Şimdi Ara

PSN Store Enpara ile Alışveriş yapmaya çalışanları banlıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: moshe

Dostum enpara da posta kodu falan adresini nasıl yazdın? Bir de hiç ıskalama ücreti tarzı bir durumun var mı işlem geçmişinde?

Hocam sistem stabil değil ancak posta kodunuzu doğru yazmaz iseniz bir kaç işlem sonra kart uzaklaştırma görür. Çünkü işlemi kaçak olarak teyit eder. Sizin gibi aynı hatayı zamanında bende çok yapmıştım. Adresiniz de kullandığınız harflerin dahi uygun olması çok önemli. En para kartınızı alırken mutlaka bir posta kodu vermişsinizdir. Bu arada bana düşmez ama bu devir Tr psn den alışveriş yapılmaz. Tamamı ile fiyasko adamlar.
  • DaveJones kullanıcısına yanıt
    Enpara'nın websitesinden adresimi tekrar düzenledim fakat orada da posta kodu yazma yeri yok.

Sana düşmez olur mu kardeşim ben de TR PSN'den lanet ettim. ve zaten online PES oynamak için PES 2016 alacaktım, meğer myclub oyununu indirerek online pes oynanıyormuş. O yüzden almaktan da vazgeçtim defolsun gitsinler.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltraFast -- 21 Mart 2016; 12:52:04 >
  • moshe kullanıcısına yanıt
    Ok kardeşim.
  • Arkadaşlar benim hesabımdan çektikleri bütün provizyonları dün gece itibari ile iade etmişler. 8-9 TL'ye yakın bir para almışlardı, benim tahminim karta konan banlamanın kalktığı ve bu yüzden paranın iade edildiği gibi bir durum söz konusu olabilir. Bilgilendirmek istedim herkesi.
  • Arkadaslaar enpara 25 tl kampannyasi ddevam ediyir mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noname0056 kullanıcısına yanıt
    Maalesef Mart ayı sonunda kampanya bitti.
  • kampanya sona ermeden önce sürekli kullanıyordum 50 lira atıp 25 lira ay sonu geliyordu. bir kere bile sorun yaşamadım.
  • Madem bu kadar sorunlu sesimizi duyuralim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden banlasınlar ya
  • Tahminimce insanlara pahalı kutu oyunları sattırmak için ya da sistemlerini geliştirmek için bütçe harcamamak için yapıyorlar bu sistemi. Ben koca indirim dönemi boyunca bir şey alamadım, lanet ettim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.