Şimdi Ara

PSN Store Enpara ile Alışveriş yapmaya çalışanları banlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sony Çağrı Merkezi ile demin yaptığım görüşmenin akabinde. Kendilerinden ENPARA kullanmaya çalışanları banladıkları ve 24 saat sonra açtıkları bilgisini aldım. Günlerdir forumda yazılanları çizilenleri okuyorum ve tek bir şey sormak istiyorum, gerçekten Enpara ile bu bahar döneminde içerik alabilen var mı?

• Bu ay en para ile cüzdana 50 tl attım sorun olandı ban olayı da olmadı
  • sado ban kaldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbfprivet

sado ban kaldır
    Şuan benimde alışveriş yapamıyorum aynı sorun devam mı ediyor?
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Dostum çok akıllıca bir hareket yapmışsın! Benim de uzun zamandır ps4 ve en para olsa aynısını yapardım. Şimdi cüzdana attıklarınla oyun alıyorsundur.
  • onurfredy kullanıcısına yanıt
    Maalesef 3-4 gündür denemediğim kalmadı halen alışveriş yapamadım.

İş Bankası ( Kartı kabul ediyor, işlem provizyonda takılıyor.)
    Ing Bank ( Kartı hiç kabul etmiyor ki bu da çok garip.)
    Enpara ( Kartı kabul ediyor, provizyon alıyor ve gönderiyor ama alışveriş yapamıyorum.)
    Cepteteb ( Kartı kabul ediyor, provizyon almak için bedel tahsis etmek adına bir hareket yapmıyor.)
    Passolig ( Kartı kabul etmiyor.)

ne kadar gerizekalı bir sistemi var şu Sony ve İngiltere PSN'in. Türklere zorla kutu oyunu aldırtmak için sistemi bu şekilde tuttuklarına inanıyorum.
  • moshe kullanıcısına yanıt
    Lazım oldukça cüzdandan çekiyorum iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Lazım oldukça cüzdandan çekiyorum iyi oluyor.
    Lanet olsun nerden bulaştık TR PSN ye Hong Kong PSN de mutlu mesut idare ediyordum. 2 gündür oyun alamadık. Ben anlamıyorum bir açıklama yap, bir cevap ver. Müneccim miyiz biz "enpara artık kullanılmıyor ya da banlandın sonra dene" de. Çözümü de yok
  • axilik kullanıcısına yanıt
    Müşteri temsilcisi diyor ki bir de 15 gün bekleyin, hanımefendi dedim size mi düştü beni 15 gün bekletmek? İşim var gücüm var şu an oynamak istiyorum bu kadar basit dedim. Ne basit ucuz sisteminiz varmış dedim, dediklerinizin aynısını açtım bir yandan Donanım Haber'den arkadaşların anlattıklarıyla aynı robot gibi metinden okuyorsunuz bir yandan size gülüyorum dedim hahah

Bu arada Hong Kong Psn'den oyun almak için hediye kartı ile mi yüklüyorsun parayı yoksa başka bir yöntem var mı? Ben en kötü Fifa 16'yı oradan almak istiyorum.
  • Kartı eklediğiniz de hesaba sorun çıkmıyorsa alışverişi ps network menüsünden yapın o zaman hata vermiyor
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Cüzdana para eklemeye çalışınca,

"Kredi kartı bilgileri geçersiz. Lütfen dikkatlice inceleyiniz."

oyunu direkt satın almaya çalışınca

"Şu an işlem gerçekleştirilemiyor. Bir kaç dakika sonra tekrar deneyiniz ya da konsol üzerinden alınız" falan diyor ikisini de denedim olmadı. Ps network menüsü dediğin neredeki oluyordu?
    Ayarlara gir ps ana menüsünden. Mavi ps logolu ps network menüsü var orada giriş bilgisi olması lazım oraya gir cüzdan işlemleri var cüzdana para eklemeye çalış sonra alırsın önemli olan para ekleyebilmek
  • Her ay tr psnden enpara ile cüzdana para atıp alışveriş yaparım hiç sorun yaşamadım.
    HK psn de maximum sanal kredi kartını kullanıyordum. TR psn ye geçince enpara bir işe yarasın dedim ama nafile...
  • Dostum şu an kabul ediyor mu Hong Kong Maximum'un sanal kartını?

@zugu
    Bahar indiriminde yararlanabildin mi yoksa ay başında para atmış mıyıdn? Mesela şu an 10 TL atmayı deneyebilir misin? :)
    3 aydır yatıyordu makina. Daha 1 ay önce enparayla TR PSN den plus aldım. Yani 3 ayda değiştirmedilerse yöntemi yarıyordu.
  • axilik kullanıcısına yanıt
    Demin denedim, Hong Kong store da sanal ya da normal hiç bir Türk karty geçmiyor maalesef. Y?in garibi Türk Psn store da da türk karty geçmiyor, ?aka gibiler.

Sanyrym ben de pes edenler kervanyna katylaca?ym ve Allah Belalaryny Versin diyece?im.
  • 2 gün önce nfs aldım bir sorun yok
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    Dostum adres bilgilerine özen gösterdin mi? ya da ıskalama ücreti gibi zımbırtılara dikkat ettin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

2 gün önce nfs aldım bir sorun yok
    Arkadaşlar 2 gün önce şunu aldım 1 hafta önce bunu aldım değil olay. Burda şu an enparayla oyun alamıyoruz ya da para ekleyemiyoruz. Uzun süredir de varmış bu sıkıntı. Sizin başınıza gelmemesi hiç gelmeyeceği anlamına gelmez. Biz çaresini arıyoruz bulan varsa. Bilmem anlatabildim mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.