Şimdi Ara

PSN Store Yeni Yıl İndirimleri - 2014 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
31
Favori
36.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C-TRanger

US PSN Store Holiday Week son hafta indirimlerinde Alien Isolation ve Battlefield 4 var.

BF 4 Premium mu?
  • Degildir pre olsaydi su konuda beni en az 4 kisi alintilardi al artik su preyi pis fakir diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Degildir pre olsaydi su konuda beni en az 4 kisi alintilardi al artik su preyi pis fakir diye

Premium Edition 30 dolar. Al artık şunu.........
  • Nihayet beklediğim bir indirim geldi bf4 premium 30 dolar
  • Ben de BF4 yok + MGS de fena durmuyor

COD: AW var ama elimden cikaririm onu galiba nasil da almisim kutulu bilmiyorum.. 30$ iyi fiyat US hesabi acip almami tavsiye eder misiniz ne durumda BF?

Bi de US'tan alip TR(ana) hesabimla oynamam bi problem cikarmaz sanirim?

Diablo'da varmış ya.. Ne zaman bitiyor indirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 23 Aralık 2014; 22:00:54 >
  • Bf4 multi ne durumda alınırmı ayrıca pre ile normal ne fark ediyor

• Mgs nin fiyati iyiymis. Gece giricektim store a drive club almaya. Artan bakiye ile Never Alone ya da season pass alayim diyordum bu da yeni bir alternatif oldu

Deniz bu saatten sonra pre ye tek indirim gelmez , gelse de 20$ altini gormez. Mizmizlik yapma 10 $ icin,al su pre edition i.

• BF4 Pre kaçmaz!
  • oyunlar daha güncellenmedimi?? bf4 hala 59 dolar görünüyor
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    bende 49 gorunuyor hala 30 olsa alıcam zaten
  • Fiyatlar güncellenmemiş olabilir. Daha blogda yeni açıklandı. Acele etmeyin.
  • quote:

Fiyatlar güncellenmemiş olabilir. Daha blogda yeni açıklandı. Acele etmeyin.

Bf 4 pri alcamda simdi normal bf4 i de demi almak lazim yoksa sadece bf4 pre alsak olurmu yav kusuruma bakmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berfuemre -- 23 Aralık 2014; 22:26:57 >
  • cevaplarsanız sevinirim.zamanında 2. bölge kutulu bf4 ile baya level yapmıştım.şimdi us psn den alsam kaldığım yerden oynarmıyım???
  • quote:

Orijinalden alıntı: berfuemre

quote:

Fiyatlar güncellenmemiş olabilir. Daha blogda yeni açıklandı. Acele etmeyin.

Bf 4 pri alcamda simdi normal bf4 i de demi almak lazim yoksa sadece bf4 pre alsak olurmu yav kusuruma bakmayin

Bf4 Premium Edition olduğu için bir daha almaya gerek yok. Oyunda premium da içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

cevaplarsanız sevinirim.zamanında 2. bölge kutulu bf4 ile baya level yapmıştım.şimdi us psn den alsam kaldığım yerden oynarmıyım???

Zamanında bu soruyu bende sormuştum. Öğrendiğime göre aynı hesaptan oynarsan kaldığın yerden devam edebilirsin. Yani oyunu alınca pri hesabını kullanıp o level kastığın hesaptan girip oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

cevaplarsanız sevinirim.zamanında 2. bölge kutulu bf4 ile baya level yapmıştım.şimdi us psn den alsam kaldığım yerden oynarmıyım???

Zamanında bu soruyu bende sormuştum. Öğrendiğime göre aynı hesaptan oynarsan kaldığın yerden devam edebilirsin. Yani oyunu alınca pri hesabını kullanıp o level kastığın hesaptan girip oynarsın.

aynı hesaptan oynayacağım zaten.kesin bilgi mi acaba???şimdi ilk levelden başlamak sıkıntı olacak
  • GTA V 65 TL ÇOK İYİ FİYAT
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Ben de BF4 yok + MGS de fena durmuyor

COD: AW var ama elimden cikaririm onu galiba nasil da almisim kutulu bilmiyorum.. 30$ iyi fiyat US hesabi acip almami tavsiye eder misiniz ne durumda BF?

?
  • quote:

quote:

?

Cikarmaz.

Plus indirimi yok. Alien, mgs ve bf zaten beklenilen oyunlardi. Surpriz indirim yok. Hatta sizdirilan gorselden ps4 gta 5 shark card indirime girecek gibi duruyordu o da olmamis.

Bf 4 pre almaya deger mi sizce? Bir de oynayabilmek icin plus gerekli. Seneye de 5 cikacak...

• quote:

30 Aralık'ta bitiyor indirimler. Farklı hesaptan oynaman sorun olmaz. US hesabın ana hesap olacak ama başka ana hesap kullanıyorsan tercih yapmalısın. BF4 hala canlı ve oynanan bir oyun PC'de. PS4'te nasıl bilmem ama bi fark olacağını düşünmüyorum, PS4 versiyonunu şimdi aldım.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.