Şimdi Ara

PSN Store Enpara ile Alışveriş yapmaya çalışanları banlıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: moshe

Dostum adres bilgilerine özen gösterdin mi? ya da ıskalama ücreti gibi zımbırtılara dikkat ettin mi?

Hayır direk aldım yani bişeyle uğraşmadım ben mi şanslıyım sizdemi sorun var anlamadım ki bugune kadar tr psnde hiç kredi kartı sorunu yasamadım ama diğer psnlerde cok yasadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alın rus psnden gecin kredi kartınızla ugasmayın para tr ye gitmiyor zaten
  • liarmaster kullanıcısına yanıt
    Rus'da kredi kartı geçmiyor ki. PSN Network card almak lazım o da maşallah 9-10 dolar komisyon ödüyorsun her kart aldığında. Ama başka bir sistem biliyorsan paylaşmanı isterim.
  • quote:

Rus'da kredi kartı geçmiyor ki. PSN Network card almak lazım o da maşallah 9-10 dolar komisyon ödüyorsun her kart aldığında. Ama başka bir sistem biliyorsan paylaşmanı isterim.

yandex wallet yontemini kullanıran kendi kredikartınla 3d secure kullanarak komisyon filan odemeden alabilirsin
  • bugün öğlen tr psnden enpara ile driveclub satın aldım herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
  • Garanti bankası ve finansbank kullanıyorum tr kredi kartları. İlk kullandığım zaman bir hata verdi. Onunda sebebi benden kaynaklıymış :) ekstrede yazan posta kodunu girmem gerekiyormuş.

Onun dışında dikkat edilicek bir şey yok adres yazarkende Türkçe karakter kullanmamak yeterli. sadece sokak cadde yazıyorum yetiyor.

2 sene civarı olucak sorun çıkarmadı TR psn
  • TheodenKing kullanıcısına yanıt
    Dostum enpara da posta kodu falan adresini nasıl yazdın? Bir de hiç ıskalama ücreti tarzı bir durumun var mı işlem geçmişinde?
  • Daha yeni 50 tl attım hesaba. Geçen hafta da mad max aldım.

Aynı sony Türkiyeyi ararsan Uncharted collection tr psn de Türkçe değil diyecek...
  • hagiosmann kullanıcısına yanıt
    O zamam ben lanetlendim herhalde kesinlikle alamıyorum.

Müşteri temsilcisi diyor ki PS4 ünüz banlanmıştır.

Ben de dedim ki hanımefendi sıfırdan hesap açıyorum ps'ye tanımlamıyorum onu nereden anlıyorlarlar
  • quote:

O zamam ben lanetlendim herhalde kesinlikle alamıyorum.

Müşteri temsilcisi diyor ki PS4 ünüz banlanmıştır.

Ben de dedim ki hanımefendi sıfırdan hesap açıyorum ps'ye tanımlamıyorum onu nereden anlıyorlarlar

Şu forumun ps bölümününden rastgele 100 kişi alsalar çağrı merkezi çağ atlar sonynin.
    Adres sormuşunuz hocam ben hep afasfa tarzı giriyorum hiç sorun çıkarmadı daha.
    Aşırı deneme yaptıysanız bekleyin bir süre hesap ve kart geçici ban yiyor
  • "Ehehehe Halamın, Teyzemin, Amcamın kartını da kullanıp bedavaya getirdim neredeyse ehehehe Sony'yi kazıkladım." suistimalcilerinden sonra ileride yapılacağını düşünüyorum bu uygulamanın. 25 TL çerez paranın iadesini yapıyor adamlar memnun kal diye, bugün bir kredi kartından iki sinema bileti kazanmak için aylık 2500 TL harcama yapmanı istiyorlar. O yüzden bu tür kampanyaların suyunun çıkarılmasının manası yok. Senin yaptıklarından dolayı herkes etkileniyor, bunun vebalini üstlenecek misin peki? Cevap tabi ki Hayır.
  • 7-8 aydır konsol kullanıyorum ama usandım ya daha şimdiden. Oyun almak için milletin atmadığı takla kalmadı. Ülke ülke geziyoruz valla.
  • moshe kullanıcısına yanıt
    adres kısmında türkçe karakter kullanmadım ü ö ı gibi. kartı nerden baksan 1.5 sene önce kaydetmiştim.geçmişte hiç ıskalama filan yok.
  • Arkadaslar bu kart ile duydugunuz her sey sehir efsanesi. Bunu aylardir soyluyorum. Sistemin nasil calistigini sistem kendi de bilmiyor. Ne bankalar ne Sony net bilgi yok ortada. Haftada 3 4 oyun alan ve sayisiz hesap acan biriyim. Bir aliyorum bir alamiyorum. Akliniza gelecek her senaryoyu denedim. Ban man pek inanmayin bunlara. Atiyorum hata aldim baska kartla oyun aldim. Hata alan kartla gittim baska hesaba oyun aldim. Ha hata var evet sinir eden bir durum var ama net cozumu yok iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıldırmamak elde değil ve rahatlikla oyun almlari gorunce uzulsem mi gulsem mi bilemiyorum.

• Valla en temizi us Psn. Amazondan kart alıp 2 dakikada kullanıyorsunuz

• US'de fiyatlar bu dönem cok yuksek ozellikle lanet olası dolar kuru yuzunden...

• ben enparada bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. (inş. da yaşamam) ama alamayan arkadaşlara şunu sarayım. benim kartım kayıtlı. siz kartı herseferinde ekle silmi yapıyorsunuz. çünkü kartı bir iki defa eklemeye çalışınca sorun oluyor bazen engelliyor benim başıma steamde gelmişti. kartı 2-3 defa eklmeiştim belirli birsüre alışveriş yaptırmamıştı bana. psn dede benzer birşey olabilir ve çok kart ekleyip silenlerin veya aynı kartı birden fazla kez ekleyenlerde sorun oluşuyor olabilir diye tahmin ediyorum. çünkü çoğu arkadaş aynı kartla daha önce alış veriş yaptığını söylüyor benim tahminim bu yönde.
  • Sony türkiye çalışanlarının ben playstation kullandığı bile düşünmüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 leş konsol arkadaşlar bizim ülkede kullanmak için.Kötü zamanda çıktı dolar uçtu , yasaklar falan . GB kotaları falan çok zor iş yani . 50 GB oyunlar zaten kota o kadar.

PS3 zamanı 5 kişi alırdık oyunu 20 liraya gelirdi. Ne sıkıntı vardı ne primary ne secondary. Türkçe oyunlarımız mis gibiydi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.