Şimdi Ara

psp 3000 yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu aralar sony psp 3000 almayı düşünüyorum ama psp 3000 lerin her versiyonu kırılabiliyormu ve psp 3000 alırken versiyonounun ne olduğunu nereden anlayacağız cevaplarınız için teşekkürler

• İlk Önce Selamın Aleyküm Arkadaşım Bana Göre Artık Psp Alma Çunki Bende 1 Hafta önce aldım Psp Street 'diye son çıkanı ama artık yeni oyun çıkmıyor malesef eger birazdaha paran varsa ps Vita Almayı Düşün . Soruna Cevabım; Psp Aldıgında Settings Bölümünden Kaç Versiyon Oldugunu Ögrenebilirsin. Tahminimce Tüm Pspler (Ps Vita , Psp Go Deil) Kırılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themca

İlk Önce Selamın Aleyküm Arkadaşım Bana Göre Artık Psp Alma Çunki Bende 1 Hafta önce aldım Psp Street 'diye son çıkanı ama artık yeni oyun çıkmıyor malesef eger birazdaha paran varsa ps Vita Almayı Düşün . Soruna Cevabım; Psp Aldıgında Settings Bölümünden Kaç Versiyon Oldugunu Ögrenebilirsin. Tahminimce Tüm Pspler (Ps Vita , Psp Go Deil) Kırılabiliyor.

psp go da dahil tüm psp modelleri kırılabilmektedir yanlış bilgi vermeyin. (PSV HARİÇ)
  • onları biliyorum ama tüm psp 3000 versiyonları kırılabiliyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psp 3000 -- 2 Eylül 2013; 22:38:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psp 3000

arkadaşlar şu aralar sony psp 3000 almayı düşünüyorum ama psp 3000 lerin her versiyonu kırılabiliyormu ve psp 3000 alırken versiyonounun ne olduğunu nereden anlayacağız cevaplarınız için teşekkürler

bende 3004 var psp kırılabiliyo benim psp nin umd gözü kafayı yedi bazen umd leri okuyo bazen okumuyo bende kırdım psp yi fakat şimdi satmayı düşünüyom çünkü psp yerine oyun için ipod 5 aldım eğer grafikler çok sorun değilse bence psp al çünkü ben ipodda oyun oyarken çok zorlanıyom elim terleyince falan dokunmatik çok kötü oluyo psp nin grafikleri ps3 e göre kötü ama ps2 den iyi ortalama grafikleri var (kullanılmış psp alcak san kendimin kinide satabilirim )

• quote:

Orijinalden alıntı: psp 3000

arkadaşlar şu aralar sony psp 3000 almayı düşünüyorum ama psp 3000 lerin her versiyonu kırılabiliyormu ve psp 3000 alırken versiyonounun ne olduğunu nereden anlayacağız cevaplarınız için teşekkürler

Versiyon kirma basit bi islem evde kendinde yaparsin.Sifir alirsan heralde son versiyon gelir 6.60
  • peki yurt dışından ebay dan sipariş etsem psp 2000 veya 3000 kırılabilirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.