< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! (20. sayfa)
-
-
Neden sulandırmak olsun? Konuya gelen yorumların yarısı "euro kuru" ile ilgili. Adam aynı oyunu 50 tlye satarken ps storeda 600tlden listeliyor. Sonra %60-70 indirim ayağına 3 katına satıyor. Biz başka bir şeyi protesto ediyoruz da haberimiz mi yok?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hell-Riegel -- 24 Haziran 2021; 22:50:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Desteklemek adına mail attım. Ancak "YANLIŞ YERİ" protesto ediyorsunuz.
TL'nin düşmesi veya alım gücünün düşmesi bu adamların sorunu değil. Tabii ki daha uygun yerel fiyatlandırma yapabilirler, sonuçta firmanın tasarrufunda olan bir şey ama yapmadılar diye kızmak çok saçma. Çünkü bize pahalı başkasına ucuz vermiyorlar.
Protesto edilmesi gereken yer sandık... TL'yi bu hale getirenler... Vergileri bu hale getirenler...
İlk protesto ekonominin bu çöküşüne sebep olanlarla başlamalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 24 Haziran 2021; 22:51:13 > -
Protesto için Playstation Londra Ofisine gidin. Londra ofisi bütün fiyatları belirleyen yer.
-
Ahahabha OLUM BOŞA KUREK CEKİYOSUNUZ KAFANİZMİ İYİ YA KAFANİZMİ İYİ SİZİN ALOOO
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xbox alın. Ps5 ömrünü tamamlamaya yakın gidin single player oyunlar için ps5 alın. O vakit oyunlar da konsol da ucuzlar. Çözüm bu. Maili takmaz bunlar
-
Hiçbir işe yaramaz daha öncedendede denendi birşey olmadı olmazda.Ps Türkiye yetkilileri bunun açıklamasını yaptı bizim Ps store bağlantımız yoktur dediler.Adamlar Londradan yöndetiyor.Merkezi İngiltere ve adamlar Euro üzerinden değil Direk İngiliz Sterlini üzerinden fiyatlama yapıyorlar bu yüzden yüksek Şu anda İngiliz sterlini 12 TL yi geçmiş durumda.Çok ciddiyim ben banka hesaplarıma baktığımda London GBP yazıyor açıklama kısmında Yani Euro değil Dolar direk strelin üzerinden yansıtıyorlar.Bana inamıyorsanız açın banka hesap hareketlerine bakın.Ms direk dolar üzerinden fiyatlıyor o yüzden psn den daha uygun fiyatları.Adamların Türkiyede bağlı bir şirketleri yok o yüzdende hiç dikkate almazlar.Ama genede başarılar tabi kimseyede köstek olmam herkes elinden gelenide yapsın.Benim umudum yok birde sahiden ps Storeden Oyun satın alan varmı daha? Abi kutulu alıcaksın Yurt dışından alıcan Takas yapıcan 2. El alıcan ps Storeden Oyun almayın derim.Biraz araştırırsanız takas die birşey var burda reklam olmasın die bilgi vermiyorum.Elinizdeki bitirdiğiniz Oyunu veriyorsunuz daha uygun fiyata oyun alıyorsunuz bunu yapan birsürü yerler var İstanbulda google yazın bulursunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 24 Haziran 2021; 23:1:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam yüzde 73 indirim ile o fiyata satıyor.Bu bizi yanıltır.Şu an bir araştırma ile PSN'de Steam'den ucuz bir oyun bulabilirim size.
Zaten buradaki insanlar PSN'deki Fiyatlandırmanın sacmalığının zaten farkında."Pahalı ama du bakim ne kadar pahalı" işleri bence şu an gereksiz.Her sabah buraya gelip "dünya yuvarlak" demek gibi birşey.Meseleyi biliyoruz zaten,tedavi üretmeye çalışıyoruz.Teshis işi çoktan bitti.Umarım anlatabilmişimdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 24 Haziran 2021; 23:1:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tospikPazar günü Twitter’dan yazalım dedim ama kimseden dönüş olmadı hocam. Millette biraz ümitsizlik var sanki. Yanı sustukça devam edecekler maalesef en azından sesimizi çıkaralım ki bir şeylerin ters gittiğini anlasınlar
Ben de yazarım olur olmazz en azından sesimiz duyulsun Türkiye PlayStation açısından kötü pazar değil arkadaşlar
Biz biliyoruz da konuya gelenlerin bir kısmı bilmiyor ki. Adama far cry 5 800tl diyoruz, e ne var yani 3 yıllık oyun oynamasan da olur diyor. Şu an steamde 270 tl, %85 de indirimi var, 40tlye satılıyor. Zamanında 60-70 tlye düşmüştü o zaman alsaydın, euro kuru şöyle, e 3 yıllık oyun bu oynama sen de diyen diyecek bir sürü kişi varken bu tür karşılaştırmalar onlara karşı iyi birer cevap olur. Konuya destek olan kadar köstek olan da çok çünkü.
Ps5 çıktığı anda 10000 TL 15000 TL veren. Ve bu fiyatı kara borsayı savunan. Paran varsa Sony ps5 oynarsın diyen tayfa bunu beğendi. Xbox ile ayda 30 40 TL ye yüzlerce oynayan grup un gözleri yaşlı bir sevinç ile.
bu fiyatlarda oyun alan enayidir..
-
Onu biz de biliyoruz. Londra ya bağlı gözüküyoruz, ama görünürde öyle, arka planda PS TR, oyun fiyatlandırması TR kafası. Yıllar önce yazdım kimse anlamak istemiyor, o yüzden tekrar yazacağım: A ve B diye iki oyun olsun. Bu ikisi UK de 70 sterlin, TR de ise 40-50 sterline gelen bir fiyatta,yani daha düşük fiyatta. C ve D diğer iki farklı oyun ise UK de 70 sterlin , Tr de de 70 sterline yakın bir fiyata denk geliyor. ( C ve D de kisi de populer oyun)
Londra, UK de hepsi 70 sterlin olan bu 4 oyunu niye Tr de farklı fiyatlandırıyor. Hepsini de 70 sterline denk bir fiyat çeker,uğraşmaz. Buradan da anlaşılacağı gib Londra falan hikaye, ps tr nin milleti oyalamak için bahanesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkimjj -- 24 Haziran 2021; 23:22:50 >
sony nin yerinde olsam az daha zam yaparım nasıl olsa danaya girer gibi girip alacaklar :D
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X