Şimdi Ara

psn plus 14 günlük deneme kodu çekilişle veriyorum kazanan İtachiUchiha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende yıllık psn plus oluduğundan dolayı bana gelen 14 günlük deneme kodunu siz arkadaşlarımdan birine vermek istiyorum ;)

hiç psn plus kullanmamış birine üyeliği hediye etmek istiyorum (tabiki önce kullanıp kullanmadığı vicdanına kalmış )

konuya bu akşam saat 22:00 mesaj atan arkadaşlar arasında çekiliş yapıp vereceğim maksat biri değerlensin saygılar

umarım bu yaptığım yasak değildir ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renji Abarai -- 4 Kasım 2013; 22:06:47 >

• beyler yok mu isteyen
  • Ben katılmak istiyorum. Bakalım kimse başvurmazsa eğer ben alabilirim.
  • Bende deneyebilirim..yeni geldi hediye makina daha once hic kullanmadim..bu 14gunluk surede sirf suan verilmis oyunlari indirip 14 gun oynayabiliyoru degilmi? Bir de bu hediye kodlar nasil veriliyor acaba?hep merak etmisimdir..gecende biri bi arkadasa kod hediye etmisti kardeslikde sanirim..bir yillik alana veriyorlarsa aldigimda bende hediye edeyim..:))
    Birde cekilisi nasil yapmayi planliyosun?:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srdrpeker kullanıcısına yanıt
    evet şu an daki verilmiş oyunları indirip 14 gün boyunca oynayabiliyorsun kod bana sony tarafınddan yollandı yani beni yıllık almamla alakalı değil çünkü ben kardeşlikle aldım

çekilişide katılanların isimlerini random çekilişe vericem kim çıkarsa kuracek.com ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

evet şu an daki verilmiş oyunları indirip 14 gün boyunca oynayabiliyorsun kod bana sony tarafınddan yollandı yani beni yıllık almamla alakalı değil çünkü ben kardeşlikle aldım

çekilişide katılanların isimlerini random çekilişe vericem kim çıkarsa kuracek.com ;)

Hocam anladim sagolasin..ama hic anlamamisimdir merakimdan soruyorum..sony neden sahislara promo cd ve bu tur deneme seyleri yollar?editor olunsa anlarim bi ton adamin elinde promo cdler..bir de satiyolar 60-70e utanmadan..editor olsalar anlarim..

Buarada cekilise dahil etmeyi unutmayin benide..:)

belki editörümdür :D nerden biliyorsun :D merak etme dahilsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yanlis anlama kardesim sozum sana degil..sadece garip yani ve merak ediyorum..adam sony den beyond t s almis adama birde promo yollamislarmismis..sacma geliyo yani..birde yuksek meblalara satiyolar ya yuh diorum..

anladım kardeşim ;)
  • Hocam katilmak istiyorum 3 aylik bitmek uzere remember me'yi bitiricem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: srdrpeker

quote:

Yanlis anlama kardesim sozum sana degil..sadece garip yani ve merak ediyorum..adam sony den beyond t s almis adama birde promo yollamislarmismis..sacma geliyo yani..birde yuksek meblalara satiyolar ya yuh diorum..

bu teknosa gibi mağazalarda çalışan tanıdıkları oluyor onlardan alıyorlar hocam. adamlar ihtiyaçlarından fazlasını istiyorlar arta kalanını oynayıp satıyorlar.
    öyle biliyorum ben :)

• quote:

Orijinalden alıntı: YuceTorun

quote:

Orijinalden alıntı: srdrpeker

quote:

bu teknosa gibi mağazalarda çalışan tanıdıkları oluyor onlardan alıyorlar hocam. adamlar ihtiyaçlarından fazlasını istiyorlar arta kalanını oynayıp satıyorlar.
    öyle biliyorum ben :)

Genede ilginc yani..haksiz kazanc ve uckagit..:)) sagolasin aydinlattigin icin..electroworld e de yolluyorlarmidir acaba? Arkadas calisiyoda.. :))) hahaha

• Yaz beni de
  • Beni de yazar mısın PSN Plus'u merak ediyorum..
  • Benide yazarsan sevinirim.Daha önce almadım hiç Psn Plus.Çıkarsa deneriz.

• Beni de ekle de bu konular genelde konu disinda acilir

• Benide ekle hocam

• Benide Eklermisin
  • Orda gerekli gereksiz onlarca adam var o yuzden ps bolumune actim;)

• yok mu başka katılmak isteyen
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.