Şimdi Ara

Psn Plus Ortaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daimi kardeslik yaptim bir arkadasimla fakat psn plus ikimizde de yok. Sadece birimiz alsak ikimiz de bu plusdan yararlanabilir miyiz? Ayrica benim hesabim us arkadasiminki tr. Yararlanabiliyorsak karsilikli oynayabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu bende öğrenmek istiyorum

• Ya ortak kullandığınız hesapta plus olacak ya da cihazlarınız da ps plus üyeliği olan bir hesap olması gerekiyor. Mesela sende ps plus üyesi olan bir hesap var onda yok, maalesef o bundan yararlanamaz. Kendi cihazında da ps plus olan bir hesabın kayıtlı olması lazım. Eğer sadece online oynamak için ps plus istiyorsanız yeni üyelikler alıp 14 günlük deneme sürümleri ile yapın
  • sen her zaman kullandığın hesaba plus al ve bunu secondary yap bu hesapla sistemine tanımlı tüm primary hesaplarda online oynarsın

arkadaşında senin her zaman kullandığın hesabı makinesine primary olarak tanımlayıp tüm hesaplarda online oynayabilir.

arkadaşın bir kere primary yapıp bir daha bu hesabı açmayacak.

denemek isterseniz 14 günlük açıp yapın.Sistem çok basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 13 Ocak 2015; 21:01:52 >
  • Ana hesap olarak kullandığın hesaptan plus al, hesap sende secondary arkadasinda primary olsun, bu sekilde olur. Us veya tr olmasi fark etmez karsilikli oynarsiniz.
  • Benim plus aldığım ve içinde 4-5 oyun olan bir hesabım var atıyorum oyunlarınsattım alan kişi benim plustan da yararlanır değil mi ?

• evet oluyor hatta ben su an kullaniyorum kardeslikle sorunsuz bir sekilde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkur ederim arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

Makineleriniz PS3 ise plus hesabın şifresini paylaşarak sorunsuz şekilde aynı hesabı kullanabilirsiniz.

2 ps4 kullanamiyor mu hocam ortak?

• quote:

Orijinalden alıntı: mck94

quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

Makineleriniz PS3 ise plus hesabın şifresini paylaşarak sorunsuz şekilde aynı hesabı kullanabilirsiniz.

2 ps4 kullanamiyor mu hocam ortak?

Hocam 2 PS4'de şu şekilde olur.Biriniz Plus'lı hesabı ana hesap olarak etkinleştirerek , Plus'lı olan hesap hariç istediği hesaptan oynayacak.Diğeriniz ise sadece ve sadece Plus'lı olan hesaptan online oynayabilecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.