Şimdi Ara

Psp 3000 yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
6.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: acfviolas

benim psp slim ama benimki de kırılamıyormuş.bir de bu psp nin anakartının ne olduğunu nerden anlayacağız.

kırılamayan psp yok dostum seninki nasıl kırılamıyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

quote:

Orjinalden alıntı: acfviolas

benim psp slim ama benimki de kırılamıyormuş.bir de bu psp nin anakartının ne olduğunu nerden anlayacağız.

kırılamayan psp yok dostum seninki nasıl kırılamıyormuş

kalıp takmış zannedersem o bakımdan diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anubis2005

arkadaşlar fat psp alsam slimin oynattığı oyunları oynarmıyım sorun olurmu saygılar sevgiler hepinize...

Oyunlar açısından Fatın Slimden herhangi bir farkı yok..
  • ps3 hala kırılamadıysa psp 3000'de uzun süre kırılamaz mp3 playerın ve resim görüntüleyicin hayırlı olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scopus -- 7 Kasım 2008; 18:52:19 >
  • arkadaşlar bişey sormak istiyorum.. psp 2000 deki original oyunları rahatlıkla 3000de de oynayabilirim dimi. yani olay sadece kopya oyunları oynayamamak.. başka bir dezavantajı var mı ve original oyunların fiyatları ne durumdadır???
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutluhayri

arkadaşlar bişey sormak istiyorum.. psp 2000 deki original oyunları rahatlıkla 3000de de oynayabilirim dimi. yani olay sadece kopya oyunları oynayamamak.. başka bir dezavantajı var mı ve original oyunların fiyatları ne durumdadır???

Farklı farklı şeyler duyduk bugüne kadar en çokta ekran sorunlarından bahsedildi.. Elime alıp bakamadığım için tam net birşey diyemem ama mikrafon haricinde Slimden ciddi avantajlı olan tarafları olduğunu sanmıyorum.. PSP için oyunların fiyatları çok yükek en büyük sıkıntıda bu zaten. 120-130 civarlarında satılan bir çok PSP oyunu var o şekilde söyleyeyim
  • avrupada yenı cıkan oyunlar 35€-45€ arasıdır ve 4 ay sonra oyunlar 19€ duser bu standartdır 2. el orjı oyunlar ıse 8€-15€ arasıdır turkıyede hakkatten kazık yav
  • gecen sordum :D underground rivals orj. adam :D 80ytl dedi eski oyun cok pahalı valla anca orj. psp oyununu fiyatı 10ytl düserse alırım oda koleksion niyetine :) Slim en iyisi
  • Yeni internette dolaşma aletin hayırlı olsun.

• MP3 playerın hayırlı olsun ne diyim.
  • Mp3 Mp4 playerin ve windows resim ve fax görüntüleyicin hayırlı olsun
  • moralini bozmayın adamın elbet kırılır. psp3000 in getirdiği büyük bir yenilk yok. ps3 çok farklı bir yapıya sahip. Elbet kırılacak en fazla 10 günü var diyorum downgrade yapabilmek için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: atbanaposta

moralini bozmayın adamın elbet kırılır. psp3000 in getirdiği büyük bir yenilk yok. ps3 çok farklı bir yapıya sahip. Elbet kırılacak en fazla 10 günü var diyorum downgrade yapabilmek için...

10 gün ha ? kendin kıracaksın sanki :)
  • Arkadaşlar allah aşkına bir şu yazdıklarınıza bakın "Yeni bilmemneyin hayırlı olsun..." Sanırım siz "Dünya yuvarlaktır" diyince Galileo'yu idama gönderme taraftarında olanların soyundansınız. İlk çıktığında nasıl PS1, PS2 de kırılamadıysa zaman içerisinde bunların çaresi bulundu. Şu anda sarkastik olmanın ne gereği var. Arkadaş kısa bir süre film izler, 1-2 aya da çatır çatır oyunlarını oynar. Bu arada belki o kadara da gerek kalmaz. İnternette "PSP 3000 tekrar kırıldı" başlığını aratırsanız görürsünüz ne demek istediğimi.

İyi akşamlar.
  • psp 2000'lerde ta-088 v3 anakartlar kırılmıyor birde 3000'ler kırılamıyor 3000 serisinde farklı bir anakart var ta-90 oda,bir haber var kırıldığına dair pspslimhacks sitesinde ama bekleyip görmek lazım
  • psp 3000 de görüntü kötü filan diyorlar o nedir peki?
  • Görüntü kötü filan değil.Hatta daha iyi.

-

Eninde sonunda bu 3000 kırılmıcakmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Görüntü kötü filan değil.Hatta daha iyi.

-

Eninde sonunda bu 3000 kırılmıcakmı?

yok kötü dediğim böyle kaymamı oluyomuş buğulumu oluyomuş neymiş?
  • alana üzüldüm hkikaten
  • benim alette geldi amerikadan benimkininde versyonu 4.20 cıktı yaff ama alet super goruntuler fln
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.