Bildirim
PSP 2 mi beklenmeli yoksa PSP GO mu alınmalı ?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence al. PSP2 gelene kadar ohoo. Gelse bile çok pahalı olacak. Oyunları kırılmayacak. Rahat 1.5 - 2 sene sürer bunlar. Fiyatının inmesi, kırılması vs. Ozamana kadar PSP deneyimini yaşa derim. PSP için sürüyle oyun var. -
Katılıyorum.Fiyatı fazla olur + çıkıpta kırılması baya uzun zaman alıcak.
Bence 3000 serisinden al bir tane.PSP2 kırılmaya başlayınca satabilirsen satarsın PSP 2 alırsın. -
Bencede al ama go alma 3000 falan al. -
Bende almayı düşünüyorum. 3004
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Bach -- 28 Ocak 2011; 19:08:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: joseph116
Bencede al ama go alma 3000 falan al.
neden peki? daha detaylı bilgi verebilirmisiniz
not: psp fat,2000 ve go modellerini kullandım go en iyisiydi ekran tepkime hızı ve kalitesi ve boyutu ile.... -
Şimdi kafam karıştı rebellion go yu kullanmış çok iyi diyor siz diyorsunuz 3000 serisi al -
Ben de 3000 kullanıcısıyım ve 3000 tavsiye ediyorum. Ekran büyüklüğü ve analog tuşunun harika konumlandırılması sebebi ile tercih edilebilir. Go'da analog çok ters yerde. Ama dersen ki ben cepte taşırım o zaman GO'ya yönel. Onun hafızası da 16 GB üstelik kart sorunun da olmaz. Aslında ikisi de aynı cihaz. Hangisinin tipi hoşuna gidiyorsa onu al. Oynayacağımız oyun da aynı, yapacağımız işlemler de. Bir tek tipi değişik. Hangisi ucuzsa onu alabilirsin. -
Benim yanımda taşımam gerek ama 3000 i daha çok seviyorum. Go daha taşınabilir ama. Kararsız kaldım :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: tonton54
Şimdi kafam karıştı rebellion go yu kullanmış çok iyi diyor siz diyorsunuz 3000 serisi al
valla 3000 modelini kullanmadım ama en son go yu almadan önce araştırmıştım 3000 modelini ve go modelini, ekran kalite farkı vardı ve açıkcası daha hoş daha portable duruyor diyebilirim
ben şuan psp almayı düşünsem go alırdım
-
O zaman GO alıyorum . 10 oyun da hediye veriyorlar -
Aynen öyle, korsana da bulaşmamış olursunuz 10 oyun yanında, zaten psnde de ucuz oyunlar mevcut sağolsun sony ''TR PSN'' desteğinide sağladı tek yapmanız gereken psp aldığınızda psn hesabı almanız.....
sizin için hayırlısını dilerim -
quote:
O zaman GO alıyorum . 10 oyun da hediye veriyorlar
Bende 2 arasında kalmıştım ama şu kanıya vardım.
PSP go nun ekranı 3.8
Ipod Touch 4 ün ekranı 3.5
Yani arada hiçbir fark yok. PSP nin ipoddan daha alınabilir olmasının sebebi ekranının büyük olması. PSP go ya verecegin paranın aynısını Ipod touch a verirsen PSP go dan çok daha kaliteli retina ekranla oyun oynarsın. Ekran için alıyosan dediklerimi düşün. Go'da 10 oyun oynayacaksın touch da sınırsız
O yüzden yerinde olsam 3004 alırdım. Ki öyle yapacağım gibi görünüyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burn in Hell
quote:
PSP go nun ekranı 3.8
Yani arada hiçbir fark yok. PSP nin ipoddan daha alınabilir olmasının sebebi ekranının büyük olması. PSP go ya verecegin paranın aynısını Ipod touch a verirsen PSP go dan çok daha kaliteli retina ekranla oyun oynarsın. Ekran için alıyosan dediklerimi düşün. Go'da 10 oyun oynayacaksın touch da sınırsız
Peki hocam IPod oyunlarıyla PSP oyunları aynı türden mi ?
-
quote:
quote:
quote:
PSP go nun ekranı 3.8
youtube a Ipod Touch 4 gameplay yazabilirsin. Bazılarına göre Ipod daki daha güzel bazılarına göre PSP deki.
-
ben psp go kullanıyorum son derece iyi psp 2 çıkana kadar kullan bence. -
psp yi daha çok evde yatakta oynarım zaten her yere çantamla gidiyorum ya da benim ceplerim gerçekten büyüktür atarım sorun olmaz diyebilirseniz psp 3004 yok ben her daim yanımda olabilecek kadar küçük hemen her cebe girebilen gerçekten portable adını hak eden bir oyun aleti istiyorum derseniz psp go alın :D -
quote:
Orijinalden alıntı: ilker burak
psp yi daha çok evde yatakta oynarım zaten her yere çantamla gidiyorum ya da benim ceplerim gerçekten büyüktür atarım sorun olmaz diyebilirseniz psp 3004 yok ben her daim yanımda olabilecek kadar küçük hemen her cebe girebilen gerçekten portable adını hak eden bir oyun aleti istiyorum derseniz psp go alın :D
PSP GO alıyorum en kısa zamanda . Alınca buraya yazarım -
quote:
quote:
quote:
PSP go nun ekranı 3.8
tam değil. ipod'unkiler daha portable, telefon oyunuyken psp'dekiler profesyonel hazırlanmış oyunlardır.. ayrıca ipod tarzı oyunları da psn'den "psp minis" olarak indirip psp'de oynayabilirsin..
-
Şu go'yu touch ile karşılaştıranlara artık diyecek sözüm kalmadı. Bu 3004 sahipleri en sonunda GO'yu tetris ile karşılaştırmaya başlayacaklar yakında.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X