Şimdi Ara

PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
4
Favori
34.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
246 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben UK’ye mesaj atıyorum. Bana tr cevap veriyor anlamadım ben bu işi.
    PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenneth-

Sizle baş edilmez, benim tepkim sizin mantiginiza, oyle bir konusuyosunuz ki sanki herkes turkiyede ucuza urun satmak zorunda, satmayan hain, objektif olamiyosunuz. Sizin yaptiginiz tepki gostermekte degil hakaret etmek. Ekonomiyi adamlar yonetmiyor, urun adamlarin urunu, nerede nasil satis yapacaklari onlara kalmis bir durum. Burada insanlara sadece sony bize acisin diye dua etmek duser.

Turkiyede 3 kisiden 1inde ps varsa 2 tanesi kırık. Psyi bile kırık oynuyoruz. 10 tl lik indirim kodunu 4 tl ye satmak icin 3500 tane hesap acilan bir forumda bunlari yazman cok manidar.

Ayrica Microsoftun xbox icin yaptigi indirimler normal disi adamlar resmen bizden para kazanmiyor keza steamde neredeyse bedava satacak oyunlari avrupa ile alakasi yok fiyatlarin ama bunu herkes yapmak zorunda degil.

60 euro şuan 621 tl yapiyor anlik, fiyatlar olmasi gereken normal yerde oyunlarin fiyati zaten bu. PlaystationTR basindakilere hakaret ediceginize gidin edilmesi gereken yerlere edin.

Türkiyeye kıyak geçmek zorunda değil kimse. 3 ay sonra bu fiyatlarida cok ararsiniz. Dahada yazmam.

Ekim 2020'de 540 TL'ye 3 yıllık gamepass aldım. Şu an storeda 1 oyun parası değil bu. Her sene FM alırım, FM 2021'i gamepass ile oynadım sırf kafadan 200 TL oradan kurtardım ki FM, Gamepass alırken aklıma gelebilecek son şeydi belki.

• Verdikleri cevaba playstation turkey ile görüşmemiz gerekiyormuş. Onlar da topu size atıyor kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenneth-

Sizle baş edilmez, benim tepkim sizin mantiginiza, oyle bir konusuyosunuz ki sanki herkes turkiyede ucuza urun satmak zorunda, satmayan hain, objektif olamiyosunuz. Sizin yaptiginiz tepki gostermekte degil hakaret etmek. Ekonomiyi adamlar yonetmiyor, urun adamlarin urunu, nerede nasil satis yapacaklari onlara kalmis bir durum. Burada insanlara sadece sony bize acisin diye dua etmek duser.

Turkiyede 3 kisiden 1inde ps varsa 2 tanesi kırık. Psyi bile kırık oynuyoruz. 10 tl lik indirim kodunu 4 tl ye satmak icin 3500 tane hesap acilan bir forumda bunlari yazman cok manidar.

Ayrica Microsoftun xbox icin yaptigi indirimler normal disi adamlar resmen bizden para kazanmiyor keza steamde neredeyse bedava satacak oyunlari avrupa ile alakasi yok fiyatlarin ama bunu herkes yapmak zorunda degil.

60 euro şuan 621 tl yapiyor anlik, fiyatlar olmasi gereken normal yerde oyunlarin fiyati zaten bu. PlaystationTR basindakilere hakaret ediceginize gidin edilmesi gereken yerlere edin.

Türkiyeye kıyak geçmek zorunda değil kimse. 3 ay sonra bu fiyatlarida cok ararsiniz. Dahada yazmam.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.

Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Keşke ilk başta "Sizle baş edilmez" cümlesiyle giriş yapmasaydınız PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! "Hocam haklı olduğunuz kadar haksızsınızda. Yorumunuza saygı duyuyorum, kafanızı ağrıtarak bende biraz yorum yapmak istiyorum.
    Ayrıca kusura bakmayın, sizin beklediğiniz şu, konu şuna dönsün; "hülooooo pka hükümet lanet olası piyyat" demem. Olayı oraya çekmeye çalışıyorsunuz kusura bakmayın.
    EA, Play sistemiyle bu ülkeye özel fiyat çekiyor. Microsoft Xbox tarafında artık iyileştirilmiş fiyat çekiyor. Ps Plus ücreti bizde özel bir fiyatlandırma ile hizmet veriyor. Epic Games Özel fiyat çekiyor. Steam keza. Endonezya PSN tarafında özel fiyat ile hizmet almakta. Rusya özel fiyat ile hizmet almakta. Peki soruyorum zorunda olmayan bu şirketler neden bunu yapıyor? EA play kura vurulursa 60 lira yapar. Adamlar babasının hayrına mı 60 euroluk oyunu 20-30 €'ya satıyor?
    60 EURO AVRUPA EKONOMİSİ, KURALLARI VE YASALARI GEREĞİ VERGİLENDİRİLMİŞ FİYAT. İşlerine gelince avrupa gelmeyince ortadoğu ülkesiyiz.
    Peki siz nereden biliyorsunuz "adamlar resmen bizden para kazanmiyor" diyorsunuz. Bundan sizene bizene. Ben müşteriyim.
    Serbest piyasayı kaldıralım o zaman hocam herkes kendi kafasına göre fiyat çeksin...
    Bu ülkede hizmet vereceksen bu ülke pazarına göre hizmet vereceksin. Avrupada ki eleman kaliteli hizmet alıyorsa "yeaa hökümet ehonomiyi yanlış yapıyor" dediği için değil, ilgili merciye tepki gösterdiği için alıyor. Biz hemen siyasilere gönderme falan. Hocam bu kafayla bir yere varamayız. Lütfen..
    Uluslararası dağıtım ve pazarlama bunu gerektirir. Pazarımız genç ve büyük.
    Sabah akşam hükümet bunu yanlış yapıyor demekle bir yere varılmaz.
    Bizde aptal değiliz sonuçta ülkenin ekonomisini biliyoruz. Hakaret edilecek merci distribütör olan PS TR'dir. Ekonomi bakanı veya her kimse o değil. Boşuna uğraşmayın bu konu siyasete çekilmeyecek.
    Zamanında A*al Games denilen hakarete en müstehak insan topluluğu özel fiyatlara karışarak oyun fiyatlarına ek vergi gelmesine ve ücretin anormal artmasına sebep olmuştu.
    Peki hakaret ettiğim PlayStation Türkiye ne yaptı bu zamana kadar biliyor musunuz?
    PS Store'da 2018 civarına kadar oyun açıklamalarını makine çevirisi ile yapıyordu. O kadar saçma açıklamalar okuduki bu gözler.
    Hakaret ettiğim şahıslar bize hakaret eden insan topluluğu. Eski bir müdürün "kime göre neye göre pahalı" demesi kulaklarımızda.
    Türkçe dil için kararın ve ücretin SIE tarafından verilmesine rağmen biz yaptık söylemleri.
    Özgür Kirazcı dönemide ki PS Tr ve şimdiki ekibi karşılaştırın ne demek istediğimi anlarsınız.
    Evet Ekonomi berbat ama yukarıda verdiğim özel fiyatlandrıma nasıl oluyor peki PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!!  Demekki kazanıyor.
    Kafanızı ağrıttım kusuruma bakmayın. Hakaret içermedikçe

Diğer arkadaşlar rahatsız olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 24 Haziran 2021; 15:43:54 >

• PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!!
  • Ola42 O kullanıcısına yanıt

keisnlikle xbox al pişman olmazsın.

• Ayıp be bu fiyat da şikayet edilmez dh ölücüleri sizi PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! 

• Bu tür bi kampanyayı yani mail atma olayını desteklemeden olmaz, bende ilgili mail adreslerine gönderdim mailleri umarım hakkımızda iyisi olur. Ancak geri adım beklemeyin gerçekten hayal kırıklığına uğrarsınız, bizde bölgesel kilit olmadıkça ve "youtuber ve stream"larımız isyan etmedikçe (bedava konsol, bedava oyun, bedava ekipman alanlar....).

