Şimdi Ara

Psp 3004 versiyon 6.20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün psp 3004 v. 6.20 aldm. Acaba bu kırılabilir mi ? Çoğu foruma baktım nisan ayında açılmış konular .Şimdiden teşekkürler

• Ayın 24'ünde cfw çıkıyor oyunları oynayabileceksin.Bende psp aldım geçen hafta ve versiyonu 6.20 şimdilik demo oyunlarla yetinebilirsin.
  • ya kesin mi çıkıcak ? yoksa iade edicem
  • Total noobun blogundan gelişmeleri takip edebilirsin. http://total-noob.blogspot.com/
  • bn psp olayına yeni giriyorumda kardeş bu adam kimdir ? eğer haber gerçekse çok mutlu olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoname

Cfw filan çıkacağı yok. 2 seneden beri zaten hep çıkıyor.

Doğru.
    Böyle şeyler belli olamıyor ki !
    İnsanlar seviniyor yılbaşı yılbaşı diye ama ne kadar doğrudur kim bilir.
  • aldığım yerdeki adam da söyledi en geç 2-3 aya kırılır diye. ps 3 te kırılmaz dendi sonçta kırıldı teknoloji bu. inş kırılır diyelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :):) 2004 model kırılmış pspyi garantisi olmadan 450 TL ye almaktansa uyutulmayı tercih ederim ^^ snrm 200 TL kardaym :D
  • 3004 Gen-C akar...
  • kırılmasından ümitliyim :D
  • moral için teeşekkürler yazılımı olan herşey kırılır hiç olmadı anakart o da olmadı umd alrm.
  • sen onu sat hazır kılrılmış olanlardan al. umd ye para verince elden çıkaramassın.
  • 24 aralıkta hen çıkıyormş , ama ben yine ümitsizliğe kapıldım data code 0b bu çok önemli mi ?
  • peki 6.10 için bi gelişme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memo95
    peki 6.10 için bi gelişme var mı?

6.31 yok da, 6.10 nasıl olsun...
  • Cfw ile Hen arası fark ne bir de homebrew mi ne var. 24'ünde hangisi çıkacak. Hiçbir şey anlamadım ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saasi

Geçen gün psp 3004 v. 6.20 aldm. Acaba bu kırılabilir mi ? Çoğu foruma baktım nisan ayında açılmış konular .Şimdiden teşekkürler

Herkes kafasına göre bir şey söylemiş. Kimseye aldırma...
    24 Aralık yani yarın 6.20 Hen yayınlanacak ve yeni yılda da Ocak ayında CFW yayınlanacak. Yani kırılmasına çok çok az kaldı merak etme.
  • @bynoname

yazdıklarına bakıyorum da resmen post kasmak için boş yorumlar yapıyorsun...
    bilemeyip doğrusunu öğrenmek isteyenleri de yanlış yönlendiriyorsun.
    boş boş post kasmaya devam edersen seni şikayet edeceğim...
  • albatross öncelkle düzgünce cvp verdiğin için sana çok teşekkür ediyorum. bynoname ye gelince haklsn post kasıyor çok beklersin dedi şuan hen çıktı. rehberi beklicem teşekkürler sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: saasi

albatross öncelkle düzgünce cvp verdiğin için sana çok teşekkür ediyorum. bynoname ye gelince haklsn post kasıyor çok beklersin dedi şuan hen çıktı. rehberi beklicem teşekkürler sana

Rica ederim. Hayırlı olsun, evet 6.20 HEN yayınlandı...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.