PSP 2000 Sahibiyim ve PSP 3000'im yok diye endişelenip üzülmüyorum. Asla renk kalitesinden dolayı kendinizi riske atmayın.
Şu resme bakın. Tahminim tamamen malzemeden kısmak için yapılmış. PSPnin arkasındaki cazibe eskisi gibi değil.
Eğer PSP2000'ninizi 3000 yapmak istiyorsanız Home tuşunu değiştirin. Renk sorunu okadar önemli değil. PSP 3000 Sahibi ile Multiplayer oyun oynadığınızda PSP 3000de bahsedildiği kadar renk farkının olmadığını göreceksiniz.
Kendimizi kandırmayalım, PSP3000 in ekran kalitesi dahil bir çok yeniliği ve geliştirmesi vardır diğer model PSP lere göre.
sen sallama arkii benim arkadaş psp 2000 sattı psp 3000 almak için farkı olmadıını söledi ekran iyiliği olarak yüzde 5 yüseltilmişşşş ses efekleri iyileşmişi biraz bide 1-2 eklenti getirilimiş versionlarındaa
ekran kalitesi kırmızı ve siyah haricinde 2000den daha bile kötü diyebilirim. 3000ve 2000i inceledim, sallamıyorum gözlerimle gördüm. dahili mikrofon olması tabiki 2000e göre artı. umd kapağı hiç hoş değil. 2000lerdeki kalın parlak halka küçüle küçüle çok minik incecik bir hal almış hiç hoş olmamış bence. ekranda çıkan tarama çizgileride cabası donanımsal bir hata bu. fw leride takmaya gerek yok çünkü 3000e yüklenen tüm fwler 2000e de yükleniyor...
ekranında renkler daha canlı gözüküyor 3000 de
ama o fiyat farkı verilmez slimler acayip ucuzladı.
bedeb üzülelim ki :) sadece ekranı daha parlak diye, sony nin bile kabul ettiği ghosting sorunu olan 5 ms tepki süreli ekranımız yok diye mi :D yoksa kulaklıkla çözdüğümüz dahili mikrofonumuz yok diye mi :D ya da CFW yüklü 2000lerimiz var diye mi :D ben 200 im var diye üzülmüyorum. arkadaşlar 3000 i var diye kendileri üzülsünler. daha kırılamadı bile :D
quote:
Orjinalden alıntı: _gsliyiz_
sen sallama arkii benim arkadaş psp 2000 sattı psp 3000 almak için farkı olmadıını söledi ekran iyiliği olarak yüzde 5 yüseltilmişşşş ses efekleri iyileşmişi biraz bide 1-2 eklenti getirilimiş versionlarındaa
Arkadaşın %5 i ölçmüş mü :)
Beyler renk farkı için verilmez. Hem PSP 3000 nin pikselleri yatay olduğundan görüntü hataları çıkartıyormuş gibi şeyler gördüm. Bakınız,
2000 forever
yaa bi kere 3000 sahte oyun çalıştırıyormu sahte oyun çalıştırmayan şeyin ne gereği var
Başlık Penguen dergisindeki "zengin çocuklar" köşesi gibi olmuş.
"Zengin çocukların PSP'si(her hafta değişen kısım) var ama siz üzülmeyin" diye bi köşeleri var o aklıma geldi.
ben de hergün gizli gizli ağlıyodum içten içe kahroluyodum zaten
bi kac hafta 2000 satip 3000 aldim, ekran ve ses kalitesi daha iyi, harici mikrofonu gusel ozellik. kopya oynamadigim icin 2000 i satip 3000 aldim cok uygun fiyata buldum zaten biraz sans oldu. simdi bi tek pes09 oynuyorum. arada atla deve yok, kopya icin 2000 yoksa 3000. ayrica ustteki gibi ekran sorunlariyla hic karsilasmadim. versionu 5.03
quote:
Orjinalden alıntı: ismetdai
ben de hergün gizli gizli ağlıyodum içten içe kahroluyodum zaten
quote:
Orjinalden alıntı: teamgsi
bi kac hafta 2000 satip 3000 aldim, ekran ve ses kalitesi daha iyi, harici mikrofonu gusel ozellik. kopya oynamadigim icin 2000 i satip 3000 aldim cok uygun fiyata buldum zaten biraz sans oldu. simdi bi tek pes09 oynuyorum. arada atla deve yok, kopya icin 2000 yoksa 3000. ayrica ustteki gibi ekran sorunlariyla hic karsilasmadim. versionu 5.03
Zaten o sorunda PES'le karşılaşmazsın böyle grafik kalkitesi yüksek ve hızlı olan oyunlarda karşılaşınıyor gözle görülür bi halde GOD OF WAR vs...
3000 için yakında cfw gelicek
2000'liler ne üzülecek asıl 3000'liler üzülsün 3 oyun parası bir slim eder
quote:
Orjinalden alıntı: muzaffer1989
3000 için yakında cfw gelicek
nerden biliyosun?
psp 3000'lerde güneşin altında ekran parlama yapıyor mu? biraz güneş olsun oyun oynamıyorum ben
quote:
Orjinalden alıntı: Ruthléss
2000'liler ne üzülecek asıl 3000'liler üzülsün 3 oyun parası bir slim eder