Bildirim
PSN Türkiye ve Banka Kartı -Yardım-
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Visa veya mastercard. Maestro ile alisveris yapilmiyor. -
Visa zaten :D
Ama nasıl alışveriş yapacağım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgentAlaikit -- 8 Nisan 2012; 21:28:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: OmayahKaBo0m
Visa zaten :D
Ama nasıl alışveriş yapacağım?
Banka kartlari genelde maestro oluyor ondan.. -
satın al diyiceksin kart numaranı giriceksin sorana kadar denesen almıştın :) -
banka kartıyla alışveriş yapılamıyor diye biliyordum, yanlış mı biliyorum?
forumda birkaç kişi banka kartıyla oyun almak için çok uğraşmıştı ama sonunda vazgeçtiler diye hatırlıyorum. yanlışım olabilir kesin birşey diyemiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: eagle18
banka kartıyla alışveriş yapılamıyor diye biliyordum, yanlış mı biliyorum?
forumda birkaç kişi banka kartıyla oyun almak için çok uğraşmıştı ama sonunda vazgeçtiler diye hatırlıyorum. yanlışım olabilir kesin birşey diyemiyorum.
bende böyle biliyorum yarın ilk işim denemek olucak -
visa kart master kart secımı var neden visa kartla alınmıyor.anlamadım adres bilgilerini bir türlü gecemedim valid valid deyip duruyo.harbiden tam anlamıyla bı arkadas acıklasın su olayı hangi kartlarla alabiliyoruz tam olarak -
banka kartları internet üzerinden sadece 3D ile ödeme yapılabilir. PSN de 3D olmadığı için alışveriş yapamazsın banka kartıyla. -
quote:
Orijinalden alıntı: sagokhan35
visa kart master kart secımı var neden visa kartla alınmıyor.anlamadım adres bilgilerini bir türlü gecemedim valid valid deyip duruyo.harbiden tam anlamıyla bı arkadas acıklasın su olayı hangi kartlarla alabiliyoruz tam olarak
Visa logonuzun altında Elektron yazıyorsa o bankamatik kartı olmaz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- playstation ea hesabı değiştirme
- psn kardeşliği
- ps4 10 haneli indirim kodu bedava
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- bu oyundaki online özelliklere erişmek için playstation network ve ea
- direksiyon seti
- ps5 yan koyma
- witcher 4
- telegram indirim kanalları
- oyuncu kulaklığı önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X