Şimdi Ara

PSN ; Us hesapmı açmalıyım , Tr hesap mı açmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps 3 super slim 12 gibi konsol aldım psn hesap açmayı düşünüyorum ama forumda bir çok konuda tr hesaptan gerek fiyat gerek sürüm durumundan memnun kalmadıklarını gördüm ;

Acaba turkiyede us hesap kullanmak , herhangibi bir sorun çıkarırmı ?

Kredi kartı veya ininal kartta alisveris yaparken bir sıkıntı yaratır mı?

TR HESABIMI ADRES BİLGİLERİNDEN US HESABA GORE AYARLASAM US HESABI YERINE GECERMI ?

Ban yeme ( us hesabınızın kapatılması) gibi birşey varmı ?

Yanlış birşey yazdımsa ozur dilerim ps3'te yeniyim ilginiz için tesekurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende superslim 500gb aldım Ban yeme ve kartta sorun olmaz ben oluştururken turkiye hesabi actim ps3 psn sistemi turkce de sorun yaşatıyor ps3un kendisini english united states sonra ps3ten account ayarlarina gelince language yi ingilizce yaparsan sorun olmaz turkce dublaj oyunlari indirmeden once hesabi ve ps3 u turkiye ve turkce yaparsin oyun indirmesi bitince tekrar turkiye turkce yaparsin us hesabi acinca te dublaj oyunlar kurulmuyormus ben tr psn tavsiye ederim turkce oyunlarin kurulumlarindan once turkce yaparsin ps3 u ve psn hesabinin dilini oyun indirmesi bittikten sonra tekrar ps3 u ve psn i ingilizce yaparsin store da vs. takilma olmaz te psn almani ve ps3 u e hesap dilini ingilizce yapmani tavsiye ederim.

• Ikisini de acabilirsin us a ozel oyunlari usdan alirsin. Bildigim kadariyla us psninden aldigin oyunlarin cogu usa ozel serverlerde oynatiyormus lag sorunu olabilir. bu arada 12 mi 120 mi 12 gb varmi bilmiyorum ama acilen harddisk degismelisin. Psn pek bi isine yaramaz yoksa

• İkiside

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • US hesap kullanmak tabiki daha avantajlı fakat.US PSNden alışveriş yapmak için Amerikaya kayıtlı bir adres olması lazım yada Amazondan ininal kart ile PSN CARD alıp alışverişini yapabilirsin.

İlgili Konu:http://forum.donanimhaber.com/m_50915044/tm.htm
  • Cevaplarınız için teşekürler bir sorum daha olacaktı ? mesela ben normal sade psn hesabımdan demo oyun indirip ne kadar oynayabilirim demo sınırlaması nasıl oluyor. arkadaşım pes 2014 indirmiş demo olarak ful kesintisiz oynuyorum sadece bazı takımlar eksik o kadar diyo böyle bişey varmı ?

hdd'yi wd marka 320 gb olarak değiştirmeyi planlıyorum ama şu sabitleme işini bir türlü anlayamadım , bazıları kağıt sıkıştıdım oldu diyo ama o boşlukların kağıtla dolacağına inanmıyorum.
  • az önce psn us hesabı açtım adreside melville , newyork yaptım ama kredi kartım yok nasıl ps plus alacağım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 2 Psn Hesabı Satılık
    3 yıl önce açıldı
    ALINIK PSN HESABI (Komple)
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    İninal kart ile amazondan psn card alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

İninal kart ile amazondan psn card alabilirsin.

peki plus üyeliğedemi aynısını yapıcaz ?
  • Bana kalırsa US.

• teşekürler ama galiba iptal edip tr hesabı açmayı düşünyorum çünkü fiyatlar tr'ye göre hemen hemen aynı ?
  • aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar hemen hemen aynı değil, us psnde 60$ yani 120-130₺, tr psnde ise 180-210₺ arası.
    Lagın hangi ülkeden psn hesabı açtığınla hiçbir alakası yok.

• Aç U.S hesap kurtul çok çekiyoruz biz TR'den.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o yönden bakarsak tr daha çok para veriyor ama oyunların fiyatıda ona göre artıyor öyle değilmi ?
  • TR hesap aç kardeşim durum ne olursa olsun herkes oyunlar çok pahalı diye şikayetci bu doğru bende şikayetciyim yalnız. oyunların ucuz olldugu zamanlarda bile us hesap ile redeem code kullanıp oyun alanlar var yalnış tr psnden ne kadar çok oyun alınırsa o kadar ilgi görür. dış kapının dış mandalıyız gibi gözukuyor ama sonucta kardeşliği türkiye kadar yapan bir ülke yok adamlar uyandı tabi işi fiyatı çıkardılar 2 katına :)
  • CastLowe kullanıcısına yanıt
    çok teşekurler bu us hesabimi tr'ye çevirmeyi dusunuyorum.zaten .

• quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

çok teşekurler bu us hesabimi tr'ye çevirmeyi dusunuyorum.zaten .

Bencede Hocam TR hesap olarak değiştir kafan rahat olsun keyfine bak Türkçemizi koruyalım 1 tane avrupalının TR psn kullandıgını sanmam oyunlar ucuz bile olsa yinede sanmam ülkelerinden vazgecmezler. bizimkiler bedava mezarcı sorma hiç
  • ama benim anlamadığım us hesapta her ay 5-10 tane güzel kaliteli oyunları ücretsiz yada bedavadan biraz daha pahallı bi rakama satışa koyarken neden tr hesapta hep kazıklıyor artı bide ayın bedava oyunlarına baktığım zamanda hep dandik oyunlar.

edit ; temmuz ayında 4 tane dandik psn oyunu 1 tanede dead space var gülesim geldi :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.