"Ayrıca evet mal gibi gidip araba, telefon almasak emin ol düşer fiyatlar. Kimse öyle kolay kolay çıkamaz 80 milyonluk ülkeden" Sony mobile iki sene önce satış yapamadığı için Türkiye ve bir kaç ülkenin pazarından aynı anda çıktı. Ne salak adamlar, biraz indirim yapıp satıverselerdi nolcak.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! (22. sayfa)
-
-
Tabii hepsini tam fiyattan almadım. Bazılarını indirimden almıştım. Bütçem el verdiği ölçüde hem destek olmaya çalıştım, hem de Türkçe oyun keyfinin tadını çıkardım. Ama dediğim gibi şu şartlarda ne oyun ne konsol alırım. Çok gerekli değil yeni oyunlar, eldekilerle idare ederim. Bu durumun düzelmesi için belli bir süre bir şeylerden mahrum kalmalıyız. Hem alır hem şikayet edersek değişen bir şey olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
x box series S + game pass ile protesto ettim
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZooeDiğer verdiğim örneklere değinmeden kendince yaw muav bişeyler söylemişsin. Bir daha oku
Aynı Oyun Mic niye daha uygun Bana daha iyi argümanla Gel geçiniz
Aga buga ımı mılıyıt la gelme
Alıntıları GösterDedim ya zaten, sürümden kâr mı yoksa satış başına kazanç mı olması firmalara kalmış. Ki bu firmalardan biri de Sony.
Nasıl Epic kendi marketinden yüzde 30'dan daha az kesinti alma serbestisine sahipse Sony'de aynı şekilde kendi marketinde yerelleştirilmiş fiyat uygulamama serbestine sahip. Tıpkı GOG'un da yapmadığı gibi.
Sony'nin umurunda olmaz böyle şeyler, Apple Epic davasında Sony'nin Rocket League'e çapraz platform desteği gelmesini Epic'in para ödemesi üzerine kabul ettiği bile ortaya çıktı.
Adamlar maksimum kâr odaklı gidiyor, ki kendi platformları. İstediklerini yaparlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mebusaCiddimisin
Alıntıları GösterSana Sony'den gelen cevapları ciddiye alıp şaşıran sensin Şaşıracak bir şey yok, onun için yazmıştım.
Bu adamlar yıllardır bizi iplemiyorlar, en az 10 senedir bu mail atma işleri var forumda.
Sony'nin ne kadar umursamaz olduğunu yaşı küçük olanlar yeni öğreniyor...
-
Haklı isyan ama hala en çok satan konsol 150 adet geldi hop bitti amazonda bendede PS4 var Gow oynayıp satacağım gibi çok para oyunları mail ile bir şey çıkmaz bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightning70 -- 25 Haziran 2021; 1:40:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her sene ayni muhabbet sıkti artik simdi agliyorsunuz sony bir turkce altyazi oyun cikarinca yere goge sigdiramiyorsunuz iki yuzlusunuz o yüzden sony sizi iplemez
Yazdım şimdide mail ile seni şeyine sallamaz bunlar PS TR Soyguncu satın almayacaksin çözüm bu. Bende Gow 2 oynayıp satacağım makinayı yüksek ihtimal öyle duruyor oyun alıp oynayamiyoruz.
Sanırım en mantıklısı Xbox geçmek,mail falan boş işler kimse takmaz sizi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Desteğe yazmanız bir şey ifade etmez. Destektekilerin öyle bir yetkisi yok çünkü. Örnek olarak, Epic storeda Ubisoft oyunları steame göre pahaliydi, bunu desteğe bir çok kez yazdım, en son sonuç alamayinca epic store satis tarafindaki bir yoneticiye(steamspyin da kurucusu) Twitter'dan bildirdim durumu, ertesi gün fiyatları düşürup Steam seviyesine cektiler. Yüksek fiyatlar icin genel olarak bir şey yapılamaz ama en azından fiyatı absürt olan oyunlar (farcry5 in tek başına farcry5+New dawn dan daha pahalı olması gibi) düzeltilebilir.
Bir bu konuya bakıyorum, sonra da yeni çıkan oyunların ana konularına bakıyorum, millet oyunu 500-600+ liralara dayanamayıp aldığını yazıyor. Bu ne iştir
-
ps5 aldım sanırım satıp xbox a geçeceğim hemde zevkli zevkli forza oynarız
-
mail attım bu arada umarım etkisi olur
-
Oyunları al sat yaparak 20 liraya oynuyoruz diyenler bile destek çıktığına göre anlattıkları palavraymış. Zaten biliyorduk da neyse.
Zamanında senin ekip Amazon’dan ucuz ps alanları şikayet etmişti. Hangi yüzle gelip buraya yazdın merak ediyorum
-
hakkını boş laflarla değil ticari bir yanı olucak şekilde yaparlarsa sonuç alırlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ll BLooD ll789 tl veren durumu net iyidir ben bir oyun için o kadar vermem gider kripto alırım
-
Gecen sene protesto edip 4 nesil süren ps serüvenime son verip xbox SX e geçtim. Protesto böyle olur dostlar. Gerisi farazi. Kalın sağlicakla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X