Herkese merhaba, Battlefield™ 2042 psn uk store 70 pound, tl karşılığı 846 tl. https://store.playstation.com/en-gb/product/EP0006-PPSA01465_00-KSSTDPREORDER000 psn tr store 560 tl, pound karşılığı 47 pound. https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0006-PPSA01465_00-KSSTDPREORDER000 xbox usa store 70$, tl karşılığı 605 tl. xbox tr store 559 tl, $ karşılığı 65$. EA Play üyeliğiniz varsa fiyat daha da düşüyor. Mail atmanıza diyecek sözüm yok, ancak ben burada bir sorun göremiyorum. Sen kör olmuşsan bize ne diyebilirsiniz. O zaman da gidip P1 yada P2 hesap alın arkadaşlar, hiç olmadı hesap kiralayın. Yani bildiğiniz şeyi size tekrar anlatmanın manası yok. Bu fiyatlandırmaları mail ile çözeceğinize inanıyorsanız, CİMER'e mail atıp, ekonomi neden bu kadar kötü, Türk Lirası neden bu kadar değersiz diye sorun. En azından iyi yada kötü bir cevap gelecektir. edit: karşılaştırma da hata varsa bildirin düzelteyim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 24 Haziran 2021; 9:57:15 > |
PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! (11. sayfa)
-
-
Madem burunlarından kıl aldırmıyorlar bırakın xbox a geçin pc ye geçin rahatlayın.
Ben öyle yaptım valla kafam rahat tavsiye ederim.
-
Topluca bir platformda anlaşıp ciddi sayılara ulaşıp boykot yapmak sonuç getirebilir. Türkiyede ayda ortalama kaç farklı kişi oyun alıyor. Atıyorum 100 000 kişi diyelim. 20 000 kişilik bir boykota ulaşılırsa sonuç gelir bence. Bahçelinin saçma sapan hesapları gibi oldu belki ama aklıma başka çözüm gelmiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazBüyüHerkese merhaba,
Battlefield™ 2042
psn uk store 70 pound, tl karşılığı 846 tl.
https://store.playstation.com/en-gb/product/EP0006-PPSA01465_00-KSSTDPREORDER000
psn tr store 560 tl, pound karşılığı 47 pound.
https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0006-PPSA01465_00-KSSTDPREORDER000
xbox usa store 70$, tl karşılığı 605 tl.
xbox tr store 559 tl, $ karşılığı 65$.
EA Play üyeliğiniz varsa fiyat daha da düşüyor. Mail atmanıza diyecek sözüm yok, ancak ben burada bir sorun göremiyorum. Sen kör olmuşsan bize ne diyebilirsiniz. O zaman da gidip P1 yada P2 hesap alın arkadaşlar, hiç olmadı hesap kiralayın. Yani bildiğiniz şeyi size tekrar anlatmanın manası yok.
Bu fiyatlandırmaları mail ile çözeceğinize inanıyorsanız, CİMER'e mail atıp, ekonomi neden bu kadar kötü, Türk Lirası neden bu kadar değersiz diye sorun. En azından iyi yada kötü bir cevap gelecektir.
edit: karşılaştırma da hata varsa bildirin düzelteyim.
Valla bende aynısını her yere yazıyorum ama değişen bişey yok adamlar gidip elin yabancısına ağlıyor. Az önce yazdımı işte aptala anlatır gibi..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sony, Xbox yada Mc Donalds'a yada herhangi bir yabancı şirkete kızmanın hiç anlamı yok..
*Season Pass çıkarır gibi Merkez Bankası Başkanı değiştirdiler.
*Karşılığı olmayan para bastılar Millete kredi olarak sattılar. Enflasyonu patlladılar. TL'nin değerini dip yaptılar.
*Tüm döviz kaynaklarını USD daha yukarı çıkmasın diye zararına bozdurdular. Örneğin 5,50'den bozdurdular ama bozdurulan Milyarlarca dolar hiç bir işe yaramadı şimdi aynı doları 8,50 den aşağı alman mümkün değil.
