Şimdi Ara

PSP 3004 ekran vermeme,çalışmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,eskiden kullandığım oyun konsolunu çalıştırmak istedim.Açmayı denediğimde ekran vermediğini ve güç almağını farkettim.Şarjına taktığım zaman turuncu ışığı yanıyor,ne kadar doldurursam doldurayım şarjdan çıkardığım zaman yeşil ışık yanıyor ve geri kapanıyor.Hafıza kartıda takılı.Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.Eski emektar ve çok kullanmak istiyorum.Saygılarımla...

• buyuk ihtimal brick olmus olabilir veya nem saklama kosullari vs ile bozulmus ta olabilir psp ler sadece adaptor ile calisabilir batarya degil zaman bataryayi da öldürebiliyor ama bunsuz çalısırlar..yine de pil varsa çıkar adaptoru tak ve cihazı pilsiz sadece adaptor ile aç sorunlu pil güç sorunu yapabilir.

önce youtube a brick psp yaz bunu dene arat...tamire ver ki acaip bir tamirci olmasın kan emici çok tecruben varsa içini aç bak yoksa deneme.. adaptor giriş yeri lehim sorunu bir ihtimal..ihtimal çok.

az ihtimal ise sadece üst r omuz tuşuna cihazı basılı tutarak aç menü gelirse kontrol et geri yükle..veya reset prosedürü olarak ps tuşu ve r ye basılı aç cihazı

PSP 3004 ekran vermeme,çalışmama sorunu

olmadı yenisini ucuza bulursan alabilirsin psp parça amaçlı satılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 2 Şubat 2023; 22:13:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP TV sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Ps3 fat ısınma sorunu ile bilgi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.