Şimdi Ara

Psn Store kredi kartı ekleyememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cüzdana para(Psn Tr) eklemek için kredi kartı(yurtdışına ve online alışverişe açık) bilgilerimi eksiksiz ve hatasız, türkçe karakterlere dikkat ederek girmeme rağmen ''Lütfen geçerli bir kredi kartı numarası girin'' hatası almaktayım. Psn telefon uygulaması, Ps4 ve en son olarak internetten denememe rağmen bir türlü beceremedim. Müşteri hizmetleri de ezbere konuşmakta. Var mıdır bu hatanın bir çözümü?

Not: içeride kayıtlı olan bir diğer kart ile Plus üyelik ücretleri sorunsuz ödenmekte ama nedense o kartla da bir oyun satın almak istediğimde kart bilgileri hatalıdır yanıtı alıyorum.

• Garanti kartını ekledıgımde banada aynısını dedi
  • Birkaç defa üst üste denediyseniz bloke oluyor ve hiçbir kartı kabul etmiyor.
  • önce eski kartı kaldırmayı denedın mı hocam
  • uoy12345 U kullanıcısına yanıt
    Evet, kaldırıp tekrar denedim bu sefer de eski kartıma, yani plus üyeliğimin ücretini çektiği karta hatalı demeye başladı. Çok entresan bir sorun bu bence. İnternetten alışveriş yapmak neden bu kadar zorlaştı hiç anlamıyorum. Ayrıca cevaplar için çok teşekkürler.
  • ilk kredı kartını silmeden ben de kartı eklemeye calıstım olmamıstı cok sinir olmustum.sonra bılmeden ılk kredı kartını sildım bı ekledım olmusdu adresını musterı hızmetlerını arayıp tam bı ogren aynı adresı yaz bı de bole dene. adresde farklılık olunca da olmuyo bole seyler steeamde de bole
  • bi de mesela mahalle yazıcaksın şu sekıl mah. buraya nokta koymadan dene buna da takılıyo psn.hıc noktalama ısaretı koymadan dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uoy12345 -- 2 Eylül 2015; 5:27:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Free kredi kartımdaki sorun
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cihaz üzerinden para eklemeyi denedin mi?

Ben 10 + 40 TL ekleyecektim. 10 TL ekledim 40 TL eklemek isterken kart bilgileri geçersiz uyarısı verdi. 2-3 gün bekledim yine olmadı. Aynı işlemi cihaz üzerinden denediğimde sorunsuz hallettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.