Şimdi Ara

PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
2
Favori
25.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hocam bu maili sabahki form olayına mı istinaden yolluyorlar yoksa önceki refund talebimize istinaden mi? Hindistan halen bana böyle bir yazı göndermedi ama?
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Konu başlığını Psn Tr den ziyade genel Psn olarak değişmekte yarar var. İçerde bizler gibi Hindistan dan alan arkadaşlarımız da mevcut hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 19 Aralık 2020; 0:43:48 >
  • PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ardamax

Hocam bu maili sabahki form olayına mı istinaden yolluyorlar yoksa önceki refund talebimize istinaden mi? Hindistan halen bana böyle bir yazı göndermedi ama?

Hiçbir fikrim yok çünkü tüm iade portallarından talep ettim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Bende bu mesajı aldım saat 20 ye doğru.
  • İyi günler herkese bir sorum olucak bende oyunu iade talebinde bulundum ve talebiniz alınmıştır diye yeşil renkte göründü , fakat oyuna hala girebiliyorum ve en sonki 1.05 güncellemesi geldi herkezde böylemi yoksa iade kabul olmamısmi kafam karıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RasgeLe37

İyi günler herkese bir sorum olucak bende oyunu iade talebinde bulundum ve talebiniz alınmıştır diye yeşil renkte göründü , fakat oyuna hala girebiliyorum ve en sonki 1.05 güncellemesi geldi herkezde böylemi yoksa iade kabul olmamısmi kafam karıştı

Bende de aynı iade talebiniz alındı diyor sonrası Allah’ın takdirine kaldık. Ne bir mail ne bilgilendirici mesaj vs hiç bir şey yok. Hatta şöyle söyleyeyim ilgili iade sayfasında oyuna sahip olmadığım üyelikler ile giriş yapınca bile iade talebiniz alındı diyor.. Bence bir iş var bu işin içinde iade olayı patlayacak gibi duruyor.. Her sayfayı yenilendiğinde iade talebinde bulun diyor çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ardamax

Konu başlığını Psn Tr den ziyade genel Psn olarak değişmekte yarar var. İçerde bizler gibi Hindistan dan alan arkadaşlarımız da mevcut hocam

değiştirildi PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI 

• Aynen öyle kaç kez ilgili sayfaya girip iade talebinde bulundum ,Oyuna girmeye korkuyorum çakallar iade talebinde bulunduğunuz halde oyuna girmiş siniz oyuzden talebiniz onaylanmadı diyecekler diye

• iade alan varmı
  • Ses yok normal şartlarda iadenin şimdiye gelmiş yeni oyunu almış indirmiş oynuyor olurduk. Bir bit yeniği var bu işte ama hafi hayırlısı
  • Ardamax kullanıcısına yanıt
    Hala bir ses yok dediğiniz gibi şimdiye kadar iadenin olması gerekiyordu..
  • Aynen öyle, halen iade olan bir şey yok sony den de ses yok halen şüphelenmiyorum desem yalan olur. Bu kadar uzun sürmemeli alt tarafı tek tıkla iade yapacaklar yani
  • sony cyberpunk iade sitesinde ocak 2021'e kadar uzayabileceği söyleniyor
  • şimal alp Ş kullanıcısına yanıt
    Kk iadeleri için olsa getek o süre cüzdana yapılan iadelerin okadar uzun sürmemesi gerek hocam
  • Bana da şuan için iade olmadı beklemeye devam.

• bana da bu mailin ingilizcesi geldi az önce

• ocak 2021'e kadar ne demek?

31 aralık 2020 saat 23:59'a kadar iade olacak mı demek yani?

yapacağınız açıklamayı..... neyse...

• hayır ocağın sonuna kadar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.