Şimdi Ara

PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
686
Cevap
4
Favori
34.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
246 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim sen kendin diyorsun. "Benim sizinle bir işim yok. Zaten olamazda" diye. O yüzden sana düzgün bir şekilde laf anlatmaya uğraşamayacağım. Çünkü anlamayacaksın, anlamak istemeyeceksin. Hem fikir olduğumuz şeyi yap ve git şu konudan. Bir daha da yazma lütfen. Biz neyin ne olduğunu biliyoruz olacak durumlarda da gerekli önlemi bireysel olarak alacak kişileriz. Gereksiz yazılara ihtiyacımız yok o yüzden ikile lütfen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortalRide

Kardeşim sen kendin diyorsun. "Benim sizinle bir işim yok. Zaten olamazda" diye. O yüzden sana düzgün bir şekilde laf anlatmaya uğraşamayacağım. Çünkü anlamayacaksın, anlamak istemeyeceksin. Hem fikir olduğumuz şeyi yap ve git şu konudan. Bir daha da yazma lütfen. Biz neyin ne olduğunu biliyoruz olacak durumlarda da gerekli önlemi bireysel olarak alacak kişileriz. Gereksiz yazılara ihtiyacımız yok o yüzden ikile lütfen.

Bireysel önleminiz son 4 yildir email atip aglamaktan ibaret. Öteyede gitmedi. Kendinizi rezil ettiniz, bari milletin işi gücü var sizle rezil olmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox, Gamepass, PC tavsiyesi veren arkadaşlar. Lütfen salın şu konuyu. Adam akıllı bir tavsiye vermeyecekseniz konuyla alakalı iletişim için olur hukuki açıdan olur gidin başka konularda konuşun. Ben kendim hali hazırda hem PC hem Xbox hem PS kullanıcısıyım. Game Pass üyeliğim de var. Neyin ne olduğunu biliyorum. Kimsenin bana tavsiye vermesine gerek yok. Boşu boşuna çenenizi yormayın. Burada kendi kendimize bir şeyler yapmaya birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Destek olmayacaksanız köstek olmayın. Lütfen bana ağzımı bozdurmayın, gidin şu konudan. Lütfen!

• MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim neden kendini yorup yazıyorsun hâlâ kendini bizimle rezil ediyorsun? Rezil olmayı mı seviyorsun? Bu sana son cevap verişim. Çünkü zamanımı harcamama değmezsin. Sana son önerimi yapıyorum. Git kendine faydan olacak işler yap. Kendine iyi bak, rezil olmamaya da dikkat et, hadi görüşürüz.

• e-mail atacağınıza 3 ay boykot yapın o fiyatlar %80 iner.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Anarsist_

e-mail atacağınıza 3 ay boykot yapın o fiyatlar %80 iner.

Bunlara anlatamazsin ne desen boş. Birak aglasinlar

• Güzel hareket.Tepki vermezlerse kendi ayıpları.Şirket bile olsan bütün politikan insanları sayıdan ibaretmiş gibi görmek şeklinde olmamalı

• En büyük yardım ve olumlu etki, konu globale açılırsa elde edilir diye düşünüyorum. Zamanı ve İngilizce'si olan birinin Resetera'ya konu açmasını tavsiye ederim. Orada bölgesel fiyatlandırma olaylarını baya destekliyorlar, uygulamayanları eleştiriyorlar. Sesimizi daha da yükseltebileceğimiz bir kanal olur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nier

Mail ile bi bok olmuyor arkadaşlar, üşenmemiş neslihan hepinize kopyala yapıştır tek tuşla size ilgilenmiyoruz demiş. Yabancı olanlarda ilgilenmiyoruz kendi milletinize yazın diye tersliyor. Bana gelen mailde sosyal medya hesaplarından ilgili departmanlara ulaşabilirsiniz demişti. Sosyal medya hesaplarına yüklenmek gerekiyor, boşa zaman ve israf vakti.

Alım gücümüz bunun on katı nüfusumuz üç katı olsaydı paşa paşa ilgilenirlerdi.Kapitalistlere etik 101 niteliğinde bir örnek

• quote:

Orijinalden alıntı: nier

Pc de pizza oynamaca, itfaiye simulasyonu, bebek giydirmece oynayan konsol hayatında kullanmayan Peline bile göndermişlerdi (pqueen).

