selam arkadaslar Bizim oglanda PSP 2000 siyah kasaslim var şimdi bu alet el değiştirerek ufak kızıma gectı oda sıyah yerıne pembe ıstıyor. baya bı arastırdım komple pembe renklı bı kasa bulamadım olsada degısım pahalı dıyorlar
gercı artık pembe olanlarıda var ama gıdıp yenısını almakta ısıme gelmıyor gıttıgıdıyorda su urunlerı gordum bunları daha once kullanan vermı aranızda cok mu dandıktırler acaba
bunlardan bende alacaktım psp'nin çizilmesini önlemek için. ama vazgeçip ekran için olan stickerlardan aldım. ömürleri 2 yıl diye biliyorum bunlar. tabi kullanıma göre değişir. sanırım işinizi görür.
quote:
Orjinalden alıntı: grfxxx
bunlardan bende alacaktım psp'nin çizilmesini önlemek için. ama vazgeçip ekran için olan stickerlardan aldım. ömürleri 2 yıl diye biliyorum bunlar. tabi kullanıma göre değişir. sanırım işinizi görür.
ewt iş görür
bende de açık mavi var, siyah kasa alıp değiştiricem bir ara ama şimdilik böyle idare ediyorum
Dostum bu stickerlar saglamdır bende bir ara god of war lı alıcaktım vazgectim
cok hosuma gitti benim tahtakalede kadıkoyde varmıdır acaba
internetten isteyince direk geliyor hemde burda satılanların yarı fiyatı nerdeyse
ben p.tsi sipariş vereceğim anlaşılan orjinal pembe kasa bulma şansım yok gelince resimleri eklerim buraya arkadaslar
quote:
Orjinalden alıntı: fenakesim
cok hosuma gitti benim tahtakalede kadıkoyde varmıdır acaba
Forumda dragonstory adlı arkadasımız satıyor bunlardan emınonu nde dukkanı var
tam sipariş verecem ürün kalkmış satıştan üstelik diğer modellerde yok artık orada. napcaz şimdi.. :(
ya bu ürünlerin elden satılan dükkanı yokmu eminönünde filan,doğubankta.
tahtakalede türk telekomun üst sokağında yıdız han taslak elektronikte var en son sorduğumda fiyatı 10 ytl di
açık adres vs : Tahtakale Tomruk Sok. Yıldız Han. İş Merkezi Zemin-2 No:8 Eminönü / İSTANBUL MSN : ramazantaslak@hotmail.com
www.dealextreme.com da görmüştüm ama fat mı slim mi emin deilim. bi bakın isterseniz
quote:
Orjinalden alıntı: .mRcan.
ya bu ürünlerin elden satılan dükkanı yokmu eminönünde filan,doğubankta.
Emınonu,dogubank mesela ben 3 gun once besıktas sınan pasa pasajından star wars cıkartması aldım fiyatı:15 ytl,veya forumda dragonstory adlı arkadasımızda satıyor emınonunde dukkanı var ılgınc stıcker lar var ona da bakabılırsınız.Iyı forumlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme