Şimdi Ara

Psn posta kodumu kabul etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bugun ps4 alıp hesap olusturup bu 14 gun bedava deneme suresini baslatmaya çalıştım. Kredi kartı bilgilerini giriyorum posta kodunda hata veriyor 1 saat ugrastım en az. Birde bu kutu icinden cıkan 30 gunluk sureyı de kabul etmiyor. Cihaz sıfır bi bf4 oynayalım dedik online gözlerim kan canagı oldu artık lutfen yardımcı olun nedir sıkıntı?

• Makina PAL mı NTSC mi? Hesap Türkiye adresli mi?
  • Makina ntsc. Hesap Türkiye evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Posta kodundan olduğuna eminsin dimi ? Bende ilk aldigimda kayit olurken hata almistim öyle bi 5 10 dk posta koduyla ugrastim sorun adresteymis. Adresinde hic bi işaret kullanma harflerde tamamen İngilizce olsun

• aynı problem bende var nasıl çözüldü ??
  • Arkadaşların soylediği gibi araya '' / '' koymusum adres yazarken silince sıkıntı yaşamadım...
  • yusuf.apbt Y kullanıcısına yanıt
    Türkiye'den alınma cihazın içinden 30 gün plus bana çıkmadı :S geçenlerde sormuştum artık yokmuş 14 günlük denemeyi cihaz üzerinden alabiliyormuş demişlerdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Türkiye'den alınma cihazın içinden 30 gün plus bana çıkmadı :S geçenlerde sormuştum artık yokmuş 14 günlük denemeyi cihaz üzerinden alabiliyormuş demişlerdi.

NTSC cihaz. Turk degil.
  • bana 2gün verdi namızsız
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    O kartı ya benim kutudan aldılar diyicem ama yok kapalıydı cihaz.Büyük ihtimal ben göremedim diyicem bütün kitapçıklara baktım kod varmı diye hiç birinde büyük harflerle yazılmış kod yok tek benim aldığım cihazdamı psn plus yok yani anlamadım gitti.
  • bende de çıkmadı her yeri didik didik ettim anlamadım. Sanırım cihaz id sine göre veriyor.
  • aynisini bana da yapti. orda bilgileri

sokak

apt. no

mahalle

seklinde ayri ayri gir. ve de mesela daire numarasi 4/9 ise onu 4 9 diye yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selami Şahin 1.6 ie -- 23 Şubat 2014; 22:54:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.