Bu gözler bırakın yayıncılara ve youtuberlara PS ve bedava oyun vermeyi dizi oyuncularına bile arkadaş kontejyanından konsol alanlar bile oldu.

Bu fiyatlarda düşüş ihtimali bile olmaz emin olun bizim maillerimiz onların pek umrunda bile değiller o bakımdan bizde konsolda bu fiyatlarla peynir ekmek gibi satıyo oyunlar bile satar emin olun bu arada;

ben playstaion 1 den beri bütün PS' leri almış tepe tepe oynamış birisiyim, konsolu sadece alıp FIFA oynanlardan değilim yani.

• Mail ile bi bok olmuyor arkadaşlar, üşenmemiş neslihan hepinize kopyala yapıştır tek tuşla size ilgilenmiyoruz demiş. Yabancı olanlarda ilgilenmiyoruz kendi milletinize yazın diye tersliyor. Bana gelen mailde sosyal medya hesaplarından ilgili departmanlara ulaşabilirsiniz demişti. Sosyal medya hesaplarına yüklenmek gerekiyor, boşa zaman ve israf vakti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 24 Haziran 2021; 15:56:3 >

• Pc de pizza oynamaca, itfaiye simulasyonu, bebek giydirmece oynayan konsol hayatında kullanmayan Peline bile göndermişlerdi (pqueen).

Can Bonomo denen kişi ye de yollamışlardı, baya baya 100 lerce gereksiz alakasız kişiye konsol yolladılar kasım ayında.

• Mail attım ancak geri dönüş alamayacağımıza eminim.

Müşteri hizmetleri konusunda PS nefretlik. Optimize edilmemiş oyunu satıp sonra da geri iade almıyorlar. 1 senedir 0 oyun almadım. Bu mantıkla almayacağım da. varsa yoksa 2. el.

Bana Türkiye'deki PlayStation topluluğunun yüksek kur sebebiyle yaşadıkları zorlukları anladıklarını yazmışlar.

Türk oyunculara en kaliteli içerikleri getirmeye devam edeceklerini ve değerli olduğumuzu da eklemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 24 Haziran 2021; 16:10:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alsında şöyle bi geri bildirim yapabiliriz ama kaç kişi katılır, kaç kişi katılmaz bilmiyorum PS5 almayın, oyunlarını almayın tüm yayıncılara chatlerine yazın, bakın rusyada bölgesel fiyatlandırma var ve de bölgesel kilit var nispeten insanlar ucuz oyun alabiliyo ağlamayana meme yok beyler bayanlar

• Twitch ve youtube yayincilarinin hepsi sony yalakasi, bedava ps5 bedava oyun geliyor heriflere niye ses çıkarsın?(Enis Kirazoğlu hariç) Ps Türkiye ofisi zaten neden var anlamadım etkisiz eleman bunlar sıfır. Ülkeye özel fiyatlandırma konusunda killarini bile kipirdatmadilar şu ana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonobo643 kullanıcısına yanıt

O kadar değer veriyorlar ki kelimeler kıfayetsiz kalır. Değer vere vere fiyatları iteliyorlar PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! 

• Ahahah nispeten daha umut verici dönüş en azından:)

• Attık bakalım, umarım güzel bir sonuç alırız.

• Beyler 800-900 bandına gidiyor bugün bazı fiyatlara baktımda cidden uçuk kaçık bir hal almış bizim şartlarımızda max 300 tl yeni oyun fiyatıdır. bir kaç oyun vardı şu haziranda yapılan ilk hafta indirimini değerlendirmek gerekirdi. keşke alsaydım dedim valla ps plus oyunları belli olmuş mu? Oyun fiyatlarına bakınca cihaz bedava geldi daha önce akk muhabbeti bu forumdaki birlik sayesinde kota uygulamasından dönülmüştü konuyu öne çıkaralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanbey86 -- 24 Haziran 2021; 16:22:49 >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt

Demek ki yüzde 90ni 700-800tllik oyun alabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.