mail gönderildi dilerim birşeyler olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! (14. sayfa)
-
-
ben hep 50tl'lik alıyorum
-
Sizle baş edilmez, benim tepkim sizin mantiginiza, oyle bir konusuyosunuz ki sanki herkes turkiyede ucuza urun satmak zorunda, satmayan hain, objektif olamiyosunuz. Sizin yaptiginiz tepki gostermekte degil hakaret etmek. Ekonomiyi adamlar yonetmiyor, urun adamlarin urunu, nerede nasil satis yapacaklari onlara kalmis bir durum. Burada insanlara sadece sony bize acisin diye dua etmek duser.
Turkiyede 3 kisiden 1inde ps varsa 2 tanesi kırık. Psyi bile kırık oynuyoruz. 10 tl lik indirim kodunu 4 tl ye satmak icin 3500 tane hesap acilan bir forumda bunlari yazman cok manidar.
Ayrica Microsoftun xbox icin yaptigi indirimler normal disi adamlar resmen bizden para kazanmiyor keza steamde neredeyse bedava satacak oyunlari avrupa ile alakasi yok fiyatlarin ama bunu herkes yapmak zorunda degil.
60 euro şuan 621 tl yapiyor anlik, fiyatlar olmasi gereken normal yerde oyunlarin fiyati zaten bu. PlaystationTR basindakilere hakaret ediceginize gidin edilmesi gereken yerlere edin.
Türkiyeye kıyak geçmek zorunda değil kimse. 3 ay sonra bu fiyatlarida cok ararsiniz. Dahada yazmam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
1 ay önce xbox series x e geçtim ve büyük konuşmak istemem ama muhtemelen de bir daha ps almayacağım ama yine de attım mail.
umarım bir işe yarar ama koca forumda sadece 40 küsür kişinin mail atmış olduğuna inanmak istemiyorum.
-
hocam o controller o kadar çirkin olmasa bende geçerim. o kadar çirkinliğe tahammül edemiyorum. dualshock 4 benim için en iyi kontrolcü olarak kalacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genellikle pek bir işe yaramayacak şeyler bunlar. Topluluk olarak değiştirebileceğimiz bir olay değil. Üstüne üstlük bir de bazı arkadaşların dediği gibi hâla alan varken fiyat yerellendirmesi yalan olur. Xbox alıp aylık üyeliğe geçmek daha mantıklı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ps Uk dan gelen mail cevabi..Dear customer hee dur bu turkmus..olm siizn para deger kaybediyor bizim bisey arttirdigimiz yok..Ayrica Almanyadan psn Turkiye hesabi acip para birimiyle adamlar daha uucza oyun almaya basladilar.Bu mailleri isverenlerinize yazin ucretlerinize zanm yapsinlar.300 euroya insanmi calistirilir.
Tesekkurler Ps UK Customer service
Antalya içi ps4 fat kasa 500 gb + holosko ile xbox series x takas dusunen varsa pmlerini bekliyorum konsol fiyatına oyun satılamaz.
Ben de halen ps4pro kullanıyorum ve ps5 almayı düşünüyordum. Hatta 400 euro kadar para biriktirdim. Ama şimdi series x düşünüyorum. Game pass büyük nimet.
Hiç playstationım olmadı, sonuna kadar fiyatları destekliyorum.
Milletin parası var ki alıyor.
Bu tarz konularda GamePass spamlayanların amacı ne? Artık her ps konusu xbox trolleri ile dolmuş durumda anladık Xbox mükemmel Gamepass harika.
Elinde zaten ps olanlar, exclusive isteyenler, Dualsense kullanmak isteyenler ölsün o zaman
-
Umarım olumlu bir sonuç alırsınız. Firma ile iletişimi olan yayıncı vs. kişiler de destekler ise daha iyi diye düşünüyorum.
-
2011 den beri ps3-ps4 sahibiydim geçen Mart'ta ilk defa xbox a geçtim. Adamlar gerçekten gamepass ile harikalar yaratıyor ha amerikada olsam stok bulabilsem yine ps5 den devam ederim ama türkiyedeyim ve keriz yerine konupta şu fiyatlara sony e para kazandırmam o yüzden tercihim XBOX 👍
-
Bana da ilk etapta sorununuz Playstation Türkiye’ye iletildi diye mail geldi. Az önce de Türkiye destek ekibi fiyatlandırma ile ilgili bizim yetkimiz yok ama dikkate alacağız diye geçiştirecek şekilde yazmış. Biliyoruz sizin bir şey yapamadığınızı da İngiltereye yazıyoruz zaten. Anlaşılan bir şey olacağı yok.
-
PlayStation Türkiye cevap vermiş benim maile, ellerinden gelen bir şey olmadığını ancak talebimizi gerekli mecralara ileteceklerini yazmışlar. Akıl sağlığıni kaybet
quote:
Orijinalden alıntı: carteryusufyaklaşık 20 yıllık ps kullanıcısıyım. 3 ay önce xbox yeni nesile geçtim.
ne kadar salakmışız . game pass ile kafam rahat dünya kadar oyun oynuyorum.ps kendi bacağına sıktı. yeni yeni oyunlar ilk günden game passte.
Ps1 den beri tüm Ps'lere sahip oldum, fakat 5'i almayıp Xbox'a geçmeyi düşünüyorum ben de sırf şu fiyatlandırması yüzünden...
Önceleri her oyunu Playstation üzerinden oynardım, zamlar ile sadece exclusive oyunları alır oldum fakat şuan o bile hayal görünüyor. Asla bir oyuna +500 lira vermedim vermem de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ola42 -- 24 Haziran 2021; 15:22:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X