< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! (23. sayfa)
-
-
Kardeşlik bölümünde 20 TL ye hatta daha düşük fiyatlarda oyun oynayabiliyorsun. Ben en son 90 TL'ye Ghost of Tushima almıştım oynadım ve 80 TL' ye sattım. Fakat bu uçuk fiyatlar olursa kardeşlik konusu da zarar görecektir umarım bir çaresi bulunur. Xbox'a geçsen yarın onların da bunu yapmamaları için hiç bir neden yok. Konsol almayan arkadaşların PC toplamaları daha mantıklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syberia-1903 -- 25 Haziran 2021; 7:24:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok değil gençler Xbox da Zam gelir bunlar birbirine göre hareket eder
Gerçi her türlü Xbox da gamepass var
Az çok oynarsın oyun
quote:
Orijinalden alıntı: ***Leopard***Dedim ya zaten, sürümden kâr mı yoksa satış başına kazanç mı olması firmalara kalmış. Ki bu firmalardan biri de Sony.
Nasıl Epic kendi marketinden yüzde 30'dan daha az kesinti alma serbestisine sahipse Sony'de aynı şekilde kendi marketinde yerelleştirilmiş fiyat uygulamama serbestine sahip. Tıpkı GOG'un da yapmadığı gibi.
Sony'nin umurunda olmaz böyle şeyler, Apple Epic davasında Sony'nin Rocket League'e çapraz platform desteği gelmesini Epic'in para ödemesi üzerine kabul ettiği bile ortaya çıktı.
Adamlar maksimum kâr odaklı gidiyor, ki kendi platformları. İstediklerini yaparlar.
Alıntıları GösterHala gelmiş bana sınının ımrında ılmız bla bla saçmalamışsın dostum. Yahu sen sony misin hala istediğini yapar keyfninin kahyasımısın vs vs Piyasaya arz talep diye bir şey vardır, bu bir denge dir tabiki zorunda değil, bunu hepimiz biliyoruz ve hala bunu yazıyorsun
Bu denge kaçarsa ki kaçıyor Psn tr yavaş yavaş ölecektir, biz burdan bir hatırlatma yapıyoruz sadece mesele bu, yoksa bende çif konsol var X ve Ps5 öyle sandığın gibi aga be inse ne iyi olur yaşa maşa değil. Bilgin olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
PS bölümünde yıllardır bulunurum. Beni bilen bilir. Forumda PS sayesinde senelere dayanan iyi arkadaşlıklar kurdum.
PS1 sahibi olmadım. PS2 - PS3 - PS4 - PS4 PRO cihazlarını ya çıktığı gibi aldım yada 1 sene sonra aldım.
İlk kez radikal bir karar alarak 4 arkadaş yeni nesil ile birlikte Playstation'dan Xbox'a geçtik.
Her şey merakla beklediğimiz Playstation lansmanında cihazın tasarımını beğenmememizle başladı.
Bu ne ya, böyle tasarım mı olur falan derken şaka maka araştıra araştıra Xbox'a geçtik.
Şimdi olaya bakar mısınız?
XSX donanım olarak PS5'den güçlü (1.7 teraflops güç farkı var. Yani bir PS4 kadar daha güçlü)
Bunu geçtik...
1 yıllık PS PLUS üyeliği 239 TL
3 yıllık almaya kalksan ortalama 700 TL
Sana PS Collection ile birlikte 15 kadar PS EXC oyunu hediye ediyor ve sonrasında her ay 2 bilemedin 3 oyun hediye ediyor. Hepsi bu kadar.
Xbox tarafında 3 yıllık Gamepass Ultimate aldık.
İçinde hem Gamepass var hem EA Play.
Aldığın gibi Gamepass kütüphanesindeki 200 kadar oyun sana hediye geliyor ve EA Play tarafında 50 kadar oyun da extra geliyor.
Yetmiyor her ay 5 ila 7 oyun hediye ediyor.
Yetmiyor çıkan her Xbox Exc oyununu çıktığı gün ücretsiz hediye ediyor.
Yetmiyor anlaşma sağladığı 3. parti oyunları da (bunların arasında AAA yapımlar da var) çıktığı gün sana ücretsiz hediye ediyor.
Ve bu 3 yıllık hizmeti sadece 580 TL ye aldık.
Şaka gibi değil mi?
PS tarafında 120 TL fazla ödüyorsun. Ve sana 14 oyun veriyor ve ayda 2-3 oyun hediye ediyor.
XB tarafında 120 TL az ödüyorsun. Ve sana Gamepass ile 200+ oyun, EA Play ile 50 kadar oyun, ayda 5 ila 7 oyun, çıkan her Xbox Exc oyununu ve anlaşma sağladığı 3. parti bazı oyunları hediye ediyor.
