Arkadaş yabancılar bile fiyatlardan şikayetçiyken bölgesel fiyatlandırma diye birşey varken hala babanızın firması gibi sony savunup hükümete b.k atıyorsunuz. Sony sizin gibiler sayesinde game pass tarzı bir sistem kurmuyor. Sizi yolmak varken ne gerek var? |
PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! (27. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ermayuha
Kardeşim ps5 mi Xbox mu oyun grafik, kalite vb. ikisi arasındaki olumlu ve olumsuz düşüncelerini yazarmısınBütçe öncelikli olarak Xbox, ikiside neredeyse aynı donanımda sayılır. Xbox gampass al 1 yıllık keyfine bak 200'den fazla oyun var kütüphanesinde. Donanım olarak ahım şahım fark olan tek modem Series S modeli. Zaten onunda fiyatı çok düşük. Ben olsam çok kasmadan Full hd olarak Series S alır üstünede gamepass alır takılırdım. Çok ucuza eğlence seti mal etmiş olurdum. Bu konsolların tek bir joystick'i bile 700-800 lira civarında.
Edit: Merak edip fiyatına bakayım dedim Amazon Almanyadan gelme ürünün fiyatı acayip düşük hiç düşünmez Series S alırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 25 Haziran 2021; 19:41:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ama burda firmaların yapımcılar ile yaptığı anlaşmaları da bilmiyoruz. Microsoft, sony’den kat be kat büyük bir firma. Firmalar ile yaptığı fiyat anlaşmaları, sözleşmeler Sony’den farklı olabilir. Oyuncuyu xbox tarafına çekmek için de fiyat politikasının böyle olduğunu düşünüyorum. Sony bu konuda kendini kanıtlama yarışı içerisinde olmadığından direkt piyasa fiyatı üzerinden satıyor olabilir. Açıkcası ilk konsol aldığımda xbox aldım. Ama Playstation her zaman 1 adım önde olduğundan ps’ye geçtim. Burdaki tek çıkış noktası gamepass gibi bir sistemin sony tarafında da ülkemize gelmesi. Sony’den tek beklentim bu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheSayer
Ama burda firmaların yapımcılar ile yaptığı anlaşmaları da bilmiyoruz. Microsoft, sony’den kat be kat büyük bir firma. Firmalar ile yaptığı fiyat anlaşmaları, sözleşmeler Sony’den farklı olabilir. Oyuncuyu xbox tarafına çekmek için de fiyat politikasının böyle olduğunu düşünüyorum. Sony bu konuda kendini kanıtlama yarışı içerisinde olmadığından direkt piyasa fiyatı üzerinden satıyor olabilir. Açıkcası ilk konsol aldığımda xbox aldım. Ama Playstation her zaman 1 adım önde olduğundan ps’ye geçtim. Burdaki tek çıkış noktası gamepass gibi bir sistemin sony tarafında da ülkemize gelmesi. Sony’den tek beklentim bu.Beklenti ile konsolmu alınır? Xbox series x alırsınız sonra sony tarafı gamepass kadar iyi hizmet çıkarırsa istersen satae geçersin. Size kolay gelsin. Birkaç yıl beklersiniz artık sony tarafından gamepass tarzı hizmet gelmesini
Bizde sony özel oyunlarını en kötü pcden alır oynarız. Koca nesilde çıkardığı oyun 2 elin parmaklarını geçmez. Nede olsa sony artık oyunlarını pcye çıkarıyor ve gitgide daha hızlı ve erken çıkaracak pcye.
Allah yardımcınız olsun
-
Bekletiyle aldığımı nerden çıkardın? 2 konsol da vardı. Diğerinin gamepad’i hoşuma gitmediği için sattım. Ps daha kaliteli geldi. Fiyatlardan bağımsız bir karardı. O kadar yazıdan bu mesajı nasıl çıkardın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değişen hiçbirşey olmayacak bunu defalarca gördük en güzel protesto Xbox almak olur
Ülkece mail atsanız bir şey değişmez boşuna uğraşmayın çok kez denendi bu.
toplayın en az 3070 - 3070ti'lı bir sistem yaslanın arkanıza. Biz zenginiz 800 tl'de veriririz diyenler ne hikmetse pc toplamaya gelince paraları yok :)
Bunu söyleyen insanların çoğu PSN kardeşliği yapan insanlar. İki kişi ortak alıyor sonra satıyor. Arşiv yapsında görelim bu fiyatlara.