*Hukuku kendilerinden olmayanlara karşı kullandılar. Liyakatı komple bitirdiler.
*Ülkenin tüm kaynaklarını bir avuç şirkete sipariş ihale yolu ile peşkeş çektiler.
*Yılda 1000 kişinin gitmeyeceği havaalanlarına yada Hastane v.s benzeri yerlere Milyonluk garanti verdiler. ( Ki benim en çok kanıma dokunan budur. )
Özetle hiç bir yabancı şirkete zerre kızma hakkı kimsenin yok. Kızacaksanız kendinize kızın yada 2018 de uçaz kaçazac diyenlere kızın.
-
Ahahhahahahaahhaha Endonezya psnden alırken iyidi paramiz değerliyken adamlar ne yapsın kur artıyorsa
Ayrıca fiyatları indiremezler şöyle düşününün rusyada yaşayan adam turkiye psnini daha uygun olduğunu görecek hop turk psn hesabı açacak haksızlık olacak o yüzden ağlamayı kesin pc masterrace beyler
İndirceklerini gerçekten düşünen varmı kardeşlik abi yaeev yari yariya geliyo oyunlar anliyomusun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne olur ne olmaz mail attim zaten bir sey olmazsa platform degistirecegim 22 temmuzda sony konferansi var diyorlar bir gamepass sistemi gibi bir sistem bekliyorum bir umit
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir hafta önce PlayStation 5 i Xbox ile takas ettim iyiki etmişim sony gibi oyuncunun halinden bir gram anlamayan firmaya kaptıracak param yok artık…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala daha yok bizim paramız değersiz, yok USD şöyle böyle, işte bu garip yaşam formları babasının şirketi gibi bu çakalları desteklediği sürece, yeni çıkan tüm oyunları 700-800 hatta daha da fazla fahiş fiyattan kitlerler bize. Steam, epic falan bunlar kuş beyinli zaten, USD kuru ülkemizin alım gücüne göre belirliyor, bir tek Sony uyanık dimi. Allah'tan zamanda PlayStation in yanına bilgisayar almışım. Bu fiyatlar bize müstehak, inşallah yeni oyunları 2000 TL'den kitlerler.
birsey cikmayacak ama attik yinede.
-
Mail atıldı, Psn: bilginyener (2013 KASIM'dan beri aralıksız üye)
Sonunada PS:I have been a PSN member since November 2013 and these last price hikes and the PSN subscription hike in July made me very sad and angry. The end of this business will be like NOKIA company
Ekledim
EDİT:
İletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz! Ekibimizden biri önümüzdeki 24 saat içinde size geri dönecektir. Bu arada, ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında faydalı bilgiler bulabileceğiniz destek sitemize neden göz atmıyorsunuz? Sadece buraya tıklayın Başlamak için! Teşekkürler, PlayStation Desteği 2 Adımlı doğrulamayı açarak hesabınıza hızlı ve kolay bir şekilde daha fazla güvenlik ekleyin – kurmak için burayı tıklayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgin_yener -- 24 Haziran 2021; 10:44:10 >
-
Eliniz değmişken Amerika'ya da bir mail atın be beyler nedir yani ( Pizza hut)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19karabulut07 -- 24 Haziran 2021; 10:31:9 > -
1,5 sene kadar önce uygun fiyata 2070 Super'li masaüstü toplamıştım. Bilgisayara geçmekle doğru karar vermişim Ne aylık online ödeme parası var ne de aşırı pahalı oyunlar.
Yok kardeşlikmiş, yok 2.el hesaplar yok ekslusiv oyunlar... Kafam rahat bilgisayarda açıkçası...
-
quote:
Orijinalden alıntı: [F][u][r][k][a][n]1,5 sene kadar önce uygun fiyata 2070 Super'li masaüstü toplamıştım. Bilgisayara geçmekle doğru karar vermişim Ne aylık online ödeme parası var ne de aşırı pahalı oyunlar.
