Şimdi Ara

PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
4
Favori
34.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
246 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mail atılmıştır. Bir de change.org'da da açıp btk ve rakabet kurumunu eklemeniz belki bir farkındalık oluşturabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle ısınız lı mısınız lı mektup yazmayın , acmıyorlar bile emaili ,

direkt aşağıdakini kopyala yapıştır , baslığa da "bastard of the console kingdom" yazın okusun yavsak ,

" Yo ! Playsthing Uk mothes fucka ,

We heard that you are bitching with the prices of some pretty assets in our hood!

And don't decrease the shit ...

And we heard that You won't want to come with good prices in our hood and you don't want to hear about it!

What's wrong with you Mr.Price Policy Bastard of PS UK ?

I want to make an offer a real deal that you don't want to regret.

Drop that shit !

We are here brothes&sisters , we are a huge community ! 

we have been playing,chilling, singing, dancing with your black-colored box for years.

And honestly, we enjoyed it a lot.

Also, we paid you tones of "Benjamin" while collecting those sweet memories!

Indeed, We really loved your games.

But we didn't like your "game" this time.

Don't ask me why, you know why,the prices of games are so high when we try to pay them with local income.

So we raised our head and saw those two fellas ,

Uncle Steam is walking around in our hood with hanging " local price policy" sign in his hand ,

Lady Xbox is also offering "up to date" games free in day one of her subscription ,  

But you Mr.Sunshine of Ps Uk, if you to act wisely if you decrease the "benjamin tag" of your assets.

We don't need to hang with uncle steam & lady xbox .

If you don't drop the prices of your assets and skip us , we will be gone with uncle steam&lady xbox

so you cannot come to our hood anymore . this hurts,

nobody needs this drama ,

we dont want to you hurt yourself.

Be wise , drop it.

Looking forward to hear from you 

Best regards and other serious stuff ,

The Most Crowded Community of Eastern Europe.

-----------------------------------

Türkçesi :

"Naber lan değişik! "

• Problem amacndan sapmış millet birbirini yiyor 🤔😃

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forumda ps satış rakamlarıyla övünenler olduğu sürece indirim falan hikaye gelin xboxa.

• Ulan bu boykotçularda hiç akıl yok yemin ederim ki yok. Lan yıllardır boykot boykot diye ağlayıp duruyorsunuz hiç mi kura bakmıyorsunuz? Bu kadar mı cahilsiniz? Aloo dolar 8.8 oldu ve 10' a koşuyor ülke fakirleşiyor alım gücü zayıflıyor. Bunun suçlusu Sony mi? Ülkeyi Japonlar mı yönetiyor? Yıllarca Sony'i boykot edeceğinize hükümeti boykot etseydiniz herşey çoktan düzelmişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877

Forumda ps satış rakamlarıyla övünenler olduğu sürece indirim falan hikaye gelin xboxa.
    Sizce Xbox zam yapmayacak mı? Umarım yapmazlar ama çok ümitli değilim. PC ve kopya oyun vardı eskiden ama online oyunlar için korsan serverlar mi açılır. Cs 1.6 ya kadar yolu var.

• Bir şeyler söylemek istiyorum arkadaşlar.
    - Amaç sadece tepki göstermekti ama bazı arkadaşlar bunu çekememiş olacak ki konuyu karıştırmak istemiş.
    - Yahu isteyen PlayStation alır isteyen Xbox alır. Gamepass’te olmayan çoğu güncel oyunun fiyatları birbirine yakın veya aynı zaten. Yanı gerçekten bu konuyu karıştırdığınız zaman kendinize de zarar verdiğinizi unutuyorsunuz. Gamepass’e day 1 gelmeyen 3A oyunlar hic oynanmıyor galiba. Bir firma fiyatları indirirse diğeri de indirmek zorunda kalır. Bunun en büyük örneğini Xbox series X’in çıkış fiyatını düşürmesi. Sony dusuk açıklayınca MS de düşürdü.
    - İster A firmasının fanboy’u ol ister B firmasının. Bu olay sizin de basınıza gelecek. Bir firma kur güncellemesi yaparken diğeri armut toplamayacak herhalde.
    - Mailde kurun yükseldiğinden de bahsettik. Alım gücümüzden de bahsettik. Oyun fiyatlarının 60 lira olmasını değil makul bir seviyede olmasını istedik. Bazı arkadaşlar dalga geçmiş. Madem dalgasını geciyor profilini paylaşsın bakalım dalga geçen “zengin” arkadaşlarımız hangi güncel oyunları oynayabilmiş.
    - Ps5 ana konusunda sabahtan akşama kadar oyunlar pahalı söyle böyle diyen bazı kişilerin bu konuda olmaması ayrı bir ironi.
    -Maille olmaz diyenler icin bir iki seçenek sundum hiçbir geri dönüş olmadı. Arkadaş twit attı kimseden ses çıkmadı. Blog’a yazalım dedim 4 kisi yazmıştık en son… (benim ve bir arkadaşın yazdığı yazıyı kaldırmışlar)
    - Yüksek oyun fiyatlarının 2 sebebi var. Ana sebep kur diğeri de yerel fiyatlandırılma olmaması. Mailde de zaten kur yukseldi fiyatlar çıktı ama bizim alım gücümüz bu ve topluluk giderek küçülmeye gidiyor haberiniz olsun diye uyardık ve cozum olarak yere fiyatlandırma dedik. Ne diyelim başka arkadaşlar ??

