Şimdi Ara

PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
2
Favori
25.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Farklı bir işleme gerek yok India Türkiye Usa farletmiyor Uganda’dan da alsan oyunu hocammo butona basman yeterli yeşil yazan talebiniz alınmıştır yzısını görmen kafii
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Hepsi aynı üstadım farklı bir prosedür yok

Resimdeki hint psn

PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ardamax

Hepsi aynı üstadım farklı bir prosedür yok

Resimdeki hint psn

teşekkürler kimse mağdur olmasında yeterki tek isteğimiz bu PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI 

• Ardamax kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufkrkmz

Bu mesaj silindi.

İyi de zaten bu işlemi yapan da Sony. Üst yönetim karar almış ve güzel bir karar. Kimseyi mağdur etmiyorlar. Vallahi firmalar ne yapsa yaranamaz bizlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hint psn için iade linki

https://www.playstation.com/en-in/cyberpunk-2077-refunds/

• Sanırım KK ile alanlara geri ödeme PSN kodu alanlara ise hesaba para yükleme ile olacak iade.

• Oyunu bitirmeme az kaldı yol ayrımına geldim görevde. Bitirip iade mi etsem :D yaklasık 12 kere çöktü oyun ps5’te
  • matrx58_ kullanıcısına yanıt

hocam resmi sony açıklaması bu belli ki cdpr ile sony yeni anlaşmışlar direkt kendi sitelerinden iade bölümü oluşturmuşlar reddedilme durumu olacağını sanmıyorum psn hesabınızdan işlem geçmişinizi kontrol edin oradan ne kadar kesildiğini gösteriyorsa onu iade edeceklerdir

• DelNaja kullanıcısına yanıt
    Orada 459 dıyor bankada 479,51 kesılmıs
  • sayfayı yenileyince tekrar basabiliyorum bitek bende yok dimi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: şimal alp

sayfayı yenileyince tekrar basabiliyorum bitek bende yok dimi bu

Bende de var aynı şey. Butona bastıktan sonra ekran görüntüsü aldım ne olur ne olmaz diye.

• matrx58_ kullanıcısına yanıt

460 lira iade edilecek o zaman aradaki tutar bankanın kurnazlığı bankayla iletişime geçmeniz lazım onun için

• DelNaja kullanıcısına yanıt
    Bankaya dedım bız bılmıyoruz ne talep edılırse o kesılır dıyor
  • ps store yazılan parayı almıyor ya neymiş kurmuş o zaman orda 460 tl değil 60dolar+kdv denilecek
  • Hindistan psn’den alanlarda para iadesi alan oldu mu? Ben gift card satın alıp psn hesabına parayı öyle yüklemiştim. Şimdi iade istesem para haliyle psn hesabıma geri yüklenecek, bu parayı banka hesabıma yükleyebilir miyiz? Yoksa illa psn store’da harcamam mı gerekiyor?
  • meXel_ kullanıcısına yanıt
    Hindistandan wallet dan aldıysan wallate rs olarak ger yüklenir kart a iade olmaz
  • Aksi durum olmadığı sürece Psn Hindistan 2-3 güne verirler iadeyi kaideler istisnayı bozmadığı sürece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 18 Aralık 2020; 19:57:3 >
  • Ardamax kullanıcısına yanıt

anladım hocam artık yılbaşı indirimlerinde bir şeyler bakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meXel_ -- 18 Aralık 2020; 21:1:25 >
  • PSN OYUN İADE TALEP ETME FORMU (cyberpunk 2077 iade takip) SONY İADE ALMAYA BASLADI
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.