Şimdi Ara

PSN Türkiye ve Banka Kartı -Yardım-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Türkiye PSN hesabımdan CardFinans Nakit Banka Kartım ile nasıl alışveriş yapabilirim.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

• Visa veya mastercard. Maestro ile alisveris yapilmiyor.
  • Visa zaten :D

Ama nasıl alışveriş yapacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgentAlaikit -- 8 Nisan 2012; 21:28:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmayahKaBo0m

Visa zaten :D

Ama nasıl alışveriş yapacağım?

Banka kartlari genelde maestro oluyor ondan..
  • satın al diyiceksin kart numaranı giriceksin sorana kadar denesen almıştın :)
  • banka kartıyla alışveriş yapılamıyor diye biliyordum, yanlış mı biliyorum?
    forumda birkaç kişi banka kartıyla oyun almak için çok uğraşmıştı ama sonunda vazgeçtiler diye hatırlıyorum. yanlışım olabilir kesin birşey diyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle18

banka kartıyla alışveriş yapılamıyor diye biliyordum, yanlış mı biliyorum?
    forumda birkaç kişi banka kartıyla oyun almak için çok uğraşmıştı ama sonunda vazgeçtiler diye hatırlıyorum. yanlışım olabilir kesin birşey diyemiyorum.

bende böyle biliyorum yarın ilk işim denemek olucak
  • visa kart master kart secımı var neden visa kartla alınmıyor.anlamadım adres bilgilerini bir türlü gecemedim valid valid deyip duruyo.harbiden tam anlamıyla bı arkadas acıklasın su olayı hangi kartlarla alabiliyoruz tam olarak
  • banka kartları internet üzerinden sadece 3D ile ödeme yapılabilir. PSN de 3D olmadığı için alışveriş yapamazsın banka kartıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagokhan35

visa kart master kart secımı var neden visa kartla alınmıyor.anlamadım adres bilgilerini bir türlü gecemedim valid valid deyip duruyo.harbiden tam anlamıyla bı arkadas acıklasın su olayı hangi kartlarla alabiliyoruz tam olarak

Visa logonuzun altında Elektron yazıyorsa o bankamatik kartı olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.