Şimdi Ara

PSN Türkiye Fiyatlarını PROTESTO Ediyoruz !!! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
4
Favori
34.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
246 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Bak akepeli kardiş senin seviyene inmeyeceğim yazdıkların da hakaretten başka birşey yok benim yaş 44 ve yazdıklarını bir daha oku düzeltmek iistersen silebilirsin hee yok ben böyleyim dersen şirket avukatlarım haftaya seni arar. Ben sana hakaret edici bir şey yazmadım. Konuşacak anlatacak şeyleri olmayan insanlar hakaret ve küfür ederler. Benden uyarması

• Nintendo switch vardı oyunları 60 usd diye sattım online fiyatı bu.Ps e geçtik fiyat coştu.Bir tek xbox kaldı ona geçicem cihazı satıp 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 25 Haziran 2021; 23:43:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Bak akepeli kardiş senin seviyene inmeyeceğim yazdıkların da hakaretten başka birşey yok benim yaş 44 ve yazdıklarını bir daha oku düzeltmek iistersen silebilirsin hee yok ben böyleyim dersen şirket avukatlarım haftaya seni arar. Ben sana hakaret edici bir şey yazmadım. Konuşacak anlatacak şeyleri olmayan insanlar hakaret ve küfür ederler. Benden uyarması

Alıntıları Göster

Valla sen bunlara hakaret diyorsan senin mesajlarla ben sana çok güzel karşılık veririm. Sen tanımadığın insanlara saçma sapan mesajlar at sonra beni tehdit et. Ne ala memleket sen kafana göre bana trol de bir partiye bağlı olduğumu iddia et ondan sonra bana hakaret ettin dava ediciğim de oldu be kardeş. 44 yaşında bunlarla uğraşıyorsan vah ki ne vah. Sen kafana esene akapeli diyemezsin. Akp li olsam bile diyemezsin. Bana kendince hakaret edip trol diyip tahrik et sonra avukattan bahset.

Sor bakalım avukatlarına "bir oyun muhabbetinde birisi insan gibi birşey paylaştı ben ona gözüm dönüp aktrol dedim" hangimiz bu davayı kazanırız de. şaka mısınız arkadaş siz?

Ha bu arada mesajı sildim ama senin çakma tehditlerinden değil. Senin düşünce yapındaki tiplerden midem bulandığı için sildim. Hadi bakalım koş sony savun sonra senin gibi düşünmeyenleri dava etmekle tehdit et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 26 Haziran 2021; 0:6:30 >

• onboardx O kullanıcısına yanıt

hocam sen kalsın mı acaba ne olur ne olmaz ülkede yaşayan xbox oyuncularının iyiliği için diyorum  

• quote:

Orijinalden alıntı: sekoni

Bu mesaj silindi.

Hay sizin aklınıza beyninize ...... lanet olsun sizin düşünce yapınıza. Vay arkadaş neymiş 3 kuruşa ülke satmışım kaççacak delik arayacakmışım. Niye sony MS un yaptığını yapmıyor dedim diye Allah bu tür düşüncelerin belasını versin. Ne farkın var lan senin eleştirdiğin adamlardan? En ufak karşı fikre tahammülü olmayan sonra özgürlük diye ağlayan mahluklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 25 Haziran 2021; 23:49:1 >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Ülkemizde boykot kültürü yok maalesef.

• Days Gone Steamde 280 tl. Psn'de 429 tl. Başka lafım yok. Sony'nin kendi özel oyunu.

• gamepass tarzı bir zamazingo gelmezse türkiyede playstation devri kapandı maalesef, ha gamepass'ede zam eli kulağındadır yedirmezler 30 liraya özelliklede xcloud geldiği gibi 60 dan aşağı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 26 Haziran 2021; 0:13:20 >
  • Boyle olursa iş korsana döner yine yanlış yapiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çare korsan. Her zaman bel altı vurmak işe yarar. Siz sistemde bir istatistiksiniz. Türkiye'de korsana karşı yıllar içinde minik minik bir ivme kat edildi. Rüzgar terse dönerse istatistiklerde net olarak gözükür. "Satışlar düşüyor, niye düşüyor?" Makine satıyor. Oyun satışı azalıyor. Nooluyor?

Yakaladıkları ivmeyi asla kaybetmek istemezler. Türkiye büyük bir pazar ve yavaş yavaş korsan azalıyor...