Tek bir soru...
PS sana onca para verip aldığın PS PLUS sayesinde çıkan her EXC oyununu ilk gün bedava verebilir mi?
Mesela Uncharted çıktı, GOW çıktı, The Last Of Us çıktı. Çıkar çıkmaz al bu senin, güle güle oyna diyebilir mi?
Ve ne yazık ki benim bazı fanatik, hatta holigan arkadaşlarım hala PLAYSTATION diye diye kendini yırtıyor.
Bu zihniyeti anlamak mümkün değil.
Bu zamların tek suçlusu Sony değil Playstation değil.
Yarın bir gün bu zamlar Xbox tarafına da yapılır.
Çünkü memlekette zemin bunlara çok müsait.
Devletimizin ekonomimizi getirdiği nokta ortada. Euro olmuş 11 TL.
Devletimiz daha paramızın değerini koruyamıyor, insanımızın bütçesini koruyamıyor.
Elin gavur Sony'si Microsoft'u seni beni korur mu hiç? Sen ben almaya devam ettikçe de fiyatları indirmezler zaten.
Dediğim gibi şimdi Playstation'u eleştiriyoruz ama yarın Xbox tarafı da bu zamları görebilir. Bunda gülünecek bir şey yok.
Gülmek isteyen yukarıda yazdıklarımı bir kez daha okusun. Asıl komedi orada.
Ve asıl sorun ekonomidir.
İşte bu kısımda da ağlanacak halimize gülüyoruz ya zaten. Böyle gidersek bizden cacık olmaz.
İyi oyunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 25 Haziran 2021; 11:3:33 >
-
Düzenli aralıklarla böyle konular açılıyor ve bazı çok zekiler hep aynı yorumu "Hesabı Playstation'dan değil, ekonomiyi bu hale getirenlenlerden sorun" diyor. Her seferinde Steam'in fiyat politikasını gösteriyoruz fakat hala bitmediler. Bölgesel fiyatlandırma olmaması sizi rahatsız etmiyorsa konuyu rahat bırakın.
-
Bu fiyatlarla zaten kimsenin almasını beklemesinler ki keza bu gidişle Türkçe dil desteği olmayacaktır olmasın da zaten 800₺ olup Türkçe olacaksa ne anlamı var. Sadece özel oyunların fiyatları düştüğü zaman kutulu olarak alacağım multiplatform çıkan oyunları PC de oynarım konsol oyunculuğu ps tarafında tamamen bitti artık FIFA veya battfield oynamak için duracak rafta.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PlayStation-Xbox sayfalarını hiç okumayıp, ana sayfada bu konuyu görünce zıplayıp gelen ve burada da hiç yorum okumadan fikirlerini(?) yazıp gidenlerden bahsediyorsunuz değil mi?
Uk'den gelen cevaplarda hep aynısı Playstation Türkiye ile iletişimi girin yazıyorlar.Psn Türkiye ise biz sorumlu değiliz minvalinde cevaplar atıyor.
Artık kabak tadı verdi gerçekten, tamam kurda yüksek ama biliyoruz ki tek sorun kur değil. Karşısında muhatap dahi bulamamak.
Ben tepkisini gösteren herkese ayrıca teşekkür ederim. Burada biz de varız demek bile güzel. Farkındalık olur olmaz, zamanında Türkçe oyun kampanyasında baya farkındalık olmuştu diye hatırlıyorum.
-
Bir sürü mesaj var ama tek doğru tespiti sen yapmışsın.PS 'nin suçu ne.Senin ülken pahalı.Almanya'da bir çocuk cep harçlığı ile oyun alırken sende € olarak daha ucuza satılmasına rağmen alamıyorsun.
-
Dostum sana katılıyorum Ama daha öncede birçok zam geldi ve çoğunda bu şekilde tepki gösterildi. Ama adamlar için bunun bir etkisi yok. Satışları devam ediyor . Bizim yaptığımız kaya üzerinden toz almak gibi. Ne zaman toplu hareket ederiz kimse oyun almaz belki o zaman yaptırım uygulanır. Ama bu ülkede nelere tepki gösterdik vede göstermemiz gerekiyor. Sonuç değişen birşey yok. Koyun olmaya alışkın bir toplumuz.
-
Bu saatten sonra oyun oynama faslini birakacaksiniz. Bakin milletin Lubnan’da, Venezuela’da oyun oynamak gibi bir derdi var mi? Yok. Sizin de olmasin. Ulke olmasi gereken yere geliyor, biraz uzun surdu ancak gec olsun guc olmasin. Lale devrinin sonuna gelindi. Harc bitti yapi paydos Adam hala gelmis bay kemal yaziyor burada Allahim sana geliyorum
Konuyu bulandirmayin hiiii ekonomiyle alakasi yohhh steame bah hele diyenlere de kahkaha atiyorum. Steam diyenler girsin baksin yeni cikan, cikacak AAA oyunlarin fiyatlarina. 400-500 liralar havada ucusuyor.
