Fiyatları düşürene kadar playstation da almayın oyunlarını da. Ben bırakalı çok oldu. Umursamaz dik kafalı bir firma sony. |
PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! (19. sayfa)
-
-
PS1 PS 2 PS 4 kullandım ilk ciktiklarinda ps4 2300 aldım 3 oyunlu.
PS2 zamanında cd alıp oyun oynardık aldığım zevkin haddi hesabı yoktu .
Neyse uzun zaman sonra PS4 alalim dedim 1.5 sene önce aldım 2300 3 oyunlu oyunlar dandikti
Pes 2020 yükledim lite uzun zaman oynadım sonra GTA ve god of War indirime girince aldım sonra baktım ki bu PS turkiye işi absurdluge vuruyor 6 ay önce 2.500 TL sattim bir daha tövbe olsun alırsam.
Oyun fiyatları uçuk indirimler rezalet ne diye bir oyuna 700 TL vereyim ki politika berbat tr dil desteği yok kusura bakmasın PC den oynarım 30-40 TL ye oyun alırım daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mail olayı yıllardır forumda hep gündeme geliyor. PS3 neslinde de vardı, PS4 neslinde de vardı çok iyi hatırlıyorum. Sony gibi Asya kökenli şirketler başta iyi hizmet verseler de feedbacklerle hiç ilgilenmiyorlar.
Bu da diğerleri gibi sonuçsuz kalacak bir girişim. En iyi protesto ne konsol ne de oyun almak olur. PSNow'ı bile adam akıllı entegre edemediler. Microsoft Game Pass ile 30 milyon aboneyi geçti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Panda kendisine tapan ve laf yedirmeyen tayfası var.. Yayıncı denildiğinde bu tiplerin akıla gelmemesi lazım.. Sponsoru yokken daha bugune kadar Eskişehirde pide sırasına giren bi adamdı sonradan gördüler. Nerede beleş kod, konsol oranın kölesi olup savunurlar din iman bedavacılık, para..
Bugun konsol üssünün ps storeyi eleştridiği yayında canlı mesaj yazdı.. Sony övemeyeceği için, gamepass övdü.
-
Adam aylarca spam atıp duruyor sadece 2 gün ceza almış, inanılır gibi değil...
-
İstediğimiz kadar mail atalım hatta günlerce, aylarca eylem yapılsa dahi fiyatlar düşmez veya bölgesel fiyatlandırma yapılmaz, YAPMAZLAR!!!
Nasıl olsa satılıyor tüm içerikler, oyunlar, dlc'ler. Adamlar nasıl olsa istedikleri satışları hatta belki çok daha fazlasını yaparken neden indirim yapsınlar!?
Şahsen yeni çıkan oyunları çıktığı dakika oynamak zorunda değilsiniz! Gerekiyorsa 5-6 ay bekleyin, indirime girince alın!
Ayrıca konsol ihtiyaç değildir, lükstür!(bizim ve bizim gibi ülkeler için!) Dolayısı ile lüks tüketimin oyunu da lükstür!
-
Arkadaslar olayı global taşımak icin community manager’in olduğu blog’a hazır metinlerden atalım.
Link bu:playstation.blogNew pirate-mermaid Corsair class comes to Black Desert Online June 29https://blog.playstation.com/2021/06/22/new-pirate-mermaid-corsair-class-comes-to-black-desert-online-june-29/#comment-1840710
BEN GÖNDERDİM…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tospik -- 24 Haziran 2021; 21:20:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
o değilde aralgame nasıl hala batmaz aralgame in batmadığı bir yerde siz oyun fiyatlarını düşürebileceğinize mi inanıyorsunuz
-
İşe yaramayacak ama attım.
-
Cimer'e de yazın Doları,Euro'yu ve vergileri düşürsünler...
-
-
Hocam başlığın adını değiştirme şansı varsa değiştir bloga mesaj yazalım bari. Mail herkesin kolayına geliyor, mail ile sonuc hüsran. Gerçekten bir şey yapmak isteyenler mesaj atar.
-
bi fiyat yüzde 74 indirimli fiyat biri tam fiyat plat edition bir süre önce psde 140liraydı ps savunmuyorum ama bu da saçma yani o zaman psde indirimli 140 halini steamde 200küsür liralık halini paylaşıp ps daha ucuzmuş diyelim ://
-
Daha önce mesaj atılıyordu ama sonuçta bir şey yok. Ben Birleşik Krallık'ta iken PS kullanıyordum, orada bile fiyatlar aynı hala. Aynı tas aynı hamam gidiyor Sony.
TR'ye gelince direk PC devam. Hiç uğraşmaya gerek yok. Gamepass gibi şeyler zaten büyük nimet. PS tarafında hala daha yok.
-
-
Malum pahalılık zaten ortada iken, cımbızla indirimli oyunlar ile liste fiyatlarını karşılaştırmak en hafif tabirle meseleyi sulandırmaktır.Rica edeceğim burada bir insiyatif sürdürülüyor,yeni fikirler üretilmeye çalışılıyor,enerjimizi bu yönde kullanalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bmw ve Mercedesede yazalım. bizim TL değer kaybediyor, ben dövizle maaş almıyorum ama ithal maldan da vazgecemiyorum. rica etsem bize acıyıp ikram yaparmısınız die. organize oldugunuz şeye bakın :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X