Bunun dışında da, bir çözüm göremiyorum. Xbox olabilir de, onun da coşmayacağı belli değil. Ortada iki rakip var. 20 rakip olsa rekabet meselenin defterini dürerdi de, mevcut durumda rekabet sınırlı. Burada korsan da bir rakip olarak devreye giriyor. Türkiye'de de yaptırımın sözde var olması lehinize. Özetle, düşük olan rekabeti kızıştırmak için, korsan bir alternatif.

Multiplayer oynayana Allah kolaylık versin.

600tl gibi fiyatlar duydum. Doğru mu bilmiyorum. Doğru ise 68 dolar eder. 68 doları bir salak oyuna ABD'de de kolayına vermezler. Geçtim Türkiye'yi. Korsan çevrelerinde ABD'li kullanıcıların da artma eğilimde olmasının sebebini şimdi anladım.

ABD'de korsanın minimal kalması için fiyatlamanın 40 dolar civarında olması gerekir. Türkiye zaten farklı bir evren.

68 doları buldular ise, maksimum kâr eğrisini orada yakalıyorlar belli ki. Artan korsana rağmen kâr maksimizasyonu bu noktada sağlanıyor olmalı. O zaman bu maksimizasyon eğrisini bozunuz. düşündüklerinden daha çok korsana eğilim olursa, kâr maksimizasyonunu sağladıkları fiyat aşağılara iner. Dolayısıyla indirim yaparlar.

Management science konusudur. Optimizasyon meselesidir. Siz sadece bir istatistiksiniz. Bunu unutmadan hareket edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 26 Haziran 2021; 1:4:57 >

• Valla bravo beyler tebrikler. Bu konuda da birbirimize girmişiz helal olsun. Alt tarafı boykot edilecek ps türkiye. Şu konuda bile birlik sağlayamadık ya helal olsun bize. Kendi fikirlerinizi başkasına empoze etmeye çalışmaktan vazgeçin zaman kaybı. En azından bu konu için.

• Tamamiyle katılıyorum.@tospik hocamın emeğine,iyi niyetine yazık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 20 ye yakın mail attım attırdım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Tamam siz Pc den devam edin oynayın kurduğunuz o güzel sisteminizle ve iyi günler de oynayın. Biz boşa uğraşmaya devam ederiz.

Artık PC'ye de gerek yok. PC oyunu daha ucuzsa (bilmiyorum) Nvidia go'ya üye olun. Aylık 70tl. Pc'den çok daha ucuz. Steam'deki oyunları kütür kütür oynatıyor.

100mbit internet de 120tl falandı. Mis. Tertemiz çözüm. Sonra 1000 liralık tableti PS'i neye bağlıyorsan bağla. Oyununu oyna.  

Bir diğer çözüm de geriden gelmek. O zaman ister PS takıl, ister PC. Korsana aban. PC takilacaksan 4-5 yıl geriden gelen sistemle yürü. PS olacaksa da bir eski nesil PS kırılıyor hep. Kırıldığında al ikinci el. Yürü.

Çok kafaya takmaya değmez bence.

------

Orjinal oyun oynanıyorsa ve güncel takılıyorsanız, PC oyunları daha ucuzsa (bilmiyorum) Nvidia go. Fiyatlar arttığı an da üyelikten çıkarsınız.

Sadece hızlı internet lazım. Minimum 24mbit deniyor ama, tırt. Mümkün değil. 50mbit minimum. 100mbit ile çiçek gibi oluyor. Bunun için de Türksat. Pingler düşük.  

Dandik internete 70-80tl veriyoruz zaten. Hızlı internete 130 verilir. Hiçbir iss yüksek upload vermiyor. 4mbit hep. Türksat da böyle. 5mbit. Ama aylık 20 liraya 100gb upload kotası ile hız 10mbit'e çıkarılabilir. Oyun için gerek yok. Ama aklınızda olsun.

Oyun oynamak için PC, konsol veya PS oyununa vermediğiniz parayı internete ve Nvidia go'ya verirsiniz. Kafa rahat olur.

Ama önce aynı oyunlar PC'de kaç para bakmak lazım.  

Annemin evde 100mbit download, 5mbit upload internetle abim tek kare atlamadan, tüm 3d özellikleri ağzına kadar açık vaziyette valhalla oynuyor... 50mbit ile de düzgün çalışır. Altı ise yaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 26 Haziran 2021; 1:24:13 >

• Konudaki tipler;

1- Xbox dururken hala Playstation almaya devam edin siz!

2- Maille olmaz, seçimle olur!!

3- Pc toplayın!!!

• Maxims kullanıcısına yanıt
    Bakın bu da pahalıymışcılar var bir de:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.