Can Bonomo denen kişi ye de yollamışlardı, baya baya 100 lerce gereksiz alakasız kişiye konsol yolladılar kasım ayında.

Garantiye alıyorlardı kendilerini şimdiye kadar.Şimdi ise sonye ılımlı bakanlar,sonyciler hepsi utanıyor artık savunmaktan.Panda denen sözde halkçı mahalle abisi hariç tabi

• Bende attım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: TolkiensPipe

Twitch ve youtube yayincilarinin hepsi sony yalakasi, bedava ps5 bedava oyun geliyor heriflere niye ses çıkarsın?(Enis Kirazoğlu hariç) Ps Türkiye ofisi zaten neden var anlamadım etkisiz eleman bunlar sıfır. Ülkeye özel fiyatlandırma konusunda killarini bile kipirdatmadilar şu ana kadar.

Türk influencerlar oyuncuları yönlendirecek yeterlilikte değillerdir.Fikirsiz ve zikirsizlerdir.Politik konular hakkındaki fikirsizliklerinin yansımalarını oyunlarda da görüyoruz.Dünyaları şekillenmemiş bir kere.Ezberden yaşıyorlar

• Sony PS genel operasyon merkezine bu işlerle kim ilgileniyorsa oraya artık, Türkiye şartlarını bilen karar almasını bilen Türkiye içinde direkt sony merkezine bağlı gerçek bir TR Psn açılmasını talep etmek daha mantıklı. İngiltere ofisine göbekten bağlı kendi iradesi olmayan hiç bir fikir sunamayan aciz bir şube hiç bir şeye yaramaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok enteresandır uzun süredir ps oyunlarına bakmıyordum yeni baktım kabus gibi fiyatları var benim için alınabilir seviyeyi çoktan geçmişti şimdi tam rezil hale gelmiş. Konsolun olmayınca hiç böyle dertlerin olmuyor kafa rahat.

• Birkaç sene önce Days Gone oynar satarım diye düşünüp banlı ps4 pro almıştım. Oyun birkaç kez ertelenince arkadaşa sattım. Aldığım arkadaşa da ban nedenini sormuştum. Bilgisayarına trojen girdiğini, psn hesabında kayıtlı karttan, 2000tl civarında farklı psn hesaba oyun alındığını, ekstre kesilince durumu farkettiğini, bankaya itirazda bulunup parasını bu şekilde iade alabildiğini, ancak Ps Türkiye'nin bu haklı sebebe rağmen konsolu banladığını belirtti. Sattığım arkadaşım Ps Türkiye her sıkıştığında topu İngiltere'ye attığı için, banın açılması için Ps İngiltere'ye mail atıyor. Kendilerinin değil, Ps Türkiye'nin ilgilendiğini belirtiyor. Ps Türkiye'ye de mail atıyor, olumsuz cevap alıyor. Burdan da görüldüğü gibi Ps Türkiye uğraşmamak için topu Ps İngiltere'ye atıyor  Konsola nefretim yok. Birkaç ay öncesine kadar ps4 pro vardı. Sattım. Hala vita var. İlerde uygun yakalarsam ps5 de alırım. Ancak God of War, The Last of Us 2 çıkıştan sonra yapılan zamlar, Ps Türkiye'nin bu zamları savunma şekilleri (ki sektörde beslediği firmalara bakın, üç aşağı beş yukarı aynı kelimelerle bu zamları savundular), dünyada birçok ülkede ps4 100$ ucuzladığı dönemde bizde bunun uygulanmaması vs Ps Türkiye'nin ne kadar kan emici bir kurum olduğunu görürsünüz. Bu maillerden bir şey çıkmaz, çünkü Ps Türkiye ilgileniyor diyecekler en fazla. Hee kartopu çığa dönüşür, noluyor yahu deyip el atar mı Ps İngiltere, pek sanmıyorum. Biz balık hafızalı milletiz. Hak aramayı da pek beceremeyiz. Bunu da göz önüne alıp kulağının üstüne yatacaklar muhtemelen. En sağlıklı yöntem satın almayacaksanız. Gelir ciddi düşünce el mahkum muhatap alıp dinleyecekler. Belki uç bir örnek ama bebek katili terörist ele başı İtalya'da iken iade talebi reddedildi. Türkiye de ithalatı daralttı İtalya'dan. Bir sene sonra İtalya başbakanı koşa koşa geldi eskiye dönelim vs diye  

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.