< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! (13. sayfa)
-
-
ps suçu yok ki suç başımızdakilerde 60 dolarlık oyun dolar kuru 1.5 tl iken 90 tl ye alınabiliyorken şimdi dolar kuru 8.66 520 tl ye geliyor. Bence başımızdaki recep tayip erdoğana mesaj atında kalksın koltuktan piyasalar düzelsin.
-
PS’im yok ama atıyorum mail umarım bir şeyler değişir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aman 1 yaş kalmış dikkat hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uk'den gelen cevaplarda hep aynısı Playstation Türkiye ile iletişimi girin yazıyorlar.
-
Ben de attım.
-
Gönderdik bakalım mailimizi. Birşey değişeceğini pek ümit etmiyorum tabiki.
-
bu arada xbox tr store'da gamepass üyelerine 503₺.
-
Geleneksel mail konumuz açılmış yine, en son açılalı kaç sene oldu 2 mi?
Ah ulan ah...
-
bunlara en iyi çözüm sürümde beklemek arkadaşlar. ben 4-5 ay kenara koydum ps4ü. şu an 7.55 çatır çatır yüm oyunları alıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam akşama listeyi güncelleyeceğim
Xboxa mi gecsek
2018 sonbaharinda ayni durum olmustu,forumun muzmin sony trolleri acilan faiş fiyat boykot konusunu ,son derece faydali bir konuyu sabote edip durmustu.O donemlerde elimden gelen heryere ulkeye ozel fiyatlandirma yapilmali diye ciddi bir bicimde vakit ayirarak yazmistim.Ama hicbirsey degismemisti.O zaman kur 5 6 tl felanda .O zamandan konuyu sabote eden tipler ve arpaci,paragöz yayincilar duruma destek verse, ulkeye ozel fiyat getirilebilirdik,bu rakamlar olmayabilirdi.Kur durumu zivanadan cikti artik.Mail atarak birsey degismeyecek arkadaslar.Kendinizi kandirmayin.Ps de benim icin olmazsa olmaz cok sevdigim seriler var onlar haricinde oyunlari xboxda oynuyorum.Sizin icin ps ye ozel oyunlar birsey ifade etmiyor ve tek sistemde kalacaksaniz series s veya x ile gamepass alin gecin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Dark Poison- -- 24 Haziran 2021; 13:10:31 >
para birimimizin değersizliği yüzümüze tokat gibi çarpıyor resmen. 600-700 bandınız 400-500 aralığına bile indirseler bir nebze anlaşılabilir. geçen ratched and clank e 600 küsür verdim içime halen evlat acısı gibi oturuyor. Böyle olmamalı. Bu ülkede bizim gibiler bunu haketmiyor. Bunu hakeden bir kesim var. ama o kesim biz değiliz...
-
9 yıldır mail atıyoruz.
Hangi sorunu çözdüler?
Böyle iş mi olur. Adamların afedersiniz ç...nde bile değiliz.
Yinede yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 24 Haziran 2021; 13:56:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lenneth-
Adamlar bölgesel fiyatlama yapmak zorunda değil, ekonomimiz çok kötü herifler ne yapsın.
Bilgisayadaki gibi bir çok satış platformu ve rekabet olsa kesinlikle yaparlar ama konsolda oyunlarda onların, muadil yok kendi içinde. İsyanı sony'e degil baska yerlere yapmak lazim.Arkadaşım.
Her konuyu siyasete ve çöp fikirlere saptırmanıza gerek yok.
Adamlar çeşitli ülkelerin ekonomisine göre fiyat düzenlerken, bakın muadili olmayan sony istediği ülkeye fiyat düzenlerken büyük oyuncu topluluğu olan Türkiye'yi görmezden geliyor. GÖRMEZDEN GELİYOR. GÖRMEZDEN.
Niye? PlayStation TR başındaki şahıslar sebebiyle. Adamlar salmış orasını burasını "yeaaaa ehonomi çoh köti hökömet yapti kur woar" diye kendilerini salmışlar. Sen çık de Steam özel fiyat çekiyor. ülkede her 3 kişiden birinde konsol var. Söyle. Yok. Efendinin maaşı gelsin o yeter. Ne yapacak hizmeti. Tipik boomer iş adamı kafası.
Peki güzel kardeşim Microsoft Türkiye nasıl olurda son forza oyununu 60 euro olmasına karşın 469'a pazarlıyor ÜLKEMİZDE?
Yorum yaparken muhalif olacağım diye adamları savunmanıza gerek yok.
-
alnından öpülesi yorum.
PS TR ile ilgilenen müdür zat her kimse dediklerini sunsa adamlarda bir ampul yanacak ama gelen yatmaya geliyor.
Bir iki sene öncesine kadar instagramda şunu yapıp tepki yedikten sonra asla canlı yayın açamadılar, milletin karşısına hiç çıkmadılar;
pazarlama müdürü
-evet arkafaşlar aaaaaaaaaa bakın X oyun 429 liradan 399 liraya düşmüş kaçırmayın şok ucuz
yanındaki eleman
-eveeeeeeet kaçmazzzz
milletin aklıyla bir şey geçiyorlar.
-
CİMER e yazın üstüne %50 de ek vergi gelsin tadından yenmez olsun :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X