Şimdi Ara

PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
4
Favori
34.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
246 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twitter’dan örnek; #sonyboykot diye topic açın hem daha fazla kullanıcıya ulaşırsınız hemde daha etkili 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F3D29FE7 -- 24 Haziran 2021; 16:25:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gönderdim hiç birşey yapmamaktan iyidir sağolasın hocam konu için umarım bizlere kulak verirler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pazar günü Twitter’dan yazalım dedim ama kimseden dönüş olmadı hocam. Millette biraz ümitsizlik var sanki. Yanı sustukça devam edecekler maalesef en azından sesimizi çıkaralım ki bir şeylerin ters gittiğini anlasınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel fikir, ben varım.

• tospik kullanıcısına yanıt

İkinci bir seçenek olarak

https://blog.playstation.com/2021/06/22/playstation-now-most-played-games-in-spring/

Buraya (son post) yazdığımız metnin aynısını yorumlara atalım. Milletin dikkatini cekmis oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tospik -- 24 Haziran 2021; 16:31:34 >
  • Youtuber’ları ve teknoloji sitelerini de etiketleyin yorum yapmak zorunda kalsınlar,ancak bu şekilde başarılır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anlayamadığım konu şu:

Bu ürün bir hardware değil. Yani üretim maliyeti en başından verilmiş ve kopyalanması ve satılması için ek masraf gerektirmiyor.

Bu durumda bu adamlar 700 TL den 100 tane satacaklarına 100 TL den 5000 adet satsa daha fazla kazanacaklar değil mi?

Yurtdışı fiyatı 60$ € olması önemli değil, önemli olan biz ve bizim gibi ülkelerdeki satışları da yapabilmek değil mi.

Amazon prime, Microsoft, Netflix, Steam 80 milyonluk bir ülkenin getirisini kaybetmek istemedikleri için bazen uçuk fiyatlar ile hizmet veriyorlar. Bu sebeple artık PS ye yeni oyun almıyorum. Sadece ikinci el oyun alıyorum. Mümkün olduğunca PC ye yeni oyunlar alıyorum. Game Pass aboneliğim var. Oyun oynamasam bile sırf takdir ettiğim için üyeliğimi sonlandırmıyorum.

Ama biliyorum ki bazıları halen koşa koşa PS5 alıp yeni oyunlara bin lira veriyor. Bu devran da böyle dönüyor işte.

• Erdoya oy verenler illaki vardır burda.En çok da onların yalvarması komedi.Sürünün.

• tospik kullanıcısına yanıt

Konu yazısında mail yerine hashtag yazısını ve temasını koy, forumdakiler uygular hiç değilse. Maile göre daha umutlu bir yöntem bana göre. Hiç değilse ekşi yazarı arkadaşımız varsa da ekşi de hashtagın baslıgını falan acsın.

• Bişey çıkacagı yok ama attım ben de mail.

• Hocam yazıyı yazdım karakter yetmiyor. Kısa ve öz olarak nasıl etkili bir açıklama yazılır bilemedim.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt

Hakkını almak varken neden platform değiştirmek zorunda kalsın?

• Mail ile olacak iş değil sosyal medyada bir şeyler yapmak lazım

• Vallaha gönderelim bu soyguncu PS TR yetti artık be.

• Vermezler. İlk kez yapılmıyor bu olay. Türkiye'de en çok satan konsol PS5. Toplamda her evde de yok neden dikkate alsınlar? Seven dikenine katlanır deyip geçecekler. Tek çözüm rakip platformla yarı yarıya pazar payı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 24 Haziran 2021; 16:57:1 >
  • En basit örnek forza horizon 5 çıktığı gün xbox gamepass eklenecek ps5 exc oyunlarıyla önde ama xbox kullanıcısını düşünüyor

• Cevap olarak gelen mail bu.

PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!!

• PS UK: tmm.

• Hem alıyorsunuz hemde isyan ediyorsunuz.Siz her zamda aldığınız sürece adamlar fiyat düşürmez mailini de takmaz.20 yıldır aynı adamı seçip açız diye isyan eden adamlar gibisiniz.2015 yılında ps plus üyeliği zamlarına tepki olarak ps3 ve ps4 cihazlarımı sattım bir daha almamak üzere.
    Sizde tepkinizi ps ürünleri almayarak gösterseydiniz böyle olmazdı şuan bakıyorum en çok satan konsol ps4 ve ps5 yani demekki birileri akıllanmıyor.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.