psn'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

quote:

Dostum hepsi aynı bir fark olmaz oyun bulma da vs Tek fark ps store içeriği çok farklıdır us psn'de.

Alıntıları Göster
    tamam o zaman UK devam ediyim ben birşey daha sorucam bir içerik indirmek istesek kredi kartını numarasını girip rahat bir şekilde indirebilirmiyim birde o sorun olursa TURDAN devam edicem 2 oyun yanar :(

• bir şey soracağım ben yeni ps3 aldım

şimdi hangi hesabı açmam mantıklı?

Almanyadaki yakınlarımla oyun oynayacağım düşünülürse TR hesabı açarsam sıkıntı olurmu???

Tr de açsam diğer bölgelerde hesabı olnlarla oynayabiliyormuyum online...
  • quote:

tamam o zaman UK devam ediyim ben birşey daha sorucam bir içerik indirmek istesek kredi kartını numarasını girip rahat bir şekilde indirebilirmiyim birde o sorun olursa TURDAN devam edicem 2 oyun yanar :(

Alıntıları Göster
    Yeni PS3 aldım

Tr hesabı alırsam diğer bölgelerden mesela US veya UK hesabı olanlarla online oynayamıyormuyum?

Almanyada kuzenim ile onun (Tr) değil oynayamammı TR alırsam hesabı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.