Aynen canim kankam euro 10 olmasi hic etken degil fiyatlarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 25 Haziran 2021; 11:16:47 >
Aynı e postayı spamlamanız ip adresimizi bloke edilmesi ile sonuçlqnır oto mesajlı yanıt alırsınız.
Bu sorunu devlet+distribütör +bağlı bulunulan uk merkezi ortak bir anlaşmaya vararak çözer.
Devletin özellikle bu tür konularda herkesten fazla bizi savunup çözüm sunması gerekir, konsollardan alınan verginin haddi hesabı yok.
Futbol için yapılan stadyumlar vergi indirimleri vs niye bizim hobimize geldiğinde uygulanmaz? Baştaki insanın kişisel zevkine göre mi devlet desteği sağlanıyor ? Bize uk mk değil kendi ülkemizi yönetenler yardım edebilir.
Kuru sabitlesinler 3 liraya kur farkını vergiden karşılaşısınlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mail attim ama birseylerin degisecegine zerre inancim yok. PSN Store'da cogu oyun diger magazalardan cok ta farkli degil. Bolgesel fiyatlandirma istemek bana biz fakiriz, bize yardim edin demek gibi geliyor. Asil sorun doviz kuru. Doviz kuru boyle oldukca fiyatlar kolay kolay degismez. Sucluyu yanlis yerde ariyoruz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msty85 -- 25 Haziran 2021; 11:25:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Alan alır almayan bakar bu kadar basit. Zengin olmayan almasın bu kdar basit
Özcan Ilgın'ın sesimizi duyurmada bir faydası olmaz mı?
Bir de suçlu playstation değilciler çıktı.Yanlış mantık yanlış akıl yürütme.Zamanda geriye gidelim.On sekizinci yüzyıl ingiltere.Zenci kölelerdensin günde 18 saat haftada 1 dolara çalışıyorsun.Sonra zenci neden beyaz adamın yediğini yiyemiyorum deyince de e sen fakirsin olmasaydın diyorsun.Yaşanana bakarım.Oyun alamıyorum.Bitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 25 Haziran 2021; 11:39:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: KUMANDANASKERPS bölümünde yıllardır bulunurum. Beni bilen bilir. Forumda PS sayesinde senelere dayanan iyi arkadaşlıklar kurdum.
PS1 sahibi olmadım. PS2 - PS3 - PS4 - PS4 PRO cihazlarını ya çıktığı gibi aldım yada 1 sene sonra aldım.
İlk kez radikal bir karar alarak 4 arkadaş yeni nesil ile birlikte Playstation'dan Xbox'a geçtik.
Her şey merakla beklediğimiz Playstation lansmanında cihazın tasarımını beğenmememizle başladı.
Bu ne ya, böyle tasarım mı olur falan derken şaka maka araştıra araştıra Xbox'a geçtik.
Şimdi olaya bakar mısınız?
XSX donanım olarak PS5'den güçlü (1.7 teraflops güç farkı var. Yani bir PS4 kadar daha güçlü)
Bunu geçtik...
1 yıllık PS PLUS üyeliği 239 TL
3 yıllık almaya kalksan ortalama 700 TL
Sana PS Collection ile birlikte 15 kadar PS EXC oyunu hediye ediyor ve sonrasında her ay 2 bilemedin 3 oyun hediye ediyor. Hepsi bu kadar.
Xbox tarafında 3 yıllık Gamepass Ultimate aldık.
İçinde hem Gamepass var hem EA Play.
Aldığın gibi Gamepass kütüphanesindeki 200 kadar oyun sana hediye geliyor ve EA Play tarafında 50 kadar oyun da extra geliyor.
Yetmiyor her ay 5 ila 7 oyun hediye ediyor.
Yetmiyor çıkan her Xbox Exc oyununu çıktığı gün ücretsiz hediye ediyor.
Yetmiyor anlaşma sağladığı 3. parti oyunları da (bunların arasında AAA yapımlar da var) çıktığı gün sana ücretsiz hediye ediyor.
Ve bu 3 yıllık hizmeti sadece 580 TL ye aldık.
Şaka gibi değil mi?
PS tarafında 120 TL fazla ödüyorsun. Ve sana 14 oyun veriyor ve ayda 2-3 oyun hediye ediyor.
