Şimdi Ara

PSP-3004 Piano Black Slim& Lite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun dogumgunu hediyesi olarak PSP-3004 Piano Black Slim& Lite verdiler bana.. fifa09 ile birlikte geliyor cihaz..

Daha önce hiç PSP sahibi olmadım..

Henüz kutusunu açmadım.. 585 ytl fiyatı olan bu cihazı kullanayım mı? yoksa değiştirme kartı ile geri vererek ustune farkını ödeyerek PS3 mü almalıyım?

Forumda PSP-3000 için iyi şeyler okumadım. Ancak bu 3004 serisi bazı hataları gidermiş halimidir. Bilen bir bilgili var mı?

Oyun oynamayı seven ve yurtiçi yurtdışı acaip çok seyahat eden biriyim. Bu cihazla film izlenir mi? oyun performansı keser mi?

Nedir tavsiyeniz?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarasa355 -- 17 Aralık 2008; 0:44:39 >

• Psp 3004 Avrupada satılan psp ürünü demek oluyor bildiğim kadarıyla, son harfi hangi bölgede satılmak üzere üretildiğini gösteriyor(hepsi aynı ürün sadece oyle kod yapmışlar).

Psp 3000 henüz kırılamadı(bu kadar geç kalması endişe verici), onun için kopya oyun oynatmaması en büyük eksisi, 2. eksisi ise ekranında hızlı karelerde scan line oluşturması(hızlı karelerde dalgalanma gibi görüntü bozukluğu),(boyutları 2000le aynı) 2000 e artıları dahili mikrofonu olması, ekranının daha parlak olması, ps3 sixaxis iyle oynanabilmesi, film konusuna gelirsek, psp ye mp4 avc formatlı kaliteli filmler atarsan 16:9 ekranda cok zevkli oluyor(bazı zamanlarda oyundan cok kullandığım özellik), dizi atıyorum, heryerde izleyebiliyorum.

Ben olsam, geri verir ps3 alırdım(kırılabilir psp 2000 alma şansım olmasa tabi), ama heryerde oyun oynamak, film izlemek için psp 2000 alırdım, ki 2000 alma şansın yoktur belki,psp 3000 inden ne zaman kırılacağı belli değil(kırılsada ,sevmedim ben onu :) ).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MpeggaV -- 17 Aralık 2008; 1:12:41 >

• surekli seyehat eden icin psp olmazsa olmazlandandir.

bence bunu verip ustune 200-250 daha koy bi ps3 al

daha sonra paran kalirsa 250-300 e hazir kirik versionlu bi psp alirsin

suan elindeki alette fifadan baska oyun oynayamiyor oldugunu hesaba katarsak dedigim bana mantikli gorundu
  • evet üstüne ekle ps3 al paran olunca da psp alırsın.Psp seyahat eden biri için kesinlikle gereken birşey.
    Film izleyebilirsin
  • Bence beklemelesin dostum. Çünkü ilerki zamanlarda kırılacak bu psp3000'lerde. Dark-alex açıklama yapmıştı bununla ilgili. Ps3 hiç kırılmayacak onu da düşünmek lazım..
  • Ps3 yerine xbox 360 al xD Ps3 e para yetmez. Paran oluncada PSP Alırsın.
  • bence psp 3000 kırılamadığı için ps3 önermek ne derece doğru tartışılır çünkü ps3 de henüz kırılamadı.psp kırılma şansı daha fazla gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siyah Xbox one
    6 yıl önce açıldı
    Nintendo 3DS XL Mavi 64GB CFW
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • psp 3000 i sat psp2000 al, 3000 kırılamıyor.

ps3 e gelince zaten o da kırılamıyor.

Eğer el konsolu almayacaksan bence nintendo wii al derim.
  • Satıp konsol al dicem ama hediye yahu hiç satılırmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.