psp 3000 ' i yeni aldım.Şu an hali hazırda orjinal FW si yüklü.Fakat en iyi FW hangisi bu konuda kararsız kaldım.En sonuncusu her zaman en iyisi midir?Kullanan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.Ben psp oyunları dışında ps1 oyunlarını da oynamak istiyorum.En sorunsuz ve en kapsamlı FW hangisidir. Bir de m33 ve Gen-a ve Gen-b diye uzatmalar var custom FW lerin sonunda.m33 ü biliyorum ama diğerlerini ilk kez duydum bunların farkı nedir bilen var mı açıklasın lütfen.Fat psp im vardı en son bundan sonra işler baya değişmiş anlaşılan.
Dostum versiyonunu 5.03 e yukselt. Daha sonra ChickenHEN ile hackle. Olay bukadar, toplam 2-3 dakikani alacak bisey bu. Bazi arakdaslar cok buyutuyor okadar :) Google da 5.03 ChickenHEN R2 yazarsan aradigin sonuclara ulasirsin.
Teşekkürler dosyum.Haklısın arkadaşlar gereğinden fazla abartıyo ve bu yüzden de herkesin kafası karışıyor.Dediğin gibi yapıyorum
Buarada ISO oyunlari oynamak icin bu hack yontemini yaptikten sonra kucuk bir ayrinti daha var, onuda uyguluyorsun.