Şimdi Ara

Psnden indirdiğim oyunları oynayamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha bugün ps3 aldım bende move ile beraber,içinden fitness oyunu,kamera,bi tAne move kolu,normal kol bi de god of war çıktı.Fitness oynamak için 2 tane move kolu gerekiyormuş malum bende öğrenciyim bunu zar zor aldım yeni kol alamıyorum bu oyun boşa gitti yani şimdilik,god of desen sarıyor eyw ama sonradan 4-5 saatte sıktı beni..Şimdi psnden euro 2012 demo indirdim o indi diye sevinirken install ettim bende hemen ondan sonra game utiles dataya geldi sadece simgesi ona basınca da bir şey olmadı oyun kayboldu yani install da kayboldu nereye yüklediği hakkında en ufak bi bilgim yok,arkadaşlar ben bu indirdiğim demoları vs nasıl oynayabilirim?

• O oyunu oynamak için Fifa 12 olması lazım.O olmadığına göre oynayamazsın.Keşke hesaplarını yapsaydın bende öğrenciyim biriktirdiğim paralarla almaya gittim bugün ama Fifa 12li paket bulamadığım için almadım fazladan 120 lira vermeye gerek duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandos23

O oyunu oynamak için Fifa 12 olması lazım.O olmadığına göre oynayamazsın.Keşke hesaplarını yapsaydın bende öğrenciyim biriktirdiğim paralarla almaya gittim bugün ama Fifa 12li paket bulamadığım için almadım fazladan 120 lira vermeye gerek duymadım.

hocam valla bi oyun bulmam lazım kamera için bi dvd çıktı bi işe yaramıyor o,god of war iyi ama tek o olunca sıkılıyorum..
    şu fitness tek move ile oynansaydı iyi olacaktı da ..
    baktım şimdi oyunlardan 1 tanesi 80 tl (pes 2012) kırdırmakta istemediğimden cihazı güncelledim zaten ama bilmiyorum ne yapacağım müzik vs atmayı da bilmiyorum bi tane de ayıptır yazması lcd aldım ona takılı öyle boş boş duruyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: HasareCocuk34

quote:

O oyunu oynamak için Fifa 12 olması lazım.O olmadığına göre oynayamazsın.Keşke hesaplarını yapsaydın bende öğrenciyim biriktirdiğim paralarla almaya gittim bugün ama Fifa 12li paket bulamadığım için almadım fazladan 120 lira vermeye gerek duymadım.

hocam valla bi oyun bulmam lazım kamera için bi dvd çıktı bi işe yaramıyor o,god of war iyi ama tek o olunca sıkılıyorum..
    baktım şimdi oyunlardan 1 tanesi 80 tl (pes 2012) kırdırmakta istemediğimden cihazı güncelledim zaten ama bilmiyorum ne yapacağım müzik vs atmayı da bilmiyorum bi tane de ayıptır yazması lcd aldım ona takılı öyle boş boş duruyor..

Hangi mağazadan aldın hangi şubeden? Ben bugün 5 mağaza dolaştım Fifa12 li paket hiç bir yerde yok.Acaba bilerek mi yok diyorlar diye düşünüyorum bu kadar da olmaz çünkü.Adama sordum hangi mağazada var diye hiç birinde görünmüyor diyor.

• quote:

quote:

quote:

Hangi mağazadan aldın hangi şubeden? Ben bugün 5 mağaza dolaştım Fifa12 li paket hiç bir yerde yok.Acaba bilerek mi yok diyorlar diye düşünüyorum bu kadar da olmaz çünkü.Adama sordum hangi mağazada var diye hiç birinde görünmüyor diyor.

yok hocam ben pes 2012 almak istiyorum manasında dedim henüz yok elimde..
    god of warlı paket benimki bir de move var işte ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok hocam ben pes 2012 almak istiyorum manasında dedim henüz yok elimde..
    god of warlı paket benimki bir de move var işte ..

Hangi mağazadan hangi şubeden aldın fifa 12 gözüne çarptı mı hiç aldığın yerden?

• Teknosa da vardı 2 hafta önce görmüştüm fiyatı 999 tl idi dediğin paketin ama bugüne özel turuncu indirim mi ne vardı 799 a her şey dahil aldım ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps1 oyunu ps3te çalışır mı
    11 yıl önce açıldı
    PSP OYUNLARI İNDİRME ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Move Fitness bende var. Eğer Kiloluysanız bir tane daha move alın. 2 ayda 10 kilo verdim resmen. Hakikaten kilo verdiriyor eğer 1 lie 1:30 saat arası yaparsanız. Haftada 3 yada 4 gün yapsanız kafi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Move Fitness bende var. Eğer Kiloluysanız bir tane daha move alın. 2 ayda 10 kilo verdim resmen. Hakikaten kilo verdiriyor eğer 1 lie 1:30 saat arası yaparsanız. Haftada 3 yada 4 gün yapsanız kafi. :)

hocam işte para olsa alacağımda 150 tl move kolları
  • Move kolu 100 tl idi.Ne zaman 150 Tl olmuş?

Bu arada move ile oynayabileceğiniz en güzel oyun sport champions.Psn'den satın alabilirsiniz.50 tl olması lazım.Kardeşlik yaparsanız 25 tl'ye gelir.Benim size tavsiyem oyunları psn'den alın.Fiyat hem ucuz hem de kardeşlik yaparak yarı fiyatına sahip olabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Move kolu 100 tl idi.Ne zaman 150 Tl olmuş?

Bu arada move ile oynayabileceğiniz en güzel oyun sport champions.Psn'den satın alabilirsiniz.50 tl olması lazım.Kardeşlik yaparsanız 25 tl'ye gelir.Benim size tavsiyem oyunları psn'den alın.Fiyat hem ucuz hem de kardeşlik yaparak yarı fiyatına sahip olabilirsiniz.

Bana 150 dediler Ben kimseye güvenemiyorum maalesef kendim kutulu alıyorum rahat ediyorum,daha 1 tane daha kol ile move kolu almam lazım 260-270 e falan gelecek onlar zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Move kolu 100 tl idi.Ne zaman 150 Tl olmuş?

Hayır, Just Dance 3 bence ama Sports Champions'da iyi oyun sayılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.