Ben 3080'li üst düzey sistemi kurdum Steam'in ve Epic Games'in tadını çıkarıyorum. Nasılsa hem XBOX hem PS oyunları geliyor artık.
Bu fiyatlarla oyun oynamak resmen delilik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 25 Haziran 2021; 20:45:26 > -
Bilgi için teşekkürler kardeşim 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu konuyu hatirliyorum yaklasik 4-5 defa acildi forumda oyunlar 200e ciktiginda, 300 tl oldugunda, 500e ciktiginda, simdi de 850-1000 sinirini zorladiginda... Umarim sorunun ne oldugunu cozer Psci arkadaslar.
Sony fiyat politikasi bu. Diger ulkelerin store’larda da cok az bi miktar bolgesel fiyatlandirma yapiliyor o da bakin yapmadik demesinler diye. Yani istediginiz kadar mail atin Sony size o oyunu yari fiyatina ya da yakinina size satmayacak.
Neyse seneye 1200 lira oldugunda gorusmek uzere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 25 Haziran 2021; 21:35:5 >
quote:
Orijinalden alıntı: sadtneverdieArkadaş yabancılar bile fiyatlardan şikayetçiyken bölgesel fiyatlandırma diye birşey varken hala babanızın firması gibi sony savunup hükümete b.k atıyorsunuz. Sony sizin gibiler sayesinde game pass tarzı bir sistem kurmuyor. Sizi yolmak varken ne gerek var?
Hehe bende nerede kaldı bu akepe li aktroller diyordum. 🤣🤣
-
ps4 fiyatları dehşet artmış, 700-800 liraya oyun mu olur ama bunun tek nedeni sony, bir tanıdığım 700 liralık oyunu pc'de en fazla 100 liraya alıyor, ps4 oynayacağıma pc oynarım.
-
Ben 3'er tane aldim ,siz de kaçırmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkmngr9153 -- 25 Haziran 2021; 22:48:45 >
Yıllardır şu forumda PSN e-mail kampanyaları, boykotları gördüm ama hiçbiri bir işe yaramadı. Sebebi çok basit, hala almaya devam ediyorsunuz. Yahu almayın, bakalım ne yapıyorlar o zaman. Toplu halde boykot kültürü yok ki.
PS'i almışsın bir kere mecbur alacaksın o oyunu. Nereye kadar protesto?
Umarım sizi dinlerler bu arada oh olsun falan demiyorum kesinlikle, ancak realite bunun böyle olacağını pek söylemiyor doğrusu.
-
Kendileri bilir. O konsol er ya da geç kırılacak. O zamana kadar da Sony'e 5 kuruş harcamam, Xbox + Gamepass ile idare ederim. Mail ile hiçbir şey değişmez. Tepki göstermek istiyorsanız almayın.
Days Gone'ın fiyatı şaka mı? Oha!
-
Euro olmuş 10.5 11 olur yarın neyin protestosu arkadaşlar??protesto edilecek tek taraf hükümet tarafı,onların para politikaları sonucu döviz bu noktaya geldi .fiyatlarda oynama olmaz nasıl ülkemizdeki yapılan köprüler yollar dolar+KDV üzerinden hesaplanıyorsa bu yurtdışı ürünlerde satış fiyatını Tr kurundan talep ediyor nedir anlamadığınız ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ps3'te ne oyunlar oynamıştım. PS4'e geçince oynadığım oyunlar FIFA 14-15-16-17-18, Uncharted 4, RDR2.
5 yılda 7 oyun. Satan düşünsün.
-
Yurdumuzdan güzel kareler
-
Tamam siz Pc den devam edin oynayın kurduğunuz o güzel sisteminizle ve iyi günler de oynayın. Biz boşa uğraşmaya devam ederiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X