XB tarafında 120 TL az ödüyorsun. Ve sana Gamepass ile 200+ oyun, EA Play ile 50 kadar oyun, ayda 5 ila 7 oyun, çıkan her Xbox Exc oyununu ve anlaşma sağladığı 3. parti bazı oyunları hediye ediyor.
Tek bir soru...
PS sana onca para verip aldığın PS PLUS sayesinde çıkan her EXC oyununu ilk gün bedava verebilir mi?
Mesela Uncharted çıktı, GOW çıktı, The Last Of Us çıktı. Çıkar çıkmaz al bu senin, güle güle oyna diyebilir mi?
Ve ne yazık ki benim bazı fanatik, hatta holigan arkadaşlarım hala PLAYSTATION diye diye kendini yırtıyor.
Bu zihniyeti anlamak mümkün değil.
Bu zamların tek suçlusu Sony değil Playstation değil.
Yarın bir gün bu zamlar Xbox tarafına da yapılır.
Çünkü memlekette zemin bunlara çok müsait.
Devletimizin ekonomimizi getirdiği nokta ortada. Euro olmuş 11 TL.
Devletimiz daha paramızın değerini koruyamıyor, insanımızın bütçesini koruyamıyor.
Elin gavur Sony'si Microsoft'u seni beni korur mu hiç? Sen ben almaya devam ettikçe de fiyatları indirmezler zaten.
Dediğim gibi şimdi Playstation'u eleştiriyoruz ama yarın Xbox tarafı da bu zamları görebilir. Bunda gülünecek bir şey yok.
Gülmek isteyen yukarıda yazdıklarımı bir kez daha okusun. Asıl komedi orada.
Ve asıl sorun ekonomidir.
İşte bu kısımda da ağlanacak halimize gülüyoruz ya zaten. Böyle gidersek bizden cacık olmaz.
İyi oyunlar.
Bu alıntıladığım mesajın gümbürtüye gitmemesi gerekiyor, Goy goy yok fanatiklik yok safi mantık var alıntıladığım mesajda ve mesajı iki kez daha okursam inanın Amazondan xbox alacağım.
Ben ps player olarak yakın zamanda kadar rahatsız olduklarım vardı ancak artık İSYANDAYIM. Param ile rezil olduğum sistemden oyun oynamak için muhasebe yapmak zorunda kaldığım sistemlerden inanın çok sıkıldım.
40 yaşında bir arkadaşınız olarak pc karmaşasına hiç bulaşmadım.. Comodore 64 ile başlayan maceralarıma sega satürnler, nintendo gamecube, NES. gameboy, gameboy colour, süpervision, Sega game gear, Game boy advance PSP1000 say say bitmez aklıma gelenler daha sonrasında ps1 ps2 ps3 ps4 hepsi... ve şimdi paramla rezil olup alamadığım ps5 cihaza mı yanayım ona vereceğim 7-8 binlira paraya mı yanayım, onu hadi aldım 800 yeni kol 800 yeni oyun psn yıllık 240 ona mı yanayım... Hep devleti suçla EURO OLDU 11 Okey ama
Burada hep suç devletin mi ,,,,! euro 1 tl olsun volvo xc90 50 bin tlye alalım, Öyle olduğunda bu fiyat politikasını değiştirmiyeceklerini mi düşünüyorsunuz?
Neyse uzun hikaye geçelim KISA HİKAYE ŞU KENDİNİZİ YOR MA YIN...! Sony Türkiye fiyat politikası ile sınıfta kalmıştır... NOKTA Dünyada kaybetmez ama local olarak Türkiyede neden kaybettiklerini hesaplarlar.
Size reel olarak cihaz satışını ön görerek lider olduklarını savunurlar ancak Cihazı satmak değildir marifet devamını getirmektir. Cihazda ciddi karı yoktur sony tarafının.
Sony tr cihaz satışı? atıyorum 150,000 adet / atıyorum
sony psn hesap artışı :50.000 adet / atıyorum
dual sense kol satışı :25.000 adet / atıyorum
Excl oyun satışı 10.000 / atıyorum
E bu satışın gerçek kullanıcıya inmediği (cihazların Kara borsada kaldığı) gördüklerinde; Alanın kısıtlı aralıkta hareket ettiğini gördüğünde ne yapacak, Bir fırsat yagmuru yapar ama millet pc ye ve xbox kaydıktan sonra sür eşşeğini asya topraklarına sonyyy!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgin_yener -- 25 Haziran 2021; 11:57:9 >
-
sakın xbox'a geçmeyin peseci kardeşlerim. geçerseniz talep articak ve fiyatlar yükselicek. siz unçartıd oynayın. nasıl olza biz unçartıd oynamak istiyosak SEVE SEVE pese almak zorundaydık ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19B1EB24B -- 25 Haziran 2021; 11:57:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X