Şimdi Ara

Psn vs. Disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, konsol konularina cok yeniyim bu yuzden de kafama takilan bir soru var. Oyunlari psn'den almak mi avantajli yoksa disk seklinde almak mi avantaji? Ya da herhangi birinin digerine gore bir avantaji var mi

• PSN'den alırsanız fiyat olarak yarı yarıya uygun almış oluyorsunuz (PSN kardeşliği ile). Oyunu bitirdikten sonra satabilirsiniz ayrıca.

CD'nin ise oyunları hdd'ye yığmamaktan başka bir avantajı yok diye biliyorum.Bir de bazı oyunlar için grafikler geç yükleniyor falan yazıyorlar psn'den indirilen oyunlar için.Ancak doğruluğu nedir bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Sekiz

PSN'den alırsanız fiyat olarak yarı yarıya uygun almış oluyorsunuz (PSN kardeşliği ile). Oyunu bitirdikten sonra satabilirsiniz ayrıca.

CD'nin ise oyunları hdd'ye yığmamaktan başka bir avantajı yok diye biliyorum.Bir de bazı oyunlar için grafikler geç yükleniyor falan yazıyorlar psn'den indirilen oyunlar için.Ancak doğruluğu nedir bilmiyorum.

Tesekkurler dostum
  • quote:

PSN'den alırsanız fiyat olarak yarı yarıya uygun almış oluyorsunuz (PSN kardeşliği ile). Oyunu bitirdikten sonra satabilirsiniz ayrıca.

PSN kardeşliği nedir açıklayabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wirexia98

quote:

PSN kardeşliği nedir açıklayabilir misiniz ?

Bir oyunu iki kişi alabiliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.