Şimdi Ara

psn plus 14 günlük deneme kodu çekilişle veriyorum kazanan İtachiUchiha (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    saçmalamayın lütfen profilime bakarsanız nasıl bi adam olduğumu anlarsınız ayıp etmeyin evli barklı adamım belki şaka yapıyorsunuz ama lütfen şu andada samsung s4 sliip cover çekilişi düzenliyorum lütfen
  • boş iş boş konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara0 -- 4 Kasım 2013; 23:01:28 >
  • peki beyler ne diyim ister inanın ister inanmayın çocuk değiliz ki :S böyle birşey neden yapayım anlamadım şansa o çıktı :S insanı böyle seyler olunca böyle güzel şeyler yapacağı varsada yapmıyor harbiden ayıp ediyorsunuz ya :S ikiside anime nicki falan ayıp yani...

inanmanız için illa 3 yıllık yarbay bi adama mı çıksın? anlamadım ki neden böyle kötü niyetli yaklaşıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

nikinin yanında çıkış butonu var onu kullan dönüş yapar :D

• Renji Abarai kullanıcısına yanıt
    boş iş boş konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara0 -- 4 Kasım 2013; 23:01:36 >
  • Urahara0 kullanıcısına yanıt
    ip istiyorsan verebilirim adam dediğin doğru çıkmazsa burda yaptığından ötürü benden özür diliyeceksin tamam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

nikinin yanında çıkış butonu var onu kullan dönüş yapar :D

şaka bir yana 5 mesajı olan adama çıktı diye asıp kesmeye gerek yok kanımca.şans işi sonuçta, 14 günlük kod için günah almaya değmez yani.
  • adam bunu yazmış bana
    Urahara0şikayet3 dk. önce, 22:48 ip paylaşımı yasak silinir mesajın sadece istersen onaylarız suçlamalardan rahatsız oluyorsan benim için bir şey değişmez

bende bunu yazdım
    Renji Abarai14 sn. önce, 22:51 hee bu kadar rahatsın yani :S ama konuda beni yalancı durumuna düşürüyorsun yanlşmıyım yani bir insanı karalamak bu kadar kolay mı?

ya yazdığını tekrar tekrar okuyorumda hiç mantığım almıyor :S anlamadım yani yani ip çıksada çıkmasada bnm için fark etmez diyorsun yani:S e o zman neden suçlayıp durduk yere beni yalancı yerine koyuyorsun

adam karalamak bu kadar kolay mı yahu resmen ben suçlarım sen ne bok yersen ye :S nasıl iş anlamadım yargısız infazsın adam karalamak bu :S bu yapıcak kadar şeref yoksunu bir adam değilim kendi düşüncen ne ise şu an bunu yapıyorsun insanın fikri neyse zikride o dur diye boşuna dememişler
    2005 den beri forumdayım bu kadar alışveriş satış yaptım ama böyle birşeyle hiç karşılaşmamıştım :S vallaha sen yerine böyle birşeyle karşı karşıya kaldığımdan ötürü ben utandım

• quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

saçmalamayın lütfen profilime bakarsanız nasıl bi adam olduğumu anlarsınız ayıp etmeyin evli barklı adamım belki şaka yapıyorsunuz ama lütfen şu andada samsung s4 sliip cover çekilişi düzenliyorum lütfen

şaka maksatlı söyledim eğer kırdıysam özür dilerim hocam
  • ylönen kullanıcısına yanıt
    peki kardeşim sorun değil ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

peki kardeşim sorun değil ;)

Mesaj veya referans sinirlamasi olmaliydi cekiliste!

:)) saka maka adam belki de sirf kodu aldi gitti bidaha forumda isi bile olmaz..bu tur seylerde kendi adima maj sayisi foruma giris tarihi referans felan onem veririm ben..elimde mesela arena-tr davetiye var daha 5-10mesaji olan yeni uye olmus kimseye vermedim..kimsede kusura bakmasin..forumumun insani sevdigim kardesler abiler yararlansin daha iyi en azindan kimr iyilik yaptigimi bilirim..
    Alan arkadasa hayirli olsun hayrini gorsun;):)) ps bolumunde gormek ps4 bolumne xe bekleriz..:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar isterseniz ıplerimize bakın ben tsbt basketbol ligi için üye oldum.Şansa Bana Çıkmış.Kurayı Düzenleyen Arkadaşada Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.