arkadaşlar ben psp alıcam.ama yakın zamanda psp 2 çıkar mı yoksa kaç yıl gider daha ??
2 sene Sonra
Çıksa da farkeden pek birşey olmaz. Ekran çözünürlüğü zaten boyutundan dolayı fazla artmaz, UMD disk formatını da Blue Ray'e çevirseler ne yazar? Yine birçok kişi özel firmwarelerle disk bellekten oyun ve film işini görür, yani o da farketmiyor. E internet desen o konuda istedikleri kadar hızlandırsınlar ülkemizde kablosuz bağlantı sıkıntısı çektiğimiz sürece oradan da bir yenilik gözükmüyor bizlere. Kısacası PSP 2 değil 3 bile çıksa durumumuz aynı kalacak gibi.
2 sene biraz erken değil mi psp 1 yakında çıkmadı mı zaten?
quote:
Orjinalden alıntı: MuRaTT_44
2 sene Sonra
hani belki yeni oyunlar psp2 destekler ama onun da firmware'ı kırılır kesin
3-4 yıl var daha
5 YILDA Bİ CIKARDIKLARINI DÜSÜNÜRSEK BAYA Bİ ZAMANI VAR 2.Sİ ARTIK ÜLKEMİZDE İSTANBUL ANKARA GİBİ YERLERDEN BAHSEDİYORUM ARTIK NEREDEYSE HER YERDE KABLOSUZ AG BAGLANTISI VAR WİRELESS İN HIZLANMASI SÜPER OLUR PSP 2 CIKSA BİLE MİCROSOFT 5 YIL DAHA PSP OYUNU ÜRETMEK ZORUNDA BİLDİGİM KADARIYLA BÖLE Bİ ANLASMALARI VAR... YENİSİNİN CÖZÜNÜRLÜGÜ NE KADAR ARTAR Bİ FİKİR YÜRÜTEMİYORUM TEKNOLOJİ İNANILMAZ HIZLI YÜRÜYOR VE İNAN YENİSİ CIKTIGINDA COK SÜPER BİŞİ OLUR AMA EN AZ 3-4 YILI VAR PSP ALMAYA NİYETİN VARSA AFFETME BENCE DÜSÜK VERSİYON BULDUGUN AN AL
NOT CAPS LOCK TUSUNA BASMAYA COK ERİNDİM KUSURA BAKMAYIN
arakdaslar ınternette arattım bıkac tane psp2 resmı gordum gorunus olarak psp1 den pek bı farkı yok yanlız tusları dokunmaktık onun dısında ekranı falan aynı cozunurluk konusunda yada renk sayısı konusunda bısı dıyemem ama boyut olarak aynı nezaman gelecegı tabıkı bellı degıl
o gordugun resimler psp cıkmadan yayınlanan prototipin resimleri psp2 ile alakalı resimler için su an çok erken.
psp2 için çok erken psp2 2010--2012 yılları arasında çıkar çünkü ps3 daha yeni çıktı.
Yeni sony psp nin Microsoft la ne alakası var ki?microsoft mu üretiyo oyunları?anlamadım..
quote:
Orjinalden alıntı: mc.kork
5 YILDA Bİ CIKARDIKLARINI DÜSÜNÜRSEK BAYA Bİ ZAMANI VAR 2.Sİ ARTIK ÜLKEMİZDE İSTANBUL ANKARA GİBİ YERLERDEN BAHSEDİYORUM ARTIK NEREDEYSE HER YERDE KABLOSUZ AG BAGLANTISI VAR WİRELESS İN HIZLANMASI SÜPER OLUR PSP 2 CIKSA BİLE MİCROSOFT 5 YIL DAHA PSP OYUNU ÜRETMEK ZORUNDA BİLDİGİM KADARIYLA BÖLE Bİ ANLASMALARI VAR... YENİSİNİN CÖZÜNÜRLÜGÜ NE KADAR ARTAR Bİ FİKİR YÜRÜTEMİYORUM TEKNOLOJİ İNANILMAZ HIZLI YÜRÜYOR VE İNAN YENİSİ CIKTIGINDA COK SÜPER BİŞİ OLUR AMA EN AZ 3-4 YILI VAR PSP ALMAYA NİYETİN VARSA AFFETME BENCE DÜSÜK VERSİYON BULDUGUN AN AL
NOT CAPS LOCK TUSUNA BASMAYA COK ERİNDİM KUSURA BAKMAYIN
kusura bakma orada microsoft u karıstırdım ama yeni bi konsol cıkarsalar bile 5 yıl daha oyun yapmak zorundalar tabi %100 demiyim yinede ama öle bildigim kadarıyla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme