< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI (8. sayfa)
-
-
-
Sony'nin tavrından vazgeçmesi çok güzel ayrıca oyunu Store'dan kaldırmaları da CDPR'ın ne kadar itibar kaybettiğini gösterir ben bu nesilde böyle bir olay hatırlamıyorum.
-
az önce iade talebini gönderdim umarım hızlıca biter bu iş
-
Hocam defalarca reddildi nasıl olacak tekrar mı form gönderim nasıl yapayım birde benden 479 tl kesildi o şekildemi iade yapacaklar -
tekrarmı formu doldurucaz anlamadımki dün red maili geldi birdahamı oluşturalım garip garip işler arkadaş
-
-
Bende az önce iade talep ettim dediğiniz gibi hızlıca biter bu iş... -
Bir de sony'e şöyle böyle diyoruz😁 -
Sorun yaşayıp iade etmek isterdim :( -
anladığım kadarıyla ödeme yapılan karta olacak iadeler ilk defa
-
Bu sony ne ilginç firma.
Microsoft sanırım direkt iade ediyor, yukarıda bir arkadaş öyle yazmış. Ben steam kullanıyorum onlar da hiç uğraştırmadan direkt siteleri üzerinden iade ediyor.
Mail falan atmak ne, onu da geçtim İngilizce mail
-
Yav oyunu bitirmeme az kalmıştı sanırım bu iadeler ne zamana kadar sürecek? Bitirip vereyim bari. -
Olaylara gel. Sony'deki babalar işe el atmış anlaşılan, gerizekalı Support sayfalarına işi bırakmadan.
Teşekkürler Japon abiler.
-
Bende öyle anladım ama ben hint psn ile cüzdandan aldım kredi kartı ekli değildi sizce iade de bir problem olur mu benim açımdan -
-
quote:
Orijinalden alıntı: usluer26
Bende öyle anladım ama ben hint psn ile cüzdandan aldım kredi kartı ekli değildi sizce iade de bir problem olur mu benim açımdankredi kartı ekli değilse cüzdana eklenmesi gerekli tutarın ama tam emin değilim siz yinede iade talebinizi oluşturun sonuçta bir şekilde iade alınacaktır
-
Anladım, ben sadece satın aldığım hesaba giriş yapıp iade talebi butonuna bastım ayrı olarak birşeyler yapmam gerekiyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: usluer26
Anladım, ben sadece satın aldığım hesaba giriş yapıp iade talebi butonuna bastım ayrı olarak birşeyler yapmam gerekiyor mu?hint psn ile ilgili bilgim yok ama linkteki iade kısmına tıklayıp hesabınız açık şekilde işlem yapmanız yeterli olacaktır farklı bir işlem yapan varsa buradan bilgi verir zaten merak etmeyin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X