Şimdi Ara

psp 3004 mu ps vita mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde konuyu acmicaktim (forumda daha once vardi) ama 2 yil once acilmisti curumus bi konuydu neyse sorum baslikta oldugu gibi; psp 3004 200 liraya 2. El buldum ps vitanin sifiri 600 lira falandi 2. Eli ne kadardir? Bi de orjinal oyun almayi pek dusunmem atari oyunlarini ve yeni(kırık olarak) oyunlari oynatsin yeter . Bi de 300 lira gibi bi butcem var suan bayram sonu baya bi artar ama ne diyorsunuz hangisi isime yarar 3004 alirsam ne kadar kullanirim ps vita zaten son cikani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadlyDazz -- 8 Eylül 2014; 22:50:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reserve

• Vita aldıktan 5 ay sonra psp aldım vita maalesef oyun açısından yetersiz , en olmadı bir nba bile çıkabilirdi o bile çıkmadı ...

PS VİTA 2 el 300 e bulursun
    PSP 150 200 tl arası bulursun

Vita kırılmıyor bir oyunu 2 elde +30 TL ( plus alsanız bile verdiği oyunlar belli . demirbaş oyunları vermiyor diyeceğim ama biri çıkıp ( x oyunu verdi diyecek zaten hepi topu a+ 10 tane oyunu var )
    psp kırdır kırdır oyna sayamayacağım kadar oyun var , illede grafik olsun demez isen psp ucuz ve oyunları çok . Ek parçaları ucuz , bol .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 10 Eylül 2014; 15:23:28 >
  • Dediklerin tamamen dogru ama soyle biseyde var psp alsam ve vitada yakin tarihte kirilsa psp elimde kalcak ama simdi vita alsam oyun falan alamam cunku 2 3 oyun alinca yeni vita parasi cikiyo. Napicagimi sasirdim kaldim ps vita kirilcaksa psp ye bosuna para vercem cunku aralarindaki far 150 tl falan ( sifir deil hemen sazan olmayin )ama kirilmicaksa onu alirsam iyi kaziga oturcam
    Kisaca ne zaman kirilir tahmini olarak
    Ona gore alirim diye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadlyDazz -- 10 Eylül 2014; 17:06:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyDazz

Dediklerin tamamen dogru ama soyle biseyde var psp alsam ve vitada yakin tarihte kirilsa psp elimde kalcak ama simdi vita alsam oyun falan alamam cunku 2 3 oyun alinca yeni vita parasi cikiyo. Napicagimi sasirdim kaldim ps vita kirilcaksa psp ye bosuna para vercem cunku aralarindaki far 150 tl falan ( sifir deil hemen sazan olmayin )ama kirilmicaksa onu alirsam iyi kaziga oturcam
    Kisaca ne zaman kirilir tahmini olarak
    Ona gore alirim diye dusunuyorum

Dostum vita 2 seneden beri lafta kırılıyor . sony kendi açıkladı artık ps vita gerekli ilgili göstermeyecekler geçen gamescom da doğru düzgün oyun çıkmadı vita ya . vitayı kırmak için kimsenin uğraştığını düşünmüyorum bu zamana kadar niyetleri olsa çoktan olurdu . konsol satmıyor zaten doğru düzgün. anca japonlar alıyor o kadar ps4 xbox geldi yeni 3ds de yolda wii u çıktı parası olup da bunlar yerine vita alan fazla kişi yok . grafik takıntın yoksa psp al kırdır nes snes eski atari oyunları filan attırırsın 16 gb hafıza kartı alırsın gittiği yere kadar sonra satarsan 100 e filan o zamana kadar vita ne halde olur allah bilir zaten ...

• Eger ole olursa satmam zaten niye satiyim atari hatirasi olup kalir bi cekmecenin ustunde veya yatagin altinda bi de acikca soleme gerekli 3ds e gerek yok 3b diye cok bisey olmuyo onemli olan zevkse (nintendonun resmi olmayan slogani daha cok nintwndoculardan turedi)
    3b ye falan gerek yok bence

• Psp3004

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one x mi ? Ps4 pro mu ?
    5 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ps vita biraz daha oyun çıkması gerekiyor psp 3000 serisi
  • Mcpspde arastirdim kismen de olsa bazi iyun axiklarini kullanarak (her oyun deil) bazi oyunlarin isosunu halletmisler bazilaru da nes snes emulatoru yuklemis bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadlyDazz -- 13 Eylül 2014; 11:51:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.