Son kez söylüyorum. Konunun amaçlı TEPKİ göstermek. Çoğumuz bir şeyin değişmeyeceğini biliyor ama yine de tepki göstermek gerekiyor. Susmaya devam ettikçe daha da devam ediliyor maalesef. Zamanında daha yüksek sesle ve DURMADAN yapılsaydı bu olaylar belki de hiç bu noktalara gelmeyecekti.

Konuda emeği geçen ve mail gönderen arkadaşlara tekrardan teşekkür ediyorum.

Yanı konu ne güzel başlamıştı sonra troller gelip dağıttı konuyu

• Konunun özeti 💁🏻‍♂️

PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!!

• pikalos kullanıcısına yanıt

ps now turkiyeye niye getirmiyorlar oda mi devletin sucu?

• Avrupa'da ve Amerika'da ps5 yok satıyor. Neden indirim yapsın adamlar. İndirim olması için büyük piyasalarin doyması lazım öncelikle. Bizim gibi piyasalarda rekabeti su anda çok umursamıyorlar.

• tospik kullanıcısına yanıt

Alım gücü olarak 30 euro bile Türkiye için fazla.

25 EUR hadi makul diyelim.

Sony hangi ülkede ,globalde ortlaama 50 EUR ya sattığı 25 ve ya daha düşük bir ücrete sürekli satıyor..

Varmıdır böyle yerel fiyatlandırmanin istikrarlı uygulandığı bir ülke ?

• Ps ları yakıp görüntüsünü gönderin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cenkteas

Bu mesaj silindi.

O da bişey mi 1400 tl olan collector edition stoklatırını tüketecek kadar zenginler varken bu fiyatlarda neymiş... Oyunu çıktığı günün gecesinde bitirecek kadar aceleciler oldukça daha çok fiyat artışı yaşarız..

• @lastwarriors Teşekkürler, siz de beni perçinlemiş oldunuz.

• almayın,

tek hobiniz oyu oynamak kaldı ise alternatifler bakın mesela xbox

hali hazırda pc' niz var ise geliştirmeye çalışın yok ise toplamak için uğraşın (gamepass diye bi olay var)

yok illa playstation dünyasına girecem ben diyosanız

amacınız oyun oynamaksa yeni çıkan oyunları ilk ben oyanacam, platinleyecem, eve gelen herkese PS5 gösterip caka sattığımı zannedecem, bi oyuna 700tl verince mutlu olucam gittim 16000₺' ye şahane TV alıp diyosanız buyurun alın bu arada PS1,PS2, PS3, PS4 sahibiyim öyle sonradan görme ps5' çi değilim

ya ecnebilerin forumlarında tasarım tartışılır bizde fiyat tartışılıyo

güzel ülkem benim!!!!!!!

• Nintendo switch te online oyun ucuz diye mağazadan alıyordum.Tr de exc oyunlar 600 tl.Ps5 tede aynı kaderi yaşamak kötü oldu.Tr için xbox series x mantıken en iyisi oldu.

• İlk defa xbox mantıklı gelmeye başladı

• Arkadaşlar su an evet Ps fiyat politikasını eleştiriyoruz kiziyoruz ama Xbox da ucuz olmucak bugün fiyatlar güncellendi Series S 4600₺ , Series X 7999₺ satış fiyatina güncellendi store da orda böyle ucuz kalmaz haaa evet kalırsa hep diyorum Türkiye'de kartlar yeniden dağıtılır ama store orda da zamlancak...Xbox da arti ne var harici oyun kodu alınacak siteler var bi de Gamepass...Gamepass de zamlanir bu fiyatta kalmaz ama alternatifi yok ps now onla yarışamaz su haliyle ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PS5 almayı düşünüyordum zamanında. Gamepass de aklımı çeliyordu. Hatta PS5 on siparişi verebilseydim alabilirdim de yakalayamamistim. Xbox series x yakaladım on sipariş olarak ve şu an kullanıyorum. Zaten on siparişden önce de gamepass almıştım PC için kullanırım bı ihtimal diye. Herkesin kendine göre düşüncesi kararı vardır bişey diyemem. Lakin şu fiyatlandirma ve pandemideki yanılmıyorsam ülkemdeki PS nin tutumu bir oyun sever olarak hoş değil. Özellikle PS nin çok hakim olduğu ve oyuncularının ve destekçilerinin sadık olduğu bir ülkede Sony bence daha yerel bir fiyatlandirmaya geçmeli.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.