Şimdi Ara

PSN Store Yeni Yıl İndirimleri - 2014 (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
31
Favori
36.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HajHaj

BF4 Pre kaçmaz!

18 dolar niye fazla veriyorsunuz anlamıyorum. Altıüstü 3-5 silah değil mi farkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

BF4 Pre kaçmaz!

Çıkmış ve çıkacak tüm Single-multi dlc'ler(gerçi artık çıkmayacak herhalde)3-5 silahtan çok daha fazlası ve birkaç özellik veriyorlar k/d sıfırlama gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrutalLooter

quote:

quote:

BF4 Pre kaçmaz!

Çıkmış ve çıkacak tüm Single-multi dlc'ler(gerçi artık çıkmayacak herhalde)3-5 silahtan çok daha fazlası ve birkaç özellik veriyorlar k/d sıfırlama gibi.

Bf4 oynamadım bf3 oynuyorum pcde. Dlc haritalarda oynayan doğru düzgün adam yok. k/d sıfırlama falan da açıkçası çok önemli değil. Birkaç silah için oyuna 2.5 kat fazla vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Gerçi indirimdeyken alınabilir. Ama gerçek haliyle almak cidden saçma geliyor.

• Crewi nerden itelesek demişler resmen

PSN Store Yeni Yıl İndirimleri - 2014
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BrutalLooter

quote:

quote:

BF4 Pre kaçmaz!

Bf4 oynamadım bf3 oynuyorum pcde. Dlc haritalarda oynayan doğru düzgün adam yok. k/d sıfırlama falan da açıkçası çok önemli değil. Birkaç silah için oyuna 2.5 kat fazla vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Gerçi indirimdeyken alınabilir. Ama gerçek haliyle almak cidden saçma geliyor.

Sorun silah olsa iyi yine bir çok harita dlc si var ki premium konsollarda daha çok tutuluyor pc de elbette tutulmaz. Ama bende normal bf 4 aldım çünkü pek vakit ayırmayacağım ona sanırım arada bir 2 el atarım diye aldım ama oyunun online devamlı oynayan biri olursa premium şart bf4 de çünkü bir çok kişi premiumda ama bu 12 dolarlık inidirmle bayağı normal haritalarda dolacaktır.

• quote:

quote:

BF4 Pre kaçmaz!

3-5 silah değil sadece. Haritalar önemli olan bence. Bu zamana kadar hep PC'de oynamıştım ama Pre almamıştım PC için. Konsolaymış nasip.

• boş hesabımda 20 dolar vardı zaten son hafta indirimide geldiği için dahada iyi birşey suan için gelmez us storeye. bf4 + mgs banada makul geldi 18 dolar üzerinden aldım dursun. 2 oyun sahibi olmuş olduk tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Crewi nerden itelesek demişler resmen

PSN Store Yeni Yıl İndirimleri - 2014

benimde görünce ilk aklıma gelen bu olmuştu insan biraz belli etmemeye çalişir. kısa zamanda crewe sağlam bir indirm gelecekdir diye düşünuyorum

• beyler cahilliğime verin. şimdi us psn açsam 12 dolardan bf4 alsam indirsem ps4 e sonradan kendi tr psnimle oynayabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokberk77

beyler cahilliğime verin. şimdi us psn açsam 12 dolardan bf4 alsam indirsem ps4 e sonradan kendi tr psnimle oynayabilirmiyim ?

evet oyniyabilirsiniz
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Tr psn'e yeni indirimler gelmiş.
  • Beyler TR Psn de Ocak indirimleri Part 1 gelmiş, fiyatlara bakmadan US ten oyun almayın.

Misal Battlefield 4 Premium PS4 80,10/89 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sncrklnc -- 24 Aralık 2014; 5:11:26 >
  • BF4 Premium ile sınıfının en iyisi tartışmasız, Hardline çıkana kadar zaten en iyi şekilde idare edicek, uzun vadelide bir oyun.
  • Tr psn de ki ocak indirimlerini göremiyorum. kaldırdılar mı acaba?
  • sncrklnc kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum.

DA:I Deluxe alayım diyordum US PSN 69.99$, bizde 149.9 lira.

10 lira 10 liradır. Üstüne bir de bankadan taksiti yapıştırırsınız.
  • Yoo şu anda duruyor. Ekranda açık hatta bende.
  • FEZ'i plus hediyesinden kaçıran varsa o da bedava şu an. İndirin dursun. Kafa açan bir oyun ama zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aizawa

FEZ'i plus hediyesinden kaçıran varsa o da bedava şu an. İndirin dursun. Kafa açan bir oyun ama zevkli.

FEZ derken hocam :D

• berfuemre kullanıcısına yanıt
    FEZ diye bir oyun varya PS4 için. 2D bir eleman 3. boyuta geçiyor falan. haritayı R1 ve L1 ile çeviriyorsun kapılara ulaşmaya uğraşıyorsun. Kafa açıcı bir oyun işte.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.