Yok kardeşlikmiş, yok 2.el hesaplar yok ekslusiv oyunlar... Kafam rahat bilgisayarda açıkçası...
Ekran kartını pamuklara sar hiç bir şey olmasın :)) Ekran kartın Allah muhafaza bozulur yada yeni oyunları kaldırmazsa aslında olayın Platform değiştirmek olmadığını anlayacaksın.
-
Değerli Sony Dostu,
Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size, en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.
Önemli Not: Eğer bize iletmiş olduğunuz e-postanın içeriği;
PLAYSTATION ÜRÜN VEYA PLAYSTATION HESABINIZ ile ilgili ise, aşağıdaki e-mail adresi ile iletişime geçmenizi rica ederiz
E-posta: destek@tr.playstation.com
TELEVİZYON ürünü ile ilgili yaşadığınız sorun ya da sorularınız için cihazınızın yanındayken
444 76 69 (SONY) numaralı Müşteri Hizmetlerinden bize ulaşmanızı rica ederiz.
SONY CEP TELEFONLARI ile ilgili ise, aşağıda iletişim bilgileri bulunan Sony Cep Telefonları Müşteri Hizmetlerinden destek alabilirsiniz.
Telefon: 0850 282 59 88
E-posta: questions.tr@support.sonymobile.com
SONY DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (VAIO) VE TABLETLER ile ilgili ise, aşağıda iletişim bilgileri bulunan Sony Dizüstü Bilgisayar (VAIO) ve Tabletleri Müşteri Hizmetlerinden destek alabilirsiniz.
Telefon: 0216 282 16 18
E-posta: customersupport.tr@vaio-link.com
Saygılarımızla,
Sony Eurasia Müşteri Hizmetleri
-
quote:
Orijinalden alıntı: 19karabulut07Eliniz değmişken Amerika'ya da bir mail atın be beyler nedir yani ( Pizza hut)
Bu yazıyı günün İRONİSİ kabul edelim. Milletin pizzaya verdiği parayı biz bir oyuna veremediğimiz için isyan ediyoruz. Sadece isyan buna değil aslında. Ama titanik batarken flika arayanların başında gelmeyin olur mu ? Biz en azından çaba gösterdik diyebiliriz. Sadece bu konuda değil bu vs benzeri birçok konuda..!
-
Daha önce de benzer şeyleri yaptılar.
Herkes tepki gösterdi.
Sonra ilk indirimde dünyaları aldı herkes dün gibi hatırlıyorum.
Şimdi yaşananlar maalesef normal.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MARCOMadem burunlarından kıl aldırmıyorlar bırakın xbox a geçin pc ye geçin rahatlayın.
Ben öyle yaptım valla kafam rahat tavsiye ederim.
Ben de yeni seri işin xboxa geçeceğim, artık ps6 falan çıktığında ps5'i alır exclusiveleri oynar sonra satarım. Gerçi o zaman 40 yaşında oluyorum hala oynar mıyım bilmiyorum
su verdiginiz tepkileri bi zahmet CIMER e de yazin. Biz bu duruma nasil dustuk dolar kuru 1.20 lerden nasil 8.50 lere cikti alim gucumuz artik bitti paramiz pul oldu bu durumu nasil duzeltmeyi dusunuyorsunuz diye sorun bakalim. Burde milletin PSN i savundugu yok bos yapmayin PSN in fiyatlari bozulmus ekonomimizin bir yansimasidir. Ekonomisi bozuk olan bir ulkede tabiki bazi sonuclar olacaktir bunlarin en basinda alim gucunun dusmesi en onde gelen belirtidir. Alim gucum dustu PSN bey sende fiyatlari indir demek size sacma gelmiyorsa ozaman siradan butun firmalara elektronik vs ne varsa eliniz degmisken bir mail atin.
-
Japonlara japonca mail atsak biraz daha etkili olur kanaatindeyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Attım mail
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X