Şimdi Ara

PSP 3000 UNHACKABLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3000 kırılma konusundaki gelismeleri nerden takip edebiliriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D5240269 -- 7 Mart 2009; 10:19:56 >

• http://pspslimhacks.com/psp-3000-is-unhackable-for-now/
    dark alex kıramamıs.

sanırım kırılamaz bi icat oldugunu kabul etti.
    2000e dewam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D5240269 -- 7 Mart 2009; 10:20:50 >
  • gelismeleri an be an burdan yayinliyoruz
  • Kırılır düşüncesi ile 3000'i bekledim & aldım . Malesf 2 aydır sadece video izliyorum.
  • elbet birgun kirilacaktir.sony psp satislarindan umd satislarindan yaptigindan daha fazla kar yapmaktadir. yani umd sat sat nereye kadar gidecek?
    dark alex kirmazsa sony nin gizli kahramanlari yapacaktir bu asil gorevi :)
  • psp slim 2 4.01 kırılmışmı peki onada kırılmaz diyorlardı
  • hayir oda henuz kirilamadi.
  • wala bu isle artık alex de ugrasmıyo psp2 yi bekliyo kırmak icin sanırım. yada psp4000...
  • kırılmayacak alet yoktur, ne aletler çıktı hayatta hacklenemez dendi...

psp 3000 de elbet kırılacak...
  • donanımsal olarak hafızaya yazı yazılamıyor diye duydum.
    fabrikada 1 kez yazılıp bida ustunde degişiklik yapılamayan donanım kullanılmıs bu yuzden kırılamaz diye dusunuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: W7K2D

Kırılır düşüncesi ile 3000'i bekledim & aldım . Malesf 2 aydır sadece video izliyorum.

off senin durumda çok kötü dostum
  • elimizde patladı gibi görünüyor.
  • Bende geçen ay 300 TL ye dubaiden PSP 3004 aldım. Sabırsızlıkla bekliyorum kırılmasını. Umutsuzluğa kapılmıyor da değilim arada.
  • ben 3000 i satalı 3 ay oldu en son gripshift miydi neydi oyle bi oyunla kırmışlardı sonra takip edemedim
  • sony isterse kırılır istemezse kırılmaz..ama elbet bir gün kırılacak bunada sony karar verecek...
  • bu kırılmaz ama 4000 belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenakesim

bu kırılmaz ama 4000 belki

Paşam daha 3000 Kırılmıyor - 4000 Sırasını beklesin
  • kirilir dien arkadaslar 3 sene oldu nerdeyse ps3 kirilamadi millet ha kirildi kilicak die aldi elinde patladi 5 tane oyun alsan aletin fiyati cikiyo saten .
  • bende aynen ama zaten 5 -6 orj oyun aldım ii fiyatlara daha çok film izlemek içinde memnunum şimdi 0 3000 YTLlik aleti hepsiburada 595 e satıo bu da içimi rahatlatıo
  • arkadaşlar epki bu kırlamayan slimlerin bir çzömümü yokmu hala yaa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.