siz oyle zannedin 3000 lerde cok brick yapip makinayi ekrar susu yapanlar
3000 icin kalici hack daha yapildigini zannetmiyorum yapan varsa bile her tarafta bulmak mumkun degil biraz daha beklemek lazim
Kalıcı hacke gerek yok zaten uyku modunda tutsan da aynı şey.Sen orjinal takıl biz iyiyiz böyle
brick riski yaşayan var mı 3000 de korkuyorum arkadaşlar geri dönüşümsüz bozuluyormuş makina... bizzat kendinizin uygulayıp brick yaşamadığı yöntem nedir
brick flash'a müdahale sırasında olan bir sorun sonucu olur. psp 3000 için henüz flash'a müdahale geliştirilemedi brick etmek büyük bir başarı demektir hatta psp 3000 in tam kırılmasında büyük bir yol kat etmedir eğer brick edebilirsen bence bunu forumlarda paylaşmalısın
quote:
Orijinalden alıntı: asymmetric
brick flash'a müdahale sırasında olan bir sorun sonucu olur. psp 3000 için henüz flash'a müdahale geliştirilemedi brick etmek büyük bir başarı demektir hatta psp 3000 in tam kırılmasında büyük bir yol kat etmedir eğer brick edebilirsen bence bunu forumlarda paylaşmalısın
sağol
quote:
Orijinalden alıntı: iron_maiden_levent
psp 3004 kırılalı yıl oldu be kardeşim :) 5.03 se hertürlü kırarsın nette araştır bak
version 5.51 ler kırılmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: jokerwill
siz oyle zannedin 3000 lerde cok brick yapip makinayi ekrar susu yapanlar
3000 icin kalici hack daha yapildigini zannetmiyorum yapan varsa bile her tarafta bulmak mumkun degil biraz daha beklemek lazim
3000 ve brick ?? kaç tane psp forumunda takılıyorum kaç kişiyle konuştum ilk defa senden duyuyorum ?
brick olasılığı hakkaten düşük
bir arkadaş yazmıs ama bende soram 5.03 için şu an kalıcı bir Hack yontemi var mı?
yoksa bile şu an en guvenılır ve tek tıklamada halledebilecegımız bir yontem var mı? ChickHEN yontemi her zaman olmuyor gibi.. yada olan saglam bir yontem var mı?
peki arkadaşlar psp 3004 6.00 nasıl kırılır bileniniz var mı? 1-2 saattir nette geziniyorum 6.00 için 1 tane buldum konu onda da kırılamıyor demiş hakikaten öylemidir?