Şimdi Ara

Psp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi akşamlar dilerim. 4 yaşındaki oğlumun apartmandaki arkadaşları hep Psp almış oynuyorlar. Bu alet nedir, 4 yaşındaki bir çocuk için uygunmudur. Uygunsa eğer 2. El ilanlarında birçok model gördüm; 2004, fat, slim, 3004 gibi. Bu modellerden hangisi iyidir, CFW yukleyince ne oluyor. Oyunları ve geneli hakkında bilgi verene arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhun06 -- 2 Aralık 2011; 0:09:49 >

• şöyle anlatıyım; bence 4 yaşındaki çocuğa psp alınmaz.Tamam belki oyun konsolu ama oyuncak değil.çocuk daha çok küçük 2 hafta anca dayanır diye düşünüyorum :).İlla alıcam diyosanız 2. el psp1000 modeline bakın cfw yükletin.cfw custom firmware dir yani internetten indirilen psp oyunlarını psp de oynamak için kullanılan yazılımdır.bircok psp kullanıcısı bu işlemi yapıyor veya yaptırıyor.Oyunlarını .iso seklinde indirip psp nin hafıza kartına ISO seklinde klasör olusturduktan sonra oyunlarınızı buraya atarsanız bi sorun yasamadan oynayabilirsiniz.bu arada yanında memory stick vermesine dikkat edin derim. 150 tl lik psp alcaksınız kart almazsınız 50 de ona verirsiniz yoksa :)
  • Teşekkür ederim. Bilgisayar kullanıyorum, az çok kendim beceririm CFW işini. Velet akıllı maşallah. Kırmadan oynayabileceğini düşünüyorum. 2000 2004 3004 gibi modeller var. Onların farkı ne acaba? Ekran, işlemci, oyun uyumluluğu konusunda hangisinde sorun yaşamam acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhun06

Teşekkür ederim. Bilgisayar kullanıyorum, az çok kendim beceririm CFW işini. Velet akıllı maşallah. Kırmadan oynayabileceğini düşünüyorum. 2000 2004 3004 gibi modeller var. Onların farkı ne acaba? Ekran, işlemci, oyun uyumluluğu konusunda hangisinde sorun yaşamam acaba?

Hocam aşşağı yukarı aynı

Biraz boyut kalite falan filan fark ediyor ama 4 yaşındaki çocuk bunları fark etmez bile
    Birtanesini alın zaten hepsi bütün oyunları açabiliyor.

Benimde tavsiyem alıcaksanız , 150civarında bi temiz ikinci el alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP 3006
    3 yıl önce açıldı
    Nintendo wii softmodlu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.