Şimdi Ara

PSN Store Yeni Yıl İndirimleri - 2014 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
31
Favori
36.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pes i alsam mi almasam mi gidip geliyorum. Fifayi cok severek her gun asagi yukari 7 8 mac yaparim.

Yok ya ne pesi zaten fifa her yonuyle bagimlilik yapti.

Dragon age gelse keske :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 9 Aralık 2014; 9:19:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vibrant kullanıcısına yanıt
    Japon psn plusa verilmis bi oyun degil mi bitince 14 gun oynanmayacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Us psn güncellendi mi diye bakayım dedim, kendimi Lara Croft and Temple of Osiris e pre- order yapmış halde buldum Oyunda hem local hem online co-op desteği var 4 kişiye kadar. Alırsanız beklerim abi

Videolarına baktım fena durmuyor oyun. Oyun bolluğunda göz ardı edebilirim ama du bakalım. Kamera açısı falan da Diablo 3 gibi. Siz Keremle Diablo 3 alın ona dalalım hazır ben yeniden sarmışken. Bak bu indirimlerde indirim gelebilir diye düşünüyorum ona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 9 Aralık 2014; 10:24:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Us psn güncellendi mi diye bakayım dedim, kendimi Lara Croft and Temple of Osiris e pre- order yapmış halde buldum Oyunda hem local hem online co-op desteği var 4 kişiye kadar. Alırsanız beklerim abi

Videolarına baktım fena durmuyor oyun. Oyun bolluğunda göz ardı edebilirim ama du bakalım. Kamera açısı falan da Diablo 3 gibi. Siz Keremle Diablo 3 alın ona dalalım hazır ben yeniden sarmışken. Bak bu indirimlerde indirim gelebilir diye düşünüyorum ona.

Abi dil problemi var bende o oyunda zorlanirim gibi geliyor , Kerem de en son oynayacak kimse yok deyip vazgecmisti. İndirim gelirse yine sorarim. Sen birilerine yardim etmek icinmi oynuyorsun oyunu ? Nerden geldin bu diablo sevgisi tekrar
    ps3 te plus aldigim ay serinin onceki oyunu lara croft guardians of light i vermislerdi. Oyunu 1 kere bitirmek yetmiyor. Challengeleri , collectible lar, upgrade ler derken 1 aydan fazla arkadasla oynadik. Bu oyunda videolara bakinca ayni onun gibi olmus.
    Drive clup nasil olmus abi ? İndirim gelecek oyuna kesin. Alsam is gorur mu ?

• Yeni indirim belli oldu mu?
  • Yok daha belli olmadı, 3 saate gelecek yeni oyunlar bakalım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Abi dil problemi var bende o oyunda zorlanirim gibi geliyor , Kerem de en son oynayacak kimse yok deyip vazgecmisti. İndirim gelirse yine sorarim. Sen birilerine yardim etmek icinmi oynuyorsun oyunu ? Nerden geldin bu diablo sevgisi tekrar
    ps3 te plus aldigim ay serinin onceki oyunu lara croft guardians of light i vermislerdi. Oyunu 1 kere bitirmek yetmiyor. Challengeleri , collectible lar, upgrade ler derken 1 aydan fazla arkadasla oynadik. Bu oyunda videolara bakinca ayni onun gibi olmus.
    Drive clup nasil olmus abi ? İndirim gelecek oyuna kesin. Alsam is gorur mu ?

Yoo esti öyle açtım oynuyorum. :) Drive Club dün gelen yağış güncellemesiyle baya iyi oldu. Yağmurlu hava muazzam. Oyunu yarım çıkarıp yamayla tamamladılar.

• psn plusa hiç indirim geldi mi dostlar?

• Fregoli kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum, yazılar japonca olunca okumayı düşünmedim.Hoş türkçe bile yazsalar okumayız o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

Yok daha belli olmadı, 3 saate gelecek yeni oyunlar bakalım.

DC gelse çok iyi olabilir

+ Dragon Age de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 9 Aralık 2014; 11:39:02 >
  • Dice ya da ea nin parmagi olabilir , yama ile oyun tamamlamak onlarin isi cunku
    Bu mesajindan sonra alirim artik. Bekleyelim bakalim bugun ne gelicek hem Tr ye hem us store a .

• quote:

Orijinalden alıntı: lazurat

psn plusa hiç indirim geldi mi dostlar?

Gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: Guru_Meditation

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: Guru_Meditation

Arkadaşlar PES i indirim bitmeden almak istiyorum ama evde değilim.Ipad üzerinden PSN store a kendi hesabıma girdim ve oyunu sepete ekledim.Yarın akşam indirsem indirimli fiyattan faydalanmış olur muyum ?

indirimin bitiş zamanı için (2pm GMT 09-12-2014)

(2pm GMT) saat kaça denk geliyor, ona bakmak lazım.

indirim bitmeden satın alman lazım.

Sepete atmak yetmiyor yani, satın alma işlemini tamamlamalıyım...

Evet yarin ogleden sonraya kadar satin almaniz lazim.

Bende Bf yi alamadim TR PSN forever.

40 yilin basi indirim yaptilar onda da alamiyoruz anlamadim gitti. Ayni kartla hong kong psnden almak 1 dk surmuyor ama burada sacma sapan hatalar veriyor.

Adamlar resmen gösterdi ama elletmedi.
    Almayayim diye ugrasiyorlar artik us a kismet ne diyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vibrant

Evet. Japon PSN Hesap açıp, psn e gir.Killzone a satın ala tıklayınca plus istiyor, ordan direkt 14 günlük denemeyi seçiyorsun.(Kredi kartı vs.istemiyor)
    Sonra indir deyince indirmeye başlıyor.

Açıkcası oyunu daha oynamadım ama Türkçe desteği yoktur diye düşünüyorum.

bende indiriyom bakalım.. türkçe kesin yoktur.. benim korkum oyun japonca olmasın akşam oynayıp yorum yaparım
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

Bir arkadaş seçenekler kısmından ingilizce yapıldığını söylemişti forumda.Tabi seçeneklere kadar deneme yanılmayla cebelleşecez menülerde biraz
  • Destiny geldi galiba 139 tl indirimli fiyatı psn store da görünüyor şu an

• Çok ucuzlatmışlar sağolsunlar. :) 40 dolar bu amerikadan alsanız 10 dolar da kargo 110 lira civarı bişeye geliyor zaten kutulusu. :) Neyse.
  • destiny geldi ama hoş gelmedi o nasıl fiyatlar öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkcs

Destiny geldi galiba 139 tl indirimli fiyatı psn store da görünüyor şu an

134 TL diyor. Ama 5. teklif diye yazdığını göremedim. İnşallah 5. teklif destiny falan değildir ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: todiefor87

quote:

Orijinalden alıntı: Darkcs

Destiny geldi galiba 139 tl indirimli fiyatı psn store da görünüyor şu an

134 TL diyor. Ama 5. teklif diye yazdığını göremedim. İnşallah 5. teklif destiny falan değildir ya.

Teklifler kısmına destiny'yi koymuşlar, %99 5